Ruokaohjeet

Aamiaistacot proteiinipannukakuista

Tässäpä aamiaisresepti, jota et tiennyt tarvitsevasi!


Onko sinulla vaikea päästä proteiinitavoitteisiin? Aloita päivä aimo annoksella proteiinia, niin et voi muuta kuin onnistua.

Yhdistimme kaksi loistavaa ominaisuutta näissä taco-pannukakuissa. Ne tarjoavat massiivisen määrän proteiinia – 62g – sekä erittäin herkullisen maun. Tuplavoitto!

Jos rakastat päivällisen veroisia aamiaisia tai kaipaat uusia makuja aamiaispöytään, niin tämä resepti on sinulle.

1 annos

Ainekset

Valmistus

  1. Esilämmitä uuni 180C.  
  2. Sekoita kulhossa hyvin keskenään jogurtti, yksi kananmuna, proteiinijauhe, leivinjauhe ja FlavDropsit.
  3. Lämmitä iso paistinpannu levyllä keskilämmöllä ja suihkuta siihen vähäkalorista paistorasvaa. Kun pannu on kuuma, lisää lusikallinen pannukakkutaikinaa ja paista molemmilta puolilta kullanruskeaksi.
  4. Laita samaan aikaan kalkkuna/kanapekoni uunipellille ja esilämmitettyyn uuniin 15 minuutiksi.
  5. Vispaa keskenään jäljelle jääneet kaksi kananmunaa, mausta ne suolalla ja pippurilla, ja laita sitten mikroon noin 1 minuutiksi ja 30 sekunniksi munakokkelin muodostamiseksi.
  6. Taita pannukakut tacon muotoon ja laita astiaan. Täytä tacot pekonilla, munakokkelilla ja hienoksi leikatulla pinaatilla.
  7. Viimeistele ripauksella sokeritonta siirappia ja nauti täyttävästä aamupalasta!

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 481
Total Fat 22g
Total Carbohydrates 18g
Protein 62g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Writer and expert

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä