Siirry pääsnäyttöön
Treeni

Treenivaatteet vuodelle 2020 | Kauden kuumimmat uutuusvaatteemme

Treenivaatteet vuodelle 2020 | Kauden kuumimmat uutuusvaatteemme
Lauren Dawes
Writer and expert4 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Uusi vuosikymmen onn juuri alkanut, joten on myös erittäin sopivaa uudistaa vaatekaapin sisältö parilla uudella treenivaatteellamme.

Jaksaaksesi motivoida itseäsi treenaamaan joulun jälkeen olemme kehittäneet upean valikoiman erittäin teknisiä treenivaatteita.

Miehet

Treeni T-paita

Olemme vieneet vaatteemme uudelle tasolle tänä vuonna. Meidän high-performance treeni t-paitamme on suunniteltu saamaan sinut läpi jokaisen toiston, sarjan ja treenisession. Paidassa on uusi kainalopaneeli, joka mahdollistaa suuremman liikeradan.

Paita on tehty kevyestä ja hikeäsiirtävästä materiaalista, jonka antibakteerinen viimeistely auttaa pitämään treenivaatteesi puhtaampana pidempään pesujen välissä. Paita on myös hieman pidempi joten nostaessasi kätesi ilmaan voit olla huoletta.

Mitä suunnittelijamme sanoo:  “Uudessa treeni t-paidassamme on  niin paljon uusia teknisiä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua suoriutumaan treenistäsi paremmin. Sen kangas auttaa pitämään hien pois kehostasi ja haihtumaan nopeammin tarkoittaen, että pysyt freesimpänä treenisi aikana ja voit keskittyä paremmin treeniisii"

  

Treeni 7 Inch Shortsit

Hyvät shortsit voivat todella tehdä suuren eron eikö? Ja nämä shortsit eivät ole vain hyvät nämä ovat erinomaiset.

Shortsit ovat suunniteltu kevyeksi ja niiden neljään suuntaan venyvä kangas on niin hikeäsiirtävä kuin nopeasti kuivuva - täydellinen treeneihin, joissa koet yleensä tarvitsevasi paljon pyyhettäsi. Shortsien istuvuus on täysin säädettävissä niissä olevan sisäänommellun vyötärönauhan ansiosta. Voit myös huoletta pitää tavarasi lähelläsi vetoketjullisissa taskuissa.

Mitä suunnittelijamme sanoo: “Kankaan joustavuus ja syvät sivuleikkaukset mahdollistavat täyden liikkuvuuden ja voit tehdä vapaasti kaikkia alavartalon liikkeitä. Eli ei ole siis syytä jättää jalkapäivää väliin!”

Lepopäivän tape-huppariCollege-housut

Lepopäiväsi vaatevalikoima ansaitsee myös päivityksen ja tämä college-setti on täydellinen sitä varten. Molemmat on tehty erittäin pehmeästä kankaasta ja voit olla huoletta mukavasti koko päivän. Hupparissa ja housuissa on molemmissa trendikkäät neon-yksityiskohdat ja me kaikki tiedämme, että juuri nuo pienet yksityiskohdat ovat ne tärkeimmät.

Hupparissa on kolmiosainen huppu, logolla varustetut kangassuikale-yksityiskohdat ja erittäin rento ja oversized istuvuut. Housuissa on kontrastipaneelit ja erittäin syvät taskut - täydelliset lompakollesi ja puhelimellesi kun päätä poistua kotootasi.

Mitä suunnittelijamme sanoo: “Nämä tyylit ovat lepopäiväsi parhaat ystävät. Huppari on hieman oversizzed ja housut hyvin istuvat ja muotoonommellut luoden rennon, mutta imartelevan kokonaisuuden.”  

Baseball-hattu

Baseball-lippiksemme sopii niin treeniin kuin siihen hetkeen kun päätä vain ottaa rennosti kaupungilla. Yksinkertainen, mutta silti erittäin voimakas. Lippikseen on ommeltu Myprotein-logo ja voit säätää sitä oman kokosi mukaan saaden täydellisen istuvuuden.

Mitä suunnittelijamme sanoo: “Tämä on täydellinen viimeistelemään kaikki tyyli erityisesti silloin kun haluat muuten pukeutua täysin mustaan.”

Naiset

Curve Legginssit

Nämä saumattomat treenilegginssit ovat välttämättömyys, jotka tarvitset treenilaukussasi. Ne täyttävät kaikki vaatimukset mitä tulee housujen teknillisiin ominaisuuksiin - ne hylkivät hikeä, muotoilevat kehoasi ja tarjoavat juuri tarpeeksi peittävyyttä, jotta voit itsevarmasti hoitaa treeniisi kuuluvat liikkeet.

Legginssien erittäin korkea vyötärönauha antaa erittäin paljon tukea keskivartalollesi, jotta voit tuntea itsesi itsevarmaksi treenatessasi. Legginssit ovat saatavilla neljässä eri värissä ja kaikki vaihtoehdot sopivat varmasti yhteen muiden vaatekaapissasi olevien vaatteiden kanssa!

Mitä suunnittelijamme sanoo: “Tämä on yksi suosituimmista malleistamme ja olemme tehneet vielä hieman parannuksia, jotta istuvuus olisi täydellinen”

Elite treenitakki

Lupasitko itsellesi ryhtyä juoksemaan tänä vuonna? Tämä takki sopii täydellisesi vielä viileisiin talviaamuihin.

Mitä suunnittelijamme sanoo: “Tämä on täydellisen ohut, mutta silti lämmittävä kerros, joka mahdollistaa kuitenkin laajan liikeradan ja sopii siten täydellisesti ulkotreeniin j ja juoksuun.

Miksi et siis tekisi tästä täydellistä asua?

Yhdistä takki Elite Legginssien ja Elite Urheiluliivien kanssa ja tuloksena on voittamaton treenisetti.

Lepopäivän twist-yksityiskohdallinen T-paita

Oh miten rakastammekaan tätä paitaa. Täydellinen sekoitus mukavuutta sekä tyylikyyttä puhumattakaan sen istuvuudesta. Paidassa on hieman lyhyempi leikkaus ja kierto-yksityiskohta, joka paljastaa juuri tarpeeksi, mutta ei liikaa - täydellinen treeniin tai lepopäiviin.

Paita on saatavilla useissa eri sävyissä — Avocado, musta, praline tai danger — Neutraalit sävyt sopivat rauhallisempaan tyyliin kun taas kirkkaammat värit ovat niille, jotka haluavat säväyttää.

Mitä suunnittelijamme sanoo: “Tämä on todella hyvä kerropukeutumiseen voit esimerkiksi laittaa paidan urheiluliivien päälle salilla ja silti olla trendikkään näköinen paidan yksityiskohtien ansiosta.”

Miksi et siis tekisi tästä täydellistä asua?

Voit luoda täydellisen lepopäiväasun yhdistämällä t-paidan yhdessä lepopäivän Urheiluliivien ja Legginssien kanssa ja lopputuloksena on rento ja urheilullinen look. Kaikki asun osat ovat tehty erittäin mukavista ja pehmeistä materiaaleista ja ne istuvat täydellisesti!

Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein