Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Vegaani proteiinipirtelö | Treenin jälkeinen proteiinijuoma

Vegaani proteiinipirtelö  | Treenin jälkeinen proteiinijuoma
Lauren Dawes
Writer and expert3 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Tämä on on kuin jälkiruokaa suoraan treenin jälkeen!

Paksua,suklaista ja nautinnollista - Naturally Stefanien treenin jälkeinen proteiinipirtelö on todellakin palkinto, joka tekee jokaisesta setistä  ja toistosta sen arvoista. Tämä täysin vegaani proteiinipirtelö on mahtava tapa tankata rajojesi koettelemisen jälkeen. Juoma sisältää annoksen suoritusta tehostavaa kreatiinia ja vastustamattoman sekoituksen vaniljan ja suklaan makuista vegaaniproteiinia.

Hyvä annos proteiinia heti treenin jälkeen on täydellinen tapa stimuloida lihasten proteiinisynteesiä ja muuntaa kova työ näkyviksi tuloksiksi, eikö? Tässä proteiinipirtelössä on jopa 34g kasvipohjaista proteiinia tekemään juuri se.Kokeile heti, sillä et tule pettymään.1 annos

https://youtu.be/uORmrKmr6uw

Ainekset

Proteiinipirtelo resepti

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita kunnes seos on tasaista. Koostumuksen tulisi olla todella paksu ja kermainen, mutta jos haluat siitä hieman juoksevampaa, lisää joukkoon hieman lisää maitoa tai vettä.
  2. Nauti!
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein