Uncategorized

Velocity 2.0 ominaisuudet, jotka muuttavat tapasi juosta

Jos olet juoksija, saatat muistaa ensimmäisen Velocity-malliston. Se oli tehty auttamaan sinua viemään juoksusi seuraavalle tasolle. No, Velocity 2.0 -mallisto vie sen vielä pidemmälle. Halusimme, että koko mallisto sopii täydellisesti  tarkoitukseensa. Uudet materiaalit, muodot ja ideat on tehty harkiten tarkkaan jokaisen juoksijan tarpeita.

Käydäänpä läpi Velocity  2.0 ominaisuuksia, jotka pätevät kaikkiin malliston vaatteisiin. Juoksitpa sitten myöhään illalla, lumessa, sateessa, paisteessa tai juoksumatolla, Velocity 2.0 toimii joka tilanteessa avuksesi.

 

Hengittävä

Tässä mallistossa ei ole ainoastaana käytetty hengittäviä materiaaleja, vaan mallistossa löytyy ominaisuuksia, jotka vaikuttavat vaatteiden hengittävyyteen. Naisten legginseistä löytyy polvitaipeen kohdalta mesh-kangasta, joka antaa tälle helposti kuumenevalle ja hikoilevalle alueelle hyvää tuuletusta.

Myös Quarter Zip Top -paidasta löytyy samanlaisia ominaisuuksia. Mesh-kangasta on sijoitettu kainaloiden alueelle, josta todennäköisesti hikoilet eniten.

Sivusaumat on poistettu kokonaan miesten paidoista, mikä tekee tästä meidän  ensimmäisen saumattoman teknisen juoksupaidan liikkuvuuden ja hengittävyyden lisäämiseksi.

Jopa malliston perusmalleissa, kuten Velocity 2.0 lyhythihaisessa t-paidassa, olemme käyttäneen laserilla tehtyä rei’itystä pitääksemme sen ilmavana.

Kevyt

Velocity 2.0 ottaa huomioon, miten virtaviivaisia juoksijat haluavat olla rikkoakseen ennätyksiään. MAllisto on tehty hyvin kevyistä materiaaleista, jotka imevät hyvin hikeä, ovat hengittäviä ja kuivuvat nopeasti. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sinun ei enää koskaa tarvitsee palella, kun juokset kylminä aamuina.

Jopa malliston lämpimämmät vaatteet, kuten tikkiliivi, on tehty kevyeksi, koska ymmärrämme, miten tärkeää lämpötilan säätely on juoksun aikana. Gilet on siis tehty kevyestä polyesteritäytteestä lämmöneristyksen vuoksi.

The Double Layered Shorts ovat myös kevyestä materiaalista valmistettu. Niissä on myös vettä hylkivä ulkopinta ja pehmeä kangas sisäpuolella, joka pitää sinut kuivana.

 

Yhteisön inspiroima

Kuka tahansa, joka on juossut jonkin aikaa, tietää millaisen yhteisön juoksijat muodostavat. Olipa se sitten oikea juoksuryhmä, kuten Myprotein Run Club, tai ihan vain ystävien kesken juoksemista. Toisten kannustaminen juoksemaan aina vain paremmin sekä myös tervemielinen kilpailu, ovat olennainen osa juoksijoiden yhteisöä.

Suunnittelijamme ottivat tämän erityisesti huomioon mallistossa, jopa niin hyvin, että design-tiimimme juoksureittien kuviota käytettiin malliston juoksutakissa. Tämä kuvio ei ainoastaan kuvasta juoksijoiden yhteisöä, vaan on myös toiminnallinen ja käytännöllinen sen heijastavuuden  ansiosta.

Käytännöllinen

Tämä mallisto on tehty tarkoitukseen ja niinpä sen tulee sopia kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin, joihin juoksija voi törmätä. Tässä käytännöllisyydestä on hyötyä.

Mallistosta löytyy esimerkiksi pakattava juoksutakki, joka on tehty vettä hylkivästä materiaalista ja täysin säädettävästä hupusta, jotta yksikään juoksulenkki ei jää väliin sateen vuoksi. Ja kuten nimestä saattoi jo päätelläkin, takin voi pakata sen oman taskun sisään, jotta voit helposti laittaa sen syrjään, kun sade muuttuukin paisteeksi.

Pakattava juoksutakki ei kuitenkaan ole malliston ainoa vaatekappale, jolla voit suojella itseäsi sääilmiöitä vastaan. Myös vettähylkivä Gilet tikkiliivi on oiva apu kylmiin ja kosteisiin talviaamuihin.

Velocity 2.0 urheiluliivit osoittavat  myös, että ne on tehty juoksijan tarpeisiin. Liivien olkahihnat ovat takaa täysin säädettävät, jotta jokainen juoksija saa niistä täydellisen tuen.

 

Liikkuvuus

Juostessa viimeinen asia, jota kaipaat on rajoitettu liikkuvuus. Velocity 2.0 -mallisto vamistaa, että näin ei koskaa tapahdu. Legginseissämme on tukeva vyötärönauha, jossa on säädettävät vetonarut, jotta ne istuvat täydellisesti ja mahdollistavat täysin vapaan liikkumisen.

Myös malliston Running Joggers mahdollistavat täysin vapaan liikkumisen. Ne on tehty joustavasta  kudotusta materiaalista ja niihin on tehty mesh-holkit paremman liikeradan mahdollistamiseksi.

Velocity 2.0 uusissa 2 in 1 Running Shorts -malleissa on sivusaumassa halkio, joka myös mahdollistaa paremman liikkumisen. Eli voit huoletta sprintata viimeiset metrit kotiin, kun pystyt kunnolla liikkumaan juoksuvaatteissasi.

 

Muista  tämä


Tässä siis Velocity 2.0 -malliston tärkeimmät ominaisuudet. Huolimatta olosuhteista, me pidämme huolen, että sinulla on kaikki mitä tarvitset tässä mallistossa, jotta pääset juoksulenkille.

Olitpa sitten aloittelija perustuotteiden tarpeessa tai konkari, joka kaipaa ulkolenkeille tarkoitukseen sopivaa juoksuvaatetta, tästä mallistosta löydät kaiken. Muista vain kiittää meitä, kun rikot oman ennätyksesi.

 Myprotein

Myprotein

Writer and expert


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä