Siirry pääsnäyttöön
Uncategorized

25 joululahjaideaa miehelle | Fitnesslahjat 2021

25 joululahjaideaa miehelle | Fitnesslahjat 2021
Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Jos kamppailet joululahjojen kanssa, me autamme sinua löytämään täydelliset hemmottelulahjat elämäsi miehelle, jolla on aktiivinen elämäntyyli.Kokosimme 25 joululahjaideaa, jotka sopivat kuntoilusta nauttivalle miehelle tänä jouluna. Joten tee lista näistä suosikkituotteista ja ilahduta lähimmäistäsi tänä jouluna ajattelevaisella lahjalla.

1. Gingerbread Layered Bar

Fitnesslahja ei olisi fitnesslahja ilman Layered Bar -proteiinipatukoita, näin se vain on. Tämä klassinen joulumaku on nyt lisätty Layered Bar -valikoimaan ja siitä tulee pian lempimakusi.Se sopii myös hyvin täytteeksi joulusukkaan ja saa varmasti hymyn kenen tahansa huulille tänä jouluna.

2. Verkkarit

Tekemämme Trainin Collection on saanut inspiraationsa kehonrakennuksen kultaiselta aikakaudelta ja nämä collarit ovat ehdoton lahja kenelle tahansa salia rakastavalle miehelle.Tämä malli on slim fit ja 100% puuvillaa, joten ne sopivat täydellisesti niin treeneihin kun jouluillallisen jälkeiseen rentoutumiseenkin. 

3. Velocity Shortsit

Velocity on tällä hetkellä kaikkein teknisin mallistomme ja nämä shortsit ovat oiva lisä kenen tahansa saliharrastajan vaatekaappiin.Nopeasti kuivuva materiaali tekee näistä shortseista täydellisen HIIT-treeneihin tai juoksemiseen. Neljään suuntaan venyvä kangas varmistaa mukavuuden ja liikkuvuuden haastavammankin treenin aikana. 

4. Panel Cap

Panel Cap lippis täydentää hänen treenivaatekaappinsa.Väri on tyylikäs khakin vihreä ja lippis on käytännöllinen treeneihin sen tuuletusaukkojen ansiosta – se sopiikin täydellisesti treeneihin ja vapaa-aikaan.

 

5. Reflective Crew Socks

Nämä heijastavat kompressiosukat ovat täydelliset talviaamujen juoksulenkille tai pimeiden iltojen kävelylenkille. Nämä sukat sopivat mainiosti joulusukan täytteeksi tänä vuonna ja pitävät rakkaasi turvassa.

6. Metal Shaker

Tiedätkö miehen, joka ei ole ikinä tyytyväinen proteiinijuomaansa? Tai tekee 2-3 proteiinijuomaa päivittäin? Tämä shakeri pitäisi ehdottomasti olla hänen joululahjatoivelistalla.Tällä metallisella shakerilla sekoitat minkä tahansa proteiinijuoman tai ateriankorvikkeen vaivattomasti ja pidät sen helposti puhtaana.

7. Gym Holdall

Kaikki tarvitsevat kunnollisen salikassin. Eikä mikään ole sen kivempaa kuin uusi kassi, joka on myös todella käytännöllinen.Joten jos tiedät miehen, jonka salikassi on jo parhaat päivänsä nähnyt, niin vaihda se tänä jouluna tähän käytännölliseen kassiin, jossa on paljon tilaa, pitkä olkahihna ja tuplakahvat. Tällä saat takuuvarmasti hymyn kenen tahansa aktiivisen miehen huulille.

8. Vastustuskuminauhat

Kotitreeneistä on tullut osa rutiinia monelle meistä, vaikka kuntosalit ovatkin auki. Miehelle, joka treenaa kotona, vastustuskuminauhat tulevat todella tarpeeseen.Tämän lahjan saaja voi hyödyntää vastustuskuminauhoja monenlaisiin eri liikkeisiin sekä saada lisävastusta myös voimaharjoitteluun painojen kanssa.

9. Alpha Men Multivitamin

Kalsion, D-vitamiini, seleeni, B5-vitamiini, biotiini, sekä energisoivat luonnolliset uutteet auttavat elämäsi miehiä pysymään kunnossa.Kuka tahansa terveydestä kiinnostunut mies olisi kiitollinen tästä lahjasta.

10. Tribulus Terrestris Capsules

Tämä lisäravinne on täydellinen miehelle, joka haluaa kokeilla omia rajojaan ja saada itsestään kaiken irti salilla, nostaa raskaammin ja tehdä enemmän toistoja. Täydellinen lahja hänelle, joka on jumissa harjoittelunsa kanssa ja kaipaa hieman lisäboostia treeneihin.

11. L-DMAE Powder

Onko elämässäsi mies, joka on vegaani tai kasvissyöjä? Myproteinin DMAE-jauhe, jota löytyy luonnostaan pieniä määriä rasvaisesta kalasta, on täysin sopiva vegaaneille ja kasvissyöjille.DMAE vaikuttaa rasvan metaboliaan ja toimii loistavasti vaikka proteiinijuoman lisänä.

12. Kreatiini

Suorituskykyä lisäävä ihmejauhe kreatiini on olennainen osa monen ihmisen lisäravinnerutiineja. Lahjo tänä jouluna fitnessfanaatikko kreatiinitäydennyksellä, niin lahjan saaja on varmasti tyytyväinen.

13. Layered Bar

Kuusi kerrosta rapeaa, makeaa, proteiinia täynnä olevaa herkkua – siitä on Layered Bar tehty. Täydellinen herkku jouluaterian jälkeen, jos tiedän miehen, joka kaipaa lisäproteiinia joulunakin.

14. Clear Whey ja Clear Vegan

Myprotein Clear Whey ja Clear Vegan tarjoavat valikoiman raikkaita ja hedelmäisiä makuja, kuten Dragon Fruit ja Orange Mango, joilla elämäsi mies voi tankata lisää proteiinia.Yksi Clear Whey annos sisältää 20g proteiinia ja yksi Clear Vegan annos sisältää 10g proteiinia. Nämä sopivat mainosti myös joulun cocktaileihin miksereiksi.

15. Maapähkinävoi

Kaikille maapähkinävoin rakastajille, tämä on ehdoton joululahja. Myproteinin 1kg maapähkinävoi riittää joulun ja uudenvuoden yli maapähkinävoin suurkuluttajallakin.

16. Käsipuristin

Jos tiedät miehen, joka arvostaa käytännöllisiä fitnesslahjoja, tämä on hänelle.Tämä lahja auttaa sen saajaa edistymään kuntosalilla, sillä se auttaa vahvistamaan käden, ranteen ja käsivarren voimia. Täydellinen lahja täydentämään kotitreenejä.

17. Vetoremmit

Nämä gripit on pehmustettu, jotta ne olisivat mahdollisimman mukavat. Nämä auttavat parantamaan otetta ja kontaktia tankoon esimerkiksi maastavetoharjoituksissa.Joten jos siis tiedät jonkun, joka yrittää rikkoa omia henkilökohtaisia ennätyksiään salilla, he todennäköisesti hyötyisivät kunnollisista gripeistä, jotka on tehty raskaaseen nostamiseen.

18. Liquid Chalk

Nestemäinen kalkki ehkäisee käsien hikoilua ja parantaa otetta – se sopii moniin erilaisiin treeneihin ja nostoharjoituksiin. Mitä muuta voit vielä joululahjalta toivoa?Osta siis aktiiviselle miehelle Liquid Chalk ja auta häntä aloittamaan uusi vuosi raskaammin kuin koskaan.

19. Putkirulla

Jos tiedän miehen, jolla on aina lihakset kipeinä, voit ratkaista kaikki hänen ongelmansa tällä putkirullalla.Muscle Roller auttaa hieromaan lihaksia ja ehkäisemään loukkaantumisia sekä lihasarkuutta. Täydellinen miehelle, joka istuu paljon tai tekee rankkoja treenejä salilla.

20. Miesten sandaalit

Nämä sandaalit on suunniteltu huolella mukavuuden maksimoimiseksi sekä helpottamaan painetta alueilla, joihin kohdistuu paljon painetta. Pehmustettu päälliosa takaa mukavuuden ja vakaan askelen.Nämä sandaalit sopivat erinomaisesti lepopäiviin ja etenkin oleskeluun joulupäivänä.

21. Miesten Essential ¾ Leggings

Nämä housut takaavat vakaan tuen jokaisen setin aikana ja hikeä hylkivä teknologia sekä nopeasti kuivuva materiaali auttavat parhaaseen suoritukseen treeneissä. Saumat on tehty välttämään ärsytystä ja vyötärön kuminauha varmistaa sen, että nämä legginsit tuntuvat kuin toiselta iholta.

22. Training Camo Hoodie & Joggers

Built for mobility and durability, and made from cotton, this hoodie and it’s matching joggers are ideal for everything from a winter morning run to chilling watching Christmas films on the sofa all day. The perfect fitness gifts.With its stylish camo print, you might just blend into the sofa…and on Christmas Day, that’s not a bad thing. 

23. Performance Gloves

Nämä hanskat auttavat innokasta kuntoilijaa niin koti- kuin salitreeneissäkin. Saatavilla 4 eri koossa, jotka sopivat napakasti, mutta mukavasti käteen. Lahja kenelle tahansa saliharrastajalle, joka haluaa freesiä varustetta pukinkonttiin.

24. BCAA-jauhe

BCAA on yksi tärkeimpiä lisäravinteita kenelle tahansa, joka rakastaa kestävyys- tai vastustusharjoittelua.Myproteinin Gin and Tonic -maku on hyvä tapa tuoda vaihtelua välttämättömien aminohappojen nauttimiseen ja ehdoton lahja tänä jouluna GT:n ystäville.

25. Filled Cookie

Elämäsi mies tulee iloitsemaan tästä lahjasta – 20g proteiinia herkullisen keksin muodossa.Tämän joulun hittimaku on Chocolate Caramel, joka sopii erinomaisesti juhlasesonkiin.
Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein