Siirry pääsnäyttöön
Treeni

Uudistettu Shape Seamless Ultra kokoelma

Uudistettu Shape Seamless Ultra kokoelma
Lauren Dawes
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Esittelyssä Shape Seamless Ultra

Onko parempaa tapaa aloittaa uusi vuosi kuin hankkimalla uudet treenivaatteet? Jokainen tietää, että noin puolet treenaamiseen liittyvistä haasteista liittyy usein motivaation ylläpitoon ja itse salille pääsemisestä. Uudet treenivaatteet ovat yksi parhaimmista keinoista varmistaa, että motivaatiosi pysyy yllä. Nämä uutuustuotteemme ovat upea lisäys suosituimpaamme Seamless-mallistoomme ja ne on suunniteltu antamaan sinulle motivaatiota, mutta myös tukemaan treenisuoritustasi ja tarjoamaan sinulle parhaan tuen niin teknillisesti kuin ulkonäöllisesti.

Shape seamless ultra
Shape Seamless Ultra Legginssit

Nämä legginssit imartelevat jokaista kehoa. Ne on suunniteltu tukemaan alavartaloasi ja luomaan illuusioita, jotka imartelevat kehoasi täydellisesti. Shape Seamlesseissä on korkeavyötärö ja muotoja luovat leikkaukset sekä laserleikatut yksityiskohdat, jotka tekevät housuista niin tyylikkäät kuin mukavat. Housut hengittävät täydellisesti ja liikkuvat vartalosi kanssa liikkeitä tehdessäsi.

 Shape Seamless Ultra Urheiluliivit

Nämä urheilurintaliivit ovat tämän vuoden must-have tuote! Shape Seamless urheiluliivit antavat sinulle täydellisen keskivahvan tuen, mutta myös näyttävät hyvältä ja tuntuvat mukavilta. Ne tuntuvat päällä kuin toinen iho ja niiden laserleikatut yksityiskohdat imartelevat ylävartaloasi ja saavat urheiluliivit näyttämään upeilta.

 
Shape seamless ultra
Shape Seamless Ultra Top

Täydellinen kerros viimeistelemään tämä treeniasu. Pitkähihainen Shape Seamless Ultra Top on juuri sopiva talvitreeneihin. Paita muotoilee vartaloasi ja istuu täydellisesti sen laserleikattujen yksityiskohtien ansiosta.

Shape seamless ultra
Shape Seamless ­— Uudet sävyt Colourways

Okei, tämä ei ole periaatteessa täysin uusi mallisto, mutta päätimme piristää ja uudistaa suosituinta mallistoamme uusien sävyjen avulla. Laatu ja vaatteiden tuntuma ovat samat kuin ennen, mutta valikoimassamme on nyt kaksi uutta erittäin upeaa sävyä, seafoam ja taupe. Suositut Seamless Crop Top:imme on myös saatavilla kahdessa uudessa sävyssä, ruusukupari ja valkoinen. Jep, tiedät mitä tehdä ja olet ansainnut uudet treenivaatteet.

 

Yhteenveto

Mitä siis enää odotat – hanki nämä upeat uutuustuotteemme myös osaksi sinun treenivaatevalikoimaasi ja lupaamme, että motivaatiosi pysyy yllä ja kykenet pysymään kunnianhimoisessa tammikuun treenisuunnitelmassasi!

 
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein