Lisäravinteet

 PhaseTech™ – Urheiluravitsemuksen parhaimmat lisäravinteet

 PhaseTech™ — Esittelyssä urheiluravitsemuksen uusin sukupolvi

Kirjoitettu: Lauren Dawes

Käännös: Daniela Flaszka

Tarkastettu ravitsemustiedon osalta: Jennifer Blow, koulutettu ravitsemusasiantuntija

 

Myprotein on valmis ylpeänä esittelemään uusimman innovaatiomme: PhaseTech™. Tämä on selkeästi urheiluravitsemuksen seuraava sukupolvi, joka on suunniteltu viemään kehityksesi sekä treenisi uusiin ulottuvuuksiin antaen sinulle mahdollisuuden päästä lähemmäs ja saavuttaa tavoitteesi paremmin kuin ikinä.

Olemme kehittäneet uusimman teknologian avulla kolme erilaista sekoitusta joiden avulla ravitset kehoasia ja annat sille kaiken tarvittavan ennen, aikana ja treenin jälkeen.

PhaseTech™ on edistyksellinen sekoitus aineosia, jotka on todettu ja tutkittu olevan parhaimpia erityisesti suorituskykysi kannalta. Nämä aineosat on yhdistetty toisiinsa juuri oikeassa suhteessa oikean teknologian avulla tarjoten sinulle avaimet ylittääksesi itsesi ja rajasi.

Seuraavaksi kerromme tarkemmin mistä tämä korkelaatuinen lisäravinnetrio koostuu.

 phasetech parhaimmat lisäravinteet

THE Pre-Workout+

Varmin tapa aloittaa ja valmistautua treeniin varmasti ja vahvana. THE Pre-Workout+ sisältää kliinisesti tutkittuja suorituskykyä parantavia aineosia yhdessä erityisen kofeiinisisällön kanssa tarjoten sinulle kaksivaiheisen annostuksen energiaa, jonka avulla jaksat ja kykenet saavuttamaan  ylivoimaiset tulokset.1

Olemme hienosäätäneet pre-workout sisällön siten, että se varmasti antaa sinulle kolme mielestämme tärkeintä ominaisuutta, joiden kuuluisi olla osa jokaista pre-workout lisäravinnetta.

  1. Vasodilaatio eli verisuonten laajentuminen

Verrattuna muihin lisäravinteisiimme olemme tehneet paljon parannuksia kyseisen tuotesarjan pre-workout sekoitukseen. Olemme käyttäneet sen valmistuksessa aineosia kuten VASO6™ sekä L-sitrulliinia , joita emme ole koskaan ennen käyttäneet. Molemmat näistä ainesosista lisäävät verisuonten laajentumista ja täten myös parantavat verenkiertoasi kuljettaen enemmän happea ja ravintoaineita lihaksillesi.

  1. Keskittyminen ja energia

Keskity tavoitteihisi täysin ja unohda muut asiat treenin ajaksi. Olemme lisänneet pre-workout lisäravinteeseemme tieteellisesti tutkittuja aineosia kuten alpha-GPC:tä sekä hupertsiini A:ta, joiden on todettu lisäävän neurologista keskittymistä. 2,3

Tämän lisäksi tuote sisältää muita normaalisti käyttämiämme huippuainesosia kuten beeta-alaniinia kestävyyttä varten sekä tauriinia ja tyrosiinia keskittymistä varten. Ainutlaatuinen sekoitus on siis täydellinen kun tarvitset erityistä apua keskittymiseen ja haluat saada enemmän irti treenistäsi kuin koskaan ennen.

  1. Imeytyminen

Olemme lisänneet tuotteeseen myös AstraGin®:iä, jonka on todettu parantavan aminohappojen imeytymistä, 4 sekä BioPerine®:ä, jonka on todettu lisäävän vitamiinien ja mineraalien imeytymistä.5 Tuote on siis tehty niin, että ravintoaineiden imeytyminen on optimaalinen ja saat varmasti käyttöösi kaikki siinä olevat ainekset, joiden avulla pääset varmasti eteenpäin.

 

phasetech parhaimmat lisäravinteet

THE Amino+

THE Amino+ on ultimaattinen ja ylitse muiden treenin aikana käytettävä lisäravinne. PhaseTech™:in korkelaatuinen sekoitus aminohappoja tarjoaa sinulle vaiheittaisen aminohappojen saannin. Siihen on lisätty leusiinia sekä glutamiinia, jotka tukevat ja lisäävät proteiinisynteesiä ja varmistavat, että lihaksesi ovat anabolisessa tilasssa koko treenin ajan ja myös sen jälkeen.

Olemme myös lisänneet KSM-66® ashwagandha-jauhetta, joka on tehokas yrtti, jonka on todettu vaikuttavan mielialaasi ja vähentäen treeniin liittyvää haitallista stressiä. Tämä tuote saa sinut myös siis hyvälle mielelle.6

phasetech parhaimmat lisäravinteet

THE Whey+

Tuotesarjan viimeinen tuote on tietysti myös yhtä tärkeä ja huippulaatuinen kuin edellä mainitut ja tämä on ehdottomasti myös kehityksesi kannalta avainasemassa. Haluamme uskoa, että olemme taas ajatelleet jokaista mahdollista aineosaa ja sen vaikutusta tarkasti tarjoten sinulle parhaimman heraproteiinijauheen. The Whey+ on tehokas yhdistelmä korkealaatuisia aineosia kuten whey proteiini-isolaattia, GroPlex™:iä, sekä BCAA:ta lisätyllä leusiinilla ja glutamiinilla.

GroPlex™ on ainutlaatuinen sekoitus nopeasti imeytyvää heraproteiinia sekä hitaasti imeytyvää kaseiinia antaen kehollesi siis sen kaipaaman nopean proteiinin, mutta myös pitkäkestoisen ja sitäkin tärkeämmän hitaamman proteiinin. Tämä sekoitus antaa siis kehollesi suuremman ajanjakson, jolloin se voi korjata lihaksiaan ja kehittyä parantuneen lihasproteiinisynteesin takia.

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi


  1. Graham, T., Rush, J. and Soeren, M. (1994). Caffeine and Exercise: Metabolism and Performance.Canadian Journal of Applied Physiology, 19(2), pp.111-138.
  2. Zhang, H. and Tang, X. (2006). Neuroprotective effects of huperzine A: new therapeutic targets for neurodegenerative diseaseTrends in Pharmacological Sciences, 27(12), pp.619-625.
  3. Parker, A., Byars, A., Purpura, M. and Jager, R. (2015). The effects of alpha-glycerylphosphorylcholine, caffeine or placebo on markers of mood, cognitive function, power, speed, and agilityJournal of the International Society of Sports Nutrition, 12(1).
  4. AstraGin; NuLivScience; “Clinically Demonstrated to Significantly Increase the Absorption of Amino Acids, Peptides, Vitamins, and Other Nutrients in Intestinal Cells to enhance the Nutritional Value of Targeted functional Foods and Supplements
  5. Majeed, M., Badamaev, V. and Rajendran, R. (1998). Use of Piperine as a Bioavailability Enhancer.United States Patent.
  6. Mishra, L. C., Singh, B. B., & Dagenais, S. (2000). Scientific basis for the therapeutic use of Withania somnifera (ashwagandha): a reviewAlternative medicine review5(4), 334-346.
  7. Soop, M., Nehra, V., Henderson, G. C., Boirie, Y., Ford, G. C., & Nair, K. S. (2012). Coingestion of whey protein and casein in a mixed meal: demonstration of a more sustained anabolic effect of casein. American Journal of Physiology-Endocrinology and Metabolism303(1), E152-E162.


Daniela Flaszka

Daniela Flaszka

Writer and expert

Daniela on auktorisoitu 4. tason EHFA Personal Trainer ja kuuluu täten EREPS:in (The European Register of exercise Professionals) auktorisoituihin personal trainereihin. Hän on aikaisemmin saanut Itä-Suomen Yliopistolta todistuksen liikuntalääketieteiden ja terveystieteiden perusteista vuonna 2016. Tällä hetkellä Daniela opiskelee Amsterdamissa urheiluliiketoimintaa ja saa liikuntatieteiden kandidaattinsa vuonna 2020. Tämä koulutus tarjoaa hänelle mahdollisuuden työskennellä johtamisen ja liiketalouden puolella urheilumaailmassa. Daniela nauttii terveellisestä sekä tasapainoisesti elämäntavasta. Urheilu, erityisesti salitreenaaminen, sekä ravitseva ruoka ovat isossa osassa hänen arkipäiväänsä ja hän on myös todella kiinnostunut työskentelystä urheilusektorilla valmistauduttuaan. Daniela uskoo, että tasapaino on avainasemassa terveellisen elämän saavuttamisessa tai ylläpidossa ja siksi on tärkeää kuunnella sekä kehoa kuin mieltä. Lue lisää Danielasta täältä.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä