Tämä on kuin tahmaista suklaakakkua aamupalaksi!
On helppo ymmärtää, miksi kaurapaistos on juuri nyt todella trendikästä ja vallannut koko internetin – aamiainen ei ole koskaan ennen maistunut yhtä nautinnolliselta. Äläkä säikähdä sen kaunista ulkomuotoa, sillä lupaamme, että tämä proteiinia täynnä oleva resepti sisältää myös hyvät makrot ja sopii hyvin treeniohjelmaasi.
Tämä Niall Kirklandin herkullinen suklaa-hasselpähkinäkaurapaistos valmistuu vain minuuteissa ja on täydellinen tapa aloittaa huurteinen talviaamu. Emme malta odottaa, että pääset testaamaan!
2 annosta
Ainekset
- 100g kaurahiutaleita
- 1 annos Impact Whey Protein (Chocolate Brownie)
- 1/8 tl suolaa
- 1/2 tl leivinjauhetta
- 150ml maitoa
- 1 rkl vaahterasiirappia
- 1 kukkurallinen tl Protein Spread (Chocolate Hazelnut)
Vapaaehtoiset lisukkeet:
- 1 rkl sulatettua peanut butter
- Kourallinen suklaahippuja
Valmistus
- Esilämmitä uuni 180°C.
- Sekoita kulhossa yhteen kaurahiutaleet, heraproteiini,suola ja leivinjauhe.
- Lisää maito ja vaahterasiirappi ja sekoita kunnes seos on tasaista.
- Jaa taikina kahteen pieneen uunin kestävään kulhoon tai leivontavuokaan ja lisää sitten teelusikallinen Protein Spred -levitettä taikinan keskelle. Peitä levite taikinaseoksella ja paista uunissa 12 minuttiia.
- Kun kaurapaistos on valmis, ripottele päälle sulatettua maapähkinävoita ja sklaahippuja. Käy kiinni!