Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

10 Myprotein -tuotetta jokainen opiskelija tarvitsee

10 Myprotein -tuotetta jokainen opiskelija tarvitsee
Laura Myllykoski
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili

Haluatko aloittaa kuntoilun, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle? Tai haluatko päivittää proteiinivälipaloja kaappiin?

Me voimme auttaa! Tässä 10 tuotetta valikoimastamme, joita jokainen opiskelija tarvitsee tunteakseen olon mahtavaksi kuntosalilla ja sen ulkopuolella.

Kuntoilu ja terveellinen ruoka ei pitäisi olla niin vaikeaa.

 

10 välttämätöntä tuotetta opiskelijalle

1. Clear Whey Isolate

Meidän palkintoja voittanut Clear Whey Isolate on tietenkin listan ykkösenä.

Vaihda proteiinipirtelö proteiinimehuun, joka sisältää 20g proteiinia ja vain vähän sokeria. Tämän helpommaksi ei proteiinin nauttiminen enää muutu.

Valitse suosikkisi 20 eri makuvaihtoehdosta ja saa hyödyt irti vaikka kirjastossa opiskellessasi.

 

2. Oat Bakes

Kiirehditkö aina aamuisin ensimmäisille luennoille? Painoitko taas torkkua liian monta kertaa?

Oat Bakes on ratkaisu aamuun hässäkkään. Yksi aamupalakeksi sisältää 18g proteiinia ja 34g hiilihydraatteja – tämä siis pitää sinut kylläisenä silloinkin kun et ehdi syömään kunnon aamiaista.

Saatavina maut Chocolate Chip sekä Berry and White Chocolate.

 

3. Protein Wafer

Oikea välipala auttaa jaksamaan mitä tahansa – etenkin raskaan session kirjastossa.

Tämä vohveli sisältää 60% vähemmän hiilihydraatteja ja 20% vähemmän rasvaa kuin kaupan vastaavat vaihtoehdot, mutta 15g laadukasta proteiinia. Välipalat eivät ole koskaan aikaisemmin olleet tätä luokkaan

Jos olet kasvipohjainen ruokailija, kokeile vaihtoehtomme Vegan Protein Wafer. Se on päällystetty tummalla suklaalla, jotta se olisi makeampi ja ideaalinen välipala vegaaneille.

 

4. ZMA-kapselit

Päihitä yliopistossa leviävä flunssa ZMA-kapseleilla.

Ne sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän sinkkiä, magnesiumia ja B6-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja tehostaa kehon luontaista vastustuskykyä. Täydellinen päivittäinen lisäravinne kaikille, jotka haluavat pitää huolta omasta terveydestä ja hyvinvoinnista.

 

5. Hazelnut Whip

Onko sinulla makeanhimoja? Hazelnut Whip yhdistää herkullisen maitosuklaalla kuorrutetun vohvelin proteiinilla höystettyyn hasselpähkinätäytteeseen. Tämä iskee juuri oikeaan paikkaan.

 

6. Myvitamins Concentration

Älä anna motivaation hiipua koeviikolla.

Concentration on ultimaattinen multivitamiini, joka auttaa sinua keskittymään tavoitteisiisi. Yhdistelmä sisältää rautaa, joka tukee kognitiivista toimintakykyä ja vähentää väsymystä, sekä pantoteenihappoa, joka tukee mentaalista suorituskykyä.

Concentration auttaa sinua opiskelemaan ansaitsemiasi arvosanoja varten.

 

7. Command 6 Pack

Emme suosittele opiskelemaan koko yötä, mutta joskus se on vain tehtävä.

Command auttaa jaksamaan. Se sisältää 0 kaloria eikä yhtään sokeria, mutta 180mg kofeiinia auttaa keskittymään, mikä tätä tästä ideaalisen kumppanin myöhäisiin opiskeluihin.

Kokeile makuja  Grape, Citrus, Strawberry Laces tai Sour Apple.

 

8. Relax Shots

Alkaako paniikki opinnäytetyöstä jo nostaa päätään?

Relax Shots ovat ainutlaatuinen yhdistelmä yrttiuutteita, mukaan lukien kamomilla ja sitruunavoi, ja ne sisältävät myös välttämättömiä vitamiineja ja mineraaleja, jotka auttavat helpottamaan stressiä.

Nämä persikan makuiset shotit sopivat myös vegaaneille.

 

9. Flavdrops

Opiskelijalla ei ole varaa ostaa hienoa kahvia kahvilasta joka päivä. Sen ongelman ratkaisee Flavdrops!

Flavdrops on kaloriton mauste, jota voi käyttää maustamaan juomia, drinkkejä, leivontaa tai muita ruokia.

Kokeile Vanilla tai Hazelnut -makuja maustamaan kahvisi ja nauti ylellisestä juomasta joka päivä.

 

10. Pop Rolls

Uusin tulokas välipalaperheeseemme on Pop Rolls, jotka on valmistettu pehmestä proteiinitaikinasta, jonka sisällä on sulaa herkkua.

Yksi patukka sisältää alle 100 kaloria, vain vähän sokeria ja paljon proteiinia, joten näistä tulee pian uusi suosikkisi.

 

Pähkinänkuoressa

Päivitä välipalat kirjastoon ja varmista, että ravitset kehoa hyvin missä tahansa kuljetkin. Vältä myös yliopistossa pyörivät flunssat ja pöpöt tankkaamalla välttämättömiä vitamiineja ja mineraaleja. Meiltä löytyy jotakin kaikille opiskelijoille.

 

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein