Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Vastaukset kysymyksiisi kreatiinista

Vastaukset kysymyksiisi kreatiinista
Laura Myllykoski
Writer and expert12 kuukautta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Kreatiini on ehkä urheilumaailman puhutuin lisäravinne – ja useimmille ihmisille täysi mysteeri. Keräsimme yhteen artikkeleitamme kreatiinista, jotka auttavat sinua pääsemään jyvällä tästä mielenkiintoisesta ravintlisästä. 

1. Mitä on kreatiini?

Aloitetaan ihan perusteista – mitä kreatiini on?Lue mitä asiantuntijamme kertovat tästä suositusta lisäravinteesta. Mitä se on, mitkä ovat sen hyödyt, annostus ja mahdolliset sivuvaikutukset.
Lisäravinteet

Kreatiini | Hyödyt, annostus ja sivuvaikutukset

Kreatiini ei ole ihmeaine, jonka avulla saavutat heti huippukunnon, mutta sen avulla treenaat kovemmin. Lue kannattaisiko sinunkin kokeilla kreatiinia.

12 kuukautta AgoLaura Myllykoski tasolla

 

2. Milloin kreatiinia käytetään?

Tähän voi vastata monella tapaa. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten kreatiinia käytetään ja milloin sen käyttö kannattaa.
Lisäravinteet

Milloin kreatiinia tulisi käyttää?

Kreatiini on huippusuosittu lisäravinne, mutta sen ympärillä liikkuu liikaa huhupuheita. Lue tästä artikkelista kaikki, mitä sinun tulee tietää kreatiinin käytöstä.

 

 3. Kreatiini tabletteina vai jauheena?

Nyt kun tiedät kaikki perusasiat kreatiinista, voit perehtyä tarekmmin siihen, missä muodossa kreatiini kannattaa nauttia.Tässä artikkelissa käymme läpi kreatiinin eri muotojen erot ja hyödyt.
Lisäravinteet

Kreatiinitabletit vs. kreatiinijauhe | Imeytyminen ei vaikuta tehoon

Kreatiini on tehokas lisäravinne suorituksen tehostamiseen, mutta onko väliä missä muodossa sen nauttii? Vastauksen tähän löydät tästä artikkelista.

 

 4. Sopiiko kreatiini naisille?

Kreatiini ei ole vain miesten lisäravinne bulkkaamiseen – siitä voi olla paljon hyötyjä myös naisille.Tässä artikkelissa käymme läpi kreatiinin hyödyt ja haitat naisille.
Lisäravinteet

Kreatiini naisille | Hyödyt ja haitat

Kreatiini ei ole vain miehille. Lukuisia terveyshyötyjä tarjoava kreatiini tehostaa treeniä ja auttaa muuttamaan kehonkoostumusta.

 

5. Kreatiini ja painonpudotus

Sopiiko kreatiini painonpudotukseen? Ravintoterapeuttimme selittää, miten kreatiini vaikuttaa kehossa ja millaisia vaikutuksia sillä voi olla painonpudottajalle.
Lisäravinteet

Lihottaako kreatiini?

Kreatiinista liikkuu paljon myyttejä – yksi niistä koskee sen lihottavaa vaikutusta. Pitääkö se paikkansa? Avaamme myytin tässä artikkelissa!

 

Pähkinänkuoressa

Nyt sinulla on kaikki tarvittava tieto kreatiinista ja voit tehdä informoidun päätöksen siitä, sopiiko sinulle. Kreatiinille on monia erilaisia hyötyjä kuntoilijoille, olitpa sitten nainen tai mies, kehonrakentaja tai painonpudottaja.

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein