Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Maapähkinä-suklaa-proteiinivanukas

Maapähkinä-suklaa-proteiinivanukas
Lauren Dawes
Writer and expert12 kuukautta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Tässäpä vasta luksusta!

Mitä sanoisit herkullisesta jälkiruoasta, joka on myös täynnä proteiinia? No nyt se on mahdollista tämän @fitwaffle -reseptin avulla.

Pohjalla muruinen keksi ja päällä vastustamatonta maapähkinää ja hasselpähkinä-proteiinilevitettä – tämä on täydellinen viikonloppuherkku, josta ei mene lusikallistakaan hukkaan.1 annos

Ainekset

Valmistus

  • Murskaa digestiivikeksi murusiksi. Voit laittaa sen ensin muovipussiin ja rullata sen päälle kaulimella.
  • Kaada muruset puhtaaseen jälkiruoka-astiaan ja lisää joukkoon sulatettu voi. Sekoita keksin murut ja voi yhteen teelusikalla ja taputtele sitten keksipohja tasaiseksi kerrokseksi jälkiruoka-astian pohjalle.
  • Sekoita erillisessä kulhossa yhtee kreikkalainen jogurtti ja proteiinijauhe, kunnes sekoitus on täysin sileä.
  • Kaada jogurttisekoitus keksipohjan päälle jälkiruoka-astiaan ja tasoita se päältä teelusikalla.
  • Lisää päälle sulatettu maapähkinävoi ja tasoita myös tämä tasaiseksi kerrokseksi. Toista sama proteiinilevitteen kanssa.
  • Lisää päälle 2 minikokoista maapähkinä-suklaata (jos haluat). Voit nauttia jälkiruoan heti tai säilöä jääkaappiin parempaa hetkeä varten.

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit394
Rasvan kokonaismäärä22g
Hiilihydraatit yhteensä24g
Proteiini27g
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein