Ruokaohjeet

Proteiinipitoinen aamupala | Köyhät ritarit croissantpaistos

Tämä aamupala on niin herkullinen, että sille ei löydy vertaa!


Niin kuin köyhät ritarit eivät olisi herkullisia jo sellaisenaan, Niall Kirkland on vienyt ne aivan uudelle tasolle tekemällä niistä croissant version paistoksena.

Tämä on sellaista extraa, jota viikonloppubrunssisi kaipaa –– ja lisäksi tämä resepti on vielä boostattu muutamalla annoksella Impact Whey Protein -proteiinijauhetta, jotta voisit helpommin päästä tavoitteisiisi.

8 annosta

Ainekset

Valmistus

  1. Esilämmitä uuni 175°C.
  2. Sekoita isossa kulhossa yhteen kananmunat, vaniljaproteiini ja maito. Lisää sitten kaneli, suola, muskotti ja leivinjauhe ja sekoita kunnes kaikki ovat tasaisesti sekoittuneet.
  3. Leikkaa croissantit puoliksi ja kasta jokainen seokseen. Kokea ne sitten suurehkoon uunivuokaan ristiin rastiin, niin että puolikkaan menevät hieman toistensa päälle.
  4. Kaada jäljelle jäävä nesteseos croissantien päälle uunivuokaan ja sirottele päälle mansikoita ja mustikoita. Jätä maustumaan noin 15 minuutin ajaksi.
  5. Paista uunissa noin 30 minuuttia, kunnes reunat ovat kullanruskeita ja rapeita, mutta croissantit vielä pehmeitä sisältä.
  6. Tarjoile heti runsaan siirappiannoksen kera.

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 287
Total Fat 15.5g
Total Carbohydrates 25g
Protein 13g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Writer and expert

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä