Lisäravinteet

Aloita aamusi paremmin näillä uutuustuotteilla

Sanotaan, että aamiainen on päivän tärkein ateria ja siihen on varmasti syynsä. Mutta monet meistä eivät anna sille sen kaipaamaa huomiota.

Kun olet jo myöhässä, ei ole enää aikaa valmistaa kunnon aamiaista. Silloin banaani tai leipa saa riittää. Se voi olla ravinteikasta, mutta missä on proteiini?

Jos haluat tehdä tuloksia salilla, tarvitset proteiinia päivän jokaisella aterialla. Proteiini on myös kaikista tyydyttävin makroravinne. Täten proteiinipitoinen aamupala voi pitää sinut kylläisenä pidempään kuin aamiainen, joka ei sisällä proteiinia.

Näin sanoo myös kaikkien suosikki ravitsemusterapeutti Richie Kirwan. Tässä videossa hän kertoo milloin on paras aika nauttia proteiinia.

 

Tänä syksynä otimme asiaksemme muistuttaa ihmisiä aamupalan tärkeydestä. Ei enää kiireisiä aamuja, jolloin rynnätään ulos tyhjällä vatsalla. On aika tehdä aamuun aikaa kätevälle, herkulliselle ja ravinnerikkaalle aamiaiselle.

 

Breakfast Smoothie

Aivan ensiksi tarjoamme klassikkoa, joka ei vaadi samaa häsläystä kuin perinteinen valmistustapa. Yleensä aamuinen smoothie vaatii hedelmien valmistelua etukäteen. Ja sitten pitää vielä pestä tehosekoitin. Tässä on myös riski herättää koko talo sitä tehdessä. Se ei vain ole vaivan arvoista.

Uusi Breakfast Smoothie on paras tapa aloittaa päivä ilman ajan haaskausta ja sotkemista keittiössä. Tarvitset vain 300ml vettä tai maitoa ja sekoituspullon. Sekoita ja olet valmis lähtöön. 23g proteiinia per smoothie, paljon ravintokuitua ja valittavanasi kolme herkullista makua: Blueberry & Apple, Mango & Passionfruit, sekä Strawberry & Banana. Ainoa kysymys onkin enää, että minkä näistä valitset?

Protein Pancake Mix

Sunnuntaiaamu ei ole täydellinen ilman pinoa pannukakkuja kaikilla lisukkeilla. Mutta ne ovat viikonloppuherkku syystä: ne ovat herkullisia, mutta vaivalloisia valmistaa.

Protein Pancake Mix korjaa sen ongelman. Seos sisältää laadukasta proteiinia yhdessä nopeasti ja hitaasti sulavien hiilihydraattien kanssa, joten se on täydellinen vaihtoehto täyttäväksi aamupalaksi.

Sekoita vain veteen, kaada pannulle ja paista kullanruskeaksi. Lisää päälle suosikkilisukkeitasi. Mielestäni mustikat ja Sugar-Free Maple Syrup ovat paras yhdistelmä.

Perfect Protein Oats

Kaurahiutaleet ovat aamupalojen OG. Ne voi syödä paistettuna, puurona, smoothien seassa tai tuorepuurona – ne ovat siis monipuolisia ja täyttäviä! Me onnistuimme tekemään niistä vieläkin parempia. Perfect Protein Oats sisältävät 25g proteiinia ja 15g kuitua per annos. Siinäpä vasta kunnon aamiainen.

Protein Wafer

Klo 11 on jo välipalan aika — se on käytännössä laki. Eikä mikään voita Crispy Protein Waferia pienenä välipalana ennen lounasta. Se sisältää 15g proteiinia, joten se on juuri se mitä tarvitse selviytyäksesi lounaaseen asti.

Breakfast Box

Säästimme parhaan viimeiseksi, Breakfast Box. Varmista viikon hyvät aamupalat, jotka ovat herkullisia, ravintorikkaita ja erittäin proteiinipitoisia.

Kokeile uutta aamupala viikon jokaisena päivänä, sillä tämä kokoelma sisältää: Impact Whey Protein, Breakfast Smoothie, Vegan Pancake Mix, Oat Flapjack, Oat Bakes, Cereal Bar ja FlavDrops kaikki yhdessä kestorasiassa, jolla saat kollegasi kateellisiksi.

Pähkinänkuoressa


Näillä kätevillä, herkullisilla ja ravintorikkailla vaihtoehdoilla on mahdollisuus pelastaa aamut ja antaa aamiaiselle sen ansaitseman arvon päivän tärkeimpänä ateriana. Kun seuraavan kerran nukut pommiin ei sinun tarvitse uhrata aamupalaa, vain jotta ehtisit töihin.

 

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosiLaura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert

Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä