Siirry pääsnäyttöön
Ravinto

Vesi ja sen voima

Vesi ja sen voima
Myprotein
Writer and expert6 vuotta Ago
Näytä Myprotein:n profiili

Vesi ja sen terveysvaikutukset

Pidäthän vesipullosi täytettynä läpi päivän! Tämä artikkeli selvittää, miksi juomalla ainakin kaksi litraa vettä päivässä, voit parantaa monia terveytesi osa-alueita, kuten kohentaa ja ylläpitää jokapäiväistä energiatasoasi.

Painonpudotus

Vaikka nesteytys ei ole suoraan linkitetty painonpudotukseen, veden juonti sokeripitoisten juomien sijasta vie janosi paremmin pois sekä auttaa kehoasi pääsemään eroon ylimääräisistä kuona-aineista. Lisäksi vesi ei sisällä lainkaan kaloreita. Vesilasillisen juominen juuri ennen ruokailua voi myös auttaa sinua pienentämään annoskokojasi, sillä jano usein tulkitaan väärin näläksi – täydellinen vinkki ihmisille, joilla on taipumus ylensyöntiin!

 

Ihon elastisuus

Kaunis, kosteutettu ja elastinen – millaiseksi itse haluaisit tuntea ihosi? Juomalla yli kaksi litraa vettä päivässä voit vähentää ihon kuivumista, ihotulehduksen riskiä sekä ihon vanhemista – huomattavasti edullisempi ja käytännöllisempi vaihtoehto, kuin erilaiset voiteet ja rasvat. Riittävällä veden juonnilla pidät ihosi nuorena ja hehkeänä ympäri vuoden.

 

Lihaksien tehokkuus

 Nesteytys on avainosa voimakkaisiin ja energisiin lihaksiin. Miksi? Koska vesi edistää hapen kujetusta lihaksiisi, valmistaen ne tulevaa urheilusuoritusta varten.  Riittävä veden juonti myös helpottaa pitämään lihaskrampit loitolla sekä liukastaa kehosi nivelet, ehkäisten lihasvaurioita ja –väsymystä.

 

Vesi ja immuniteetti

Vesi on salainen aseesi! Sen avulla voit taistella vastaan erilaisia sairauksia, ennalta ehkäistä päänsärkyä sekä huimausta, helpottaa nivelkipuja ja vähentää väsymystä! Riittävän veden juonnin ansiosta veresi kuljettaa happea kehosi jokaiseen soluun, pitäen sinut huippukunnossa vuoden jokaisena päivänä. Yksinkertaisesti istahda alas ja nauti lasillisesi.

 

Tehosta aivotoimintaasi

Veden on todistettu edistävän aivotoimintaa sekä parantavan keskittymiskykyä, siksi se onkin täydellinen välipala opiskelijalle! Kehosi nesteytys vedellä illanvieton jälkeen on myös loistava parannuskeino päänsärkyysi. Vesi virkistää, elvyttää ja starttaa aivosi uuteen päivään – välttämätön osa terveellistä, energistä ja onnellista elämää!

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Myprotein
Writer and expert
Näytä Myprotein:n profiili
myprotein