Siirry pääsnäyttöön
Treeni

Curve on takaisin | Nämä legginssit todella tarvitset

Curve on takaisin | Nämä legginssit todella tarvitset
Lauren Dawes
Writer and expert4 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Odotus on vihdoin ohi — sinun lempi mallisi on taas täällä ja olemme tehneet siitä paremman kuin ikinä

Meillä jokaisella on se yksi legginssipari, joihin aina tartumme automaattisesti treenikamoja pakatessamme – tiedäthän se yksi pari, jonka laitat pesuun vain sitten kun on oikeasti pakko. Meidän Curve legginssimme ovat juuri tuo pari.

Niissä ei ole vain todella imarteleva seamless leikkaus erittäin korkeavyötäröisella kiristysnauhalla sekä korostavat neulotut saumat – niissä on myös kaikki tarvittavat teknilliset ominaisuudet, jotka varmistavat että pysyt mukana jokaisessa treenissäsi. Ne ovat hikeäsiirtävät ja antavat sinulle hieman enemman peittävyyttä, jotta voit itsevarmasti suorittaa myös syväkyykkysi. Toisin sanoen nämä legginssit hoitavat homman.

Legginssit ovat saatavilla neljässä eri värissä ja ne varmasti sopivat jokaisen treenitoppisi kanssa.

Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein