Siirry pääsnäyttöön
Ravinto

Superfood-puuro

Superfood-puuro
Myprotein
Writer and expert6 vuotta Ago
Näytä Myprotein:n profiili

Superfood Puuro

Yritätkö löytää täydellisesti tasapainoitetun aamiaisen? Haluatko syödä jotakin nopeaa ja helppoa, joka sopii kiireiseen aikatauluusi? Haluatko pysyä kylläisenä lounaaseen asti?

Kaurahiutaleet ovat täydellinen ainesosa terveelliseen aamiaiseen, joka samalla hillitsee aamuiset mielitekosi.  Kaurahiutaleilla on alhainen Glykeeminenindeksi (GI) ja ne sisältävät paljon liukenevia kuituja, jotka vapauttavat energiaa hitaasti päivän mittaan, pitäen sinut kylläisenä pidempään.  Liukenevat kuidut auttavat pitämään verensokeritasosi tasaisempana, joten ne voivat vähentää makeanhimoasi aamuisin. Kaurahiutaleet ovat hyvin monipuolinen ainesosa, joita voit syödä kuumaksi keitettynä talvisaikaan tai jääkaapissa viilennettynä kuumina kesäpäivinä. Kauhallinen proteiinijauhetta tuo lisää makeutta ja auttaa säilyttämään lihasmassaa.

Älä siis etsi enempää.

The Active Women Superfood Porridge puuropussit ovat saapuneet. Herkullinen yhdistelmä gluteenittomia kaurahiutaleita, heraproteiinia, chiasiemeniä, pellavansiemeniä ja superfoodeja, kuten vihreää teetä ja bee pollenia.

Yksittäinen Superfood-puuropussi on täydellinen aamiainen myös mukaan otettavaksi. Jokainen pussi sisältää 10.12g proteiinia sekä valikoiman eri superfoodeja, kuten Macaa ja Bee pollenia. Siksi puuro sopiikin tukemaan lihaskasvua samalla lisäten paivittäistä vitamiinien ja mineraalien saantiasi. Tämä puuro on täydellinen vaihtoehto tukemaan aktiivista elämäntapaa.

Tärkeimmät hyödyt:

  • 12 g proteiinia per pussi
  • Sisältää parhaimpia superfoodeja, kuten maca, lucuma, vihreä tee ja bee pollen
  • Lountaiset maut
  • Alhainen sokeripitoisuus
  • Kuidunlähde

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Myprotein
Writer and expert
Näytä Myprotein:n profiili
myprotein