Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Maailman ensimmäinen Clear Soy -proteiini on nyt täällä

Maailman ensimmäinen Clear Soy -proteiini on nyt täällä
Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Muutimme proteiinin ikuisiksi ajoiksi tuomalla markkinoille Clear Whey -tuotteemme. Sitten nostimme tason vieläkin ylemmäs esittelemällä Clear Vegan -proteiinimme. Ja nyt tuomme teille aivan uuden innovaation  - Clear Soy -proteiinin. Jos et niin välitä herneproteiinista etkä heraproteiinistakaan, tämä Clear Soy -proteiini on sinulle, sillä teimme siitä hydrolyysiteknologialla täysin liukenevan, kevyen ja virkistävän proteiinijuoman.
Mietit ehkä, että miten Clear Soy eroaa muista Clear Protein -tuotteistamme, joten tässä hieman taustaa...

 

Täyttä ravintoa 

Clear Soy -proteiini sisältää 10g proteiinia per annos, auttaen sinua ylläpitämään ja kasvattamaan lihasta. Se sopii erinomaisesti sinulle, jos pyrit vähentämään sokeria, sillä se sisältää vain 1g sokeria per annos.Joko mainitsimme, että se on tehty oikeista hedelmistä? Saat proteiinitankkauksen lisäksi 30% päivän suositellusta B-vitamiiniannoksesta ja 50% päivän suositellusta C-vitamiiniannoksesta. B-vitamiinit 12 ja 6 tukevat immunijärjestelmää, auttavat psykologisissa toiminnoissa ja vähentävät väsymystä, kun taas C-vitamiini auttaa pitämään solusi ja ihosi terveinä.Clear Soy -proteiinin aminohapoprofiili on täydellinen, mikä tarkoittaa sitä että se sisältää kaikki yhdeksän välttämätöntä aminohappoa. Tämä on erityisen hyödyllistä jos noudatat vegetaarista tai vegaaniruokavaliota, sillä kaikkien aminohapojen saaminen ruokavaliosta on vaikeaa ilman lihaa ja maitotuotteita.

 

Kolme herkullisen hedelmäistä makua 

Voit valita kolmesta koukuttavasta mausta; Lemon & Lime (sitruuna-lime), Orange & Pink Grapefruit (appelsiini-greippi) sekä Grape (viinirypäle) – loistava vaihtoehto kun et kaipaa kermaista proteiinipirtelöä, mutta haluat silti päästä tavoitemakroihisi.

 

Muista tämä

Sanoiko joku, että vegaanit ja vegetaristit kamppailevat proteiinin saannin kanssa? He eivät selvästikään ole kuulleet vielä Clear Protein -sarjastamme. Oikeita hedelmiä, lisättyjä vitamiineja ja täydellinen aminohappoprofiili reilulla 10g proteiinilla per annos tekee tästä yksinkertaisimman (ja maukkaimman) tavan lisätä proteiinia ruokavalioosi. Valitse vain makusi ja ravista!

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein