Siirry pääsnäyttöön
Hyvinvointi

8 miljoonan vahva joukko | Tutustu yhteisöömme

8 miljoonan vahva joukko | Tutustu yhteisöömme
Lauren Dawes
Writer and expert4 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Olemme saavuttaneet 8 miljoonaa  — joten juhlistamme kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat saaneet meidät tänne asti.

Osana juhlistustamme päätimme haastatella muutamaa motivoituneimpaa ihmistä yhteisössämme ja kuulla heidän tarinansa ja mitä fitness tarkoittaa heille.

 

Panicos Yusuf

“Jokainen kamppailuleiri ja kamppailu on oma haasteensa. Eikä vain kamppailu vaan se koko 6-viikon tie siihen.Tuona aikana en ole perheeni luona ja joudun pudottamaan painoa. Olen jatkuvasti nälkäinen ja loukkaannun usein monella eri tavalla.Kamppailun jälkeen minulla on yhä enemmän loukkaantumisia ja joudun jatkamaan valmentamista sekä treenaamista - olen murtanut käteni, silmäkuoppani, saanut pahoja mustelmia sekä viiltoja."

Panicos on yksi tunnetuimmista Muay Thai urheilijoista Englannissa ja hän on voittanut maailmanmestaruuden kaksi kertaa.

Hän on aina ollut urheilullinen ja kokeili jo pienestä pitäen eri lajeja kunnes hän löysi thainyrkkeilyn, josta tuli hänen intohimonsa.

Nyt hän viettää puolet ajastaan kilpaillen ja puolet valmentaen kamppailulajeja omalla All Powers salillaan.

 

Mark Ross

“Olen aina ajatellut, että fitness on elämäntapa ja niin muidenkin pitäisi.

Se ei ole vain jotain mitä teet muuttaaksesi ulkonäköäsi vaan sen pitäisi kuulua sinun viikottaiseen suunnitelmaasi ja sen kuuluu tukea terveyttäsi, liikkuvuuttasi, voimaasi ja henkistä hyvinvointiasi - liikunnan positiiviset vaikutukset ovat loputtomat.

Mark on jo nuoresta iästä lähtien urheillut paljon ja pelannut esimerkiksi jalkapalloa kilpailutasolla. Jalkapallo vei hänet lopulta Amerikkaan yliopistoon, jossa hän pian oppi miten paljon omistautuneisuutta häneltä vaadittiin ollakseen huippukunnossa.

Hänen oletettiin treenaavan kaksi ja joskus kolme kertaa päivässä ja sieltä intohimo syttyikin. Kun Mark palasin Isoon-Britanniaan hän suoritti heti personal trainer koulutuksen.

Yksi hänen suurimmista saavutuksistaan on ollut kun hänestä tehtiin useampi artikkeli Ison-Britannian kuuluisimpiin terveys ja fitnesslehtiin kuten Men’s Health and Mr Porter.

“Henkilökohtaisesti olen eniten ylpeä kun voin auttaa upeita asiakkaitani ympäri maailmaa ja auttaa heitä saavuttamaan heidän unelmakehonsa ja oppia miten elää terveellistä ja tasapainoista elämää.

Tämä tarkoittaa sitä, että pitää pystyä nauttimaan elämän tärkeistä asioista kuin samalla saavuttaa hyvä ja terve urheilullinen kroppa, joka tuntuu yhtä hyvältä kuin näyttää.”

 

Laura Todd

“Kun aloitin fitnessmatkani olin todella heikko - henkisesti ja fyysisesti. Vaikkakin vaikutin ulkoisesti siltä, että kaikki oli hyvin olin oikeasti todella maassa. Suurin syy tähän oli kykyni olla lihomatta. Olin hyvin itsetietoinen ja vihasin olla laiha sekä heikko.”

Laura oli aina kasvaessaan todella urheilullinen - hän pelasi verkkopalloa ja harrasti ratsastusta. Hänellä oli kuitenkin todella hyvä aineenvaihdunta ja hän ei tienny tarpeeksi ravitsemuksesta. Hänen oli todella vaikeaa lihota ja hän pelkäsi aina olevansa liian laiha.

Kun hän muutti pois mennäkseen yliopistoon hän tapasi kumppaninsa, joka tutustutti hänet lihasvoimaharjoitteluun ja auttoi häntä olemaan itsevarmempi.

Hän alkoi lukemaan lisää ravitsemuksesta ja tiesin mitä hänen täytyi tehdä päästäkseen sinne minne hän halusi.

Hänen yksi suurimmista saavutuksistaan on kun hän osallistui painonnostokisaan ja onnistui tekemään maastavedon yli kolme kertaa hänen kehonpainonsa määrällä.

“Nyt minun personal trainer koulutukseni yhdessä henkilökohtaisen kokemuksen kanssa auttaa minua auttamaan naisia, jotka ovat samassa tilanteessa kuin minä olin. Se, että olen onnistunut kasvattamaan käyttäjätilini ja bisnekseni itse saa minut todella ylpeäksi. Minun filosofiani on "vahva on uusi laiha" - eikä vain fyysinen vahvuus vaan myös henkinen.” 

Aran Billen

“My philosophy is having a healthy mind and healthy body through hard work — while enjoying the journey.”

Teini-ikäisenä Aran oli todella alipainoinen ja hän epäili aina omia kykyjään. Hän kiinnostui fitneksestä täyttäessään 15 vuotta kun hän liittyi paikalliseen potkunyrkkeilyjoukkueeseen ja rakastui siihen.

Siitä hetkestä lähtien asenteeni muuttui.

Hän halus edetä ja tehdäkseen tämän hänen täytyi saada lisää lihasta. Hän liittyi kuntosalille ja ensimmäisestä treenistään lähtien jäi sille tielle.

Aranin suurin saavutus on ollut itsetunnon saaminen ja negatiivisuuden ylitsepääseminen.

“En ole koskaan tuntenut itseäni yhtä terveeksi henkisesti ja fyysisesti kuin nyt. Olen todella ylpeä siitä mitenn pitkälle olen päässyt fysiikkani kanssa. Olen kulkenut pitkän matkan, jonka alussa en tiennyt ollenkaan ravitsemuksesta ja nyt tiedän niin paljon.”
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein