Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Hedelmäistä kreatiinia | Maukas smoothie-resepti

Hedelmäistä kreatiinia | Maukas smoothie-resepti
Lauren Dawes
Writer and expert2 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Kreatiini on monien urheilijoiden luottolisäravinne sekä tunnettu myös saliharrastajien ja fitnessfanaatikkojen keskuudessa, sillä sen on tieteellisesti todettu tehostavan suorituskykyä.1

Kreatiinia löytyy  luonnostaan esimerkiksi liasta ja kalasta, mutta elämäntavasta ja ruokatottumuksista riippuen riittävä kreatiinin saanti voi olla haastavaa. Jos olet esimerkiksi kasvissyöjä tai treenaat aamun sarastaessa, niin tuskin syöt lohta tai kananrintaa ennen treeniä.

Tässä kreatiinilisäravinteemme tulevat tarpeeseen.

Valikoimastamme löydät todella laadukkaat ja kätevät kreatiinilisäravinteet sekä kapseleiden että jauheen muodossa, jotta sinun ei tarvitse huolehtia meal preppauksen ajasta, kustannuksista tai vaivasta. Monet lisäravinteistamme, mukaan lukien Kreatiinimonohydraattijauhe, ovat myös vegaaaniystävällisiä.

Ehkä käytätkin kreatiinia jo osana fitnessrutiiniasi, mutta me autamme sinua viemään juomasi ihan kokonaan uudelle maukkaan tasolle. Unohda pelkkä jauheen lisääminen veteen – kokeile tätä virkistävää ja herkullista hedelmäsitä kreatiinismmoothie-reseptiä.

1 annos

https://youtu.be/7t-ig15aG-U

Ainekset

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita kunnes seos on täysin tasaista.
  2. Kaada shakeriin ja ota mukaan treeneihisi tai kaada suoraan lasiin ja nauti välittömästi!

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit327
Rasvan kokonaismäärä4g
Hiilihydraatit yhteensä45g
Proteiini34g
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi huipputarjouksia

Seuraa meitä
flag
2024 © 2018 The Hut.com Limited, yritys rekisteröity Englannissa ja Walesissa (yritystunnus 05016010) jonka rekisteröity osoite on Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.
Maksa turvallisesti
  • AMEX
myprotein