Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Lisää lihasmassaa MyGainerin avulla

Lisää lihasmassaa MyGainerin avulla
Myprotein
Writer and expert6 vuotta Ago
Näytä Myprotein:n profiili

MyGainer on uusin tulokas moderneissa voiman ja lihasmassan kasvatukseen keskittyvissä lisäravinteissa.

Tämä lisäravinne on kaikille niille, joiden on vaikea pysyä ihannepainossa lihasmassan kasvatusta varten.  Todellisen lihaskasvun ja voiman saavuttaminen vaatii ylijäämän kaloreita. Tämä tarkoittaa sitä, että syöt enemmän kaloreita kuin kulutat. Se on näin yksinkertaista.

MyGainerin ultrapremium-seos sisältää helposti liukenevia hiilihydraatteja, Carb10sekä monihaaroittuneita syklisiä dekstriinejä, jotka soveltuvat loistavasti täydentämään harjoituksen aikana menetetyt lihaksen glykogeenivarastot – tärkeä osa optimaalista palautumista.  Lisänä amaranttia, maamantelijauhetta, L-glutamiinia, BCAAta, multivitamiineja sekä entsyymejä. Tämä on täydellinen proteiini-ja hiilihydraattijauhe sekoitettavaksi.

 

Onko MyGainer minua varten?

Yleisin syy, miksi ihmiset haluavat lisätä massan kasvatukseen kohdistuvia lisäravinteita ruokavalioonsa on lihasmassan lisääminen kehossa. Niin ilmeiseltä kuin tämä kuulostaakin, se ei ole ainoa tarkoitus. Mikä tahansa onkaan syynä haluta muutama lisäkilo, kaikille se ei ole niin helppoa.  Olet varmasti joskus kuullut näistä niin sanotuista epäonnisista ihmisistä, joiden on käytännössä mahdotonta lisätä painoa. Toiset puolestaan etsivät kuumeisesti erilaisia laihdutusohjelmia, sillä paino ei tunnu millään putoavan.  Näissä tilanteissa on kyse erilaisista vartalotyypeistä.

Erityisesti silloin kun tarkoituksena on todellisen lihasmassan kasvatus, jos olet luonnostaan hoikka eivätkä hampurilaisista nautitut lisäkalorit tuota tulosta painon nousussa, voi kyseessä olla monien muiden syiden lisäksi todella nopea aineenvaihdunta.

MyGainer on loistava vaihtoehto terveelliseen painon lisäämiseen normaalin ruokavalion ohella. On olemassa monia erilaisia tapoja lisätä painoa. Seuraavaksi tutustumme oikeisiin ja vääriin tapoihin kasvattaa lihasmassaa.

Miten hankkia lisää lihasmassaa terveellisesti

Onko olemassa oikea ja väärä tapa lihasmassan kasvattamiseen? Tämä tietenkin riippuu sinun käsityksestäsi painosta.  Jos tarkoituksenasi on lisätä lihasmassaa, suuri osa huomiostasi tulisi keskittyä ruokavalioon. Voit käydä salilla nostamassa painoja joka päivä oikeanlaisella tekniikalla, mutta jos et saa tarpeeksi tarvitsemiasi proteiineja ja hiilihydraatteja ruokavaliostasi, poltat varmasti enemmän kaloreita kuin syöt.

Sääntö numero yksi onkin varmistaa, että ruokavaliostasi nautit kalorit ylittävät harjoittelun aikana kulutetut. Tämä on se vaikein osio. Luultavasti voisit syödä runsaasti jäätelöä sekä friteerattua kanaa niin kuin Tom Hardy väitti tekevänsä ennen Batman elokuvan kuvauksia. Vaikka tämä saattaisikin toimia hetkellisesti (kuten kuvatessa Hollywood hittiä), ei se ole terveellinen vaihtoehto pitkällä aikavälillä. Mitä luultavammin tämä painonnousu myös johtuisi rasvan lisääntymisestä kehossasi lihasmassan sijasta.

Sinun ei tarvitse kuitenkaan ryhtyä ankariin muutoksiin ruokavaliosi suhteen. Tässä kohtaa MyGainer tulee avuksesi. Jos olet epävarma siitä, mitä kehosi tarvitsee kehittyäkseen samalla kun ylläpidät rankkaa voimaharjoittelua tukevaa dieettiä, voit huoletta lisätä MyGainerin mukaan.

Kaksi olennaista osaa lihasmassan kasvattamisessa ovat proteiinit ja hiilihydraatit. Proteiinit ovat osallisena lihaksen kasvattamisessa sekä saavutetun lihasmassan ylläpitämisessä. Hiilihydraatit osallistuvat palauttamaan lihaksen normaalit toiminnot (lihassupistus) korkean intensiteetin ja/tai pitkäaikaisen fyysisen harjoittelun jälkeen, joka on johtanut lihasväsymykseen sekä lihaksen glykogeeni varastojen tyhjenemiseen. Tämä hyödyllinen vaikutus saadaan aikaiseksi nauttimalla hiilihydraatteja eri lähteistä 4g per kg ensimmäisten 4 tunnin aikana, mutta viimeistään 6 tunnin sisällä korkean intensiteetin ja/tai pitkäaikaisen fyysisen harjoittelun jälkeen.

 

Miten nauttia MyGaineriä

Suosittelemme, että lisäät 1½ isoa kauhallista MyGainer jauhetta 500-1000ml vettä tai täysmaitoa Myprotein sheikkerissä. Yksi annoskoko on 204g.

Täysmaito on hyvä vaihtoehto, jos tarkotuksenasi on lihasmassan kasvu, mutta kamppailet painon ylläpitämisen kanssa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse rajoittaa MyGainerin nauttimista ainoastaan nestemäisessä muodossa, vaan voit lisätä sitä luonnonjogurtin, taikinan, puuron ja smoothien sekaan. Näin voit nauttia MyGaineriä voit nauttia sitä missä tahansa, milloin tahansa.

 

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Myprotein
Writer and expert
Näytä Myprotein:n profiili
myprotein