Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Uusi Clear Whey – kaikki mitä sinun tulee tietää siitä

Uusi Clear Whey – kaikki mitä sinun tulee tietää siitä
Lauren Dawes
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Proteiinista tuli juuri mehevää |  Myimme ensimmäisen erän 5 päivässä loppuun, mutta olemme täyttäneet hyllymme taas!

Laitamme myyntiin vain 6000 purkkia joten aikaa ei todellakaan ole tuhlattavaksi! 

Olemme repineet sääntökirjan kahtia ja muuttaneet pelin hengen mitä tulee proteiinijuomien tekemiseen. Heraproteiini sai juuri kausittaisen muodonmuutoksen ja muutimme sen virkistäväksi kesäjuomaksi.

Meidän Clear Whey isolaattimme on rajoitettu erä vähäsokerista proteiinijuomaa, jonka avulla saat runsaat 20g proteiinia per annos – juoma on saatavilla viidessä eri hedelmäisessä maussa; Sitruuna-lime, Mojito, Appelsiini-Mango, Persikkajäätee sekä Rainbow candy.

Lämpimän sään treenit ovat täällä, mikä tarkoittaa sitä, että on täydellinen aika vaihtaa perinteinen kermainen proteiinijuomais tähän uuteen innovatiiviseen vaihtoehtoon – täysin samalla tavoin helposti sekoittuva ja täynnä proteiinia, mutta vain hieman pirteämmällä maulla.

Puhuimme Gareth Graylle, tuotekehittelyn vastaavalle tästä jännittävästä uudesta tuotteestamme. “Clear Whey on täydellinen esimerkki innovaatiosta, jonka avulla voit nauttia heraproteiinista puhtaan ja virkistävän maun kanssa – rikkoen normaalin proteiinijuoman pirtelömäisen stereotypisen kuvan. Tämä tuote on ainutlaatuinen ja olemme enemmän kuin innossamme sen tuomisesta markkinoille asiakkaillemme.”

Sekoita mitallinen veden kanssa, ravista, odota 15 sekuntia ja nauti. Jos sinun tekee todella mieli jotain erityisen kylmää voit kaataa juoman jäämurskan sekaan.

 

Miksi tarvitsen proteiinia?

Olet tässä vaiheessa varmaan jo täysin myyty Clear Wheyn mausta, mutta et ehkä ole ihan täysin vakuuttunut siitä tarvitsetko lisäproteiinia – anna meidän hieman valaista asiaa.

Ennen kuin alamme puhumaan fitneksestä, proteiini on erittäin tärkeä ravintoaine kaikille olivat tavoitteesi mitkä tahansa. Kehosi tarvitsee tarpeeksi proteiinia toimiakseen kunnolla. Proteiini on erittäin tärkeä erityisesti hormonien valmistuksessa, lihasten kasvatuksessa sekä ihon, rusto, kynsien ja hiustesi hyvinvoinnissa.

Proteiinijuoma saattaakin olla erityisen tärkeä lisäys ruokavalioosi ja moni ei esimerkiksi usein saakkaan tarpeeksi proteiinia ruokavaliostaan. Erityisesti myös silloin kun tavoitteesi on kasvattaa lihasta voit lisäproteiinin avulla saada paremmin näkyviä tuloksia, sillä proteiini auttaa ylläpitämään kasvattamaan lihasmassaa.1

 

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein