Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

3 ainesosan proteiinipallot | Resepti

3 ainesosan proteiinipallot | Resepti
Daniela Flaszka
Writer and expert4 vuotta Ago
Näytä Daniela Flaszka:n profiili
Lukuaika: 6 minuuttia

Nämä proteiinipallot valmistat helposti blenderissä 30 sekunnissa.

Proteiinipallot ovat todella helppo ja kätevä välipala, jotka valmistat nopeasti ja voit napata mukaasi minne menetkään. Jos koet makeanhimosi ongelmaksi voivat proteiinipallot olla todellinen pelastus, jolla saat himosi kuriin ja ravitset kehoasi samalla. Nämä suklaiset proteiinipallot pitävät sinut helposti kylläisenä aterioiden välissä.

Voit helposti myös vaihtaa proteiinipallojen makua ja kokeilla esimerkiksi suklaan sijasta sitruunaa tai maapähkinävoita makeutuksessa. Kokeile eri makuja ja löydä suosikkisi!

 

Kolmen ainesosan brownie-proteiinipallot

Tarvitsetko välipalan, joka tyydyttää makeanhimosi joka ikinen kerta? Nämä suklaiset brownie-proteiinipallot ovat täydellinen tapa hemmotella itseäsi. Anna reseptille mahdollisuus ja takaamme ettet pety!

Annoksia: 10 palloa

Ainekset:

  • 130g hasselpähkinöitä
  • 130g taateleita
  • 2 rkl. kaakaojauhetta

Valmistus

1. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita kunnes tuloksena on pehmeä tahna.

2. Lusikoi taikina samankokoisiksi kasoiksi ja pyörittele palloiksi käsissäsi. Jos kostutat kämmenesi himean saat pallot pyöriteltyä paremmin ilman, että ne tarttuvat käteesi.

3. Laita pallot jääkaappiin kunnes olet valmis syömään ne!

RAVINTOSISÄLTÖ PER PALLO

Kalorit: 160    Proteiini: 4g    Rasva: 11g    Hiilihydraatti: 15g

Daniela Flaszka
Writer and expert
Näytä Daniela Flaszka:n profiili
Daniela on auktorisoitu 4. tason EHFA Personal Trainer ja kuuluu täten EREPS:in (The European Register of exercise Professionals) auktorisoituihin personal trainereihin. Hän on aikaisemmin saanut Itä-Suomen Yliopistolta todistuksen liikuntalääketieteiden ja terveystieteiden perusteista vuonna 2016. Tällä hetkellä Daniela opiskelee Amsterdamissa urheiluliiketoimintaa ja saa liikuntatieteiden kandidaattinsa vuonna 2020. Tämä koulutus tarjoaa hänelle mahdollisuuden työskennellä johtamisen ja liiketalouden puolella urheilumaailmassa. Daniela nauttii terveellisestä sekä tasapainoisesti elämäntavasta. Urheilu, erityisesti salitreenaaminen, sekä ravitseva ruoka ovat isossa osassa hänen arkipäiväänsä ja hän on myös todella kiinnostunut työskentelystä urheilusektorilla valmistauduttuaan. Daniela uskoo, että tasapaino on avainasemassa terveellisen elämän saavuttamisessa tai ylläpidossa ja siksi on tärkeää kuunnella sekä kehoa kuin mieltä. Lue lisää Danielasta täältä.
myprotein