Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Joululahjaopas | Lahjat kuntoilijalle

Joululahjaopas | Lahjat kuntoilijalle
Laura Myllykoski
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Lähtölaskenta jouluun on virallisesti alkanut. Ennen kuin huomaatkaan, ei ole enää aikaa etsiä täydellistä joululahjaa.Nauti siis juhlatunnelmasta hyvillä mielin tekemällä lahjaostokset hyvissä ajoin. Kokosimme tämän ultimaattisen joululahjaoppaan, jotta löytäisit helposti täydellisen lahjan lähipiirisi kuntoilijoille.Löydät tästä artikkelista seuraavaa:Parhaat joululahjat kuntoilijoilleParhaat lisäravinnelahjat kuntoilijalleJoululahjoja kotitreeneihin 

Parhaat joululahjat kuntoilijoille

Kuntosalilla viihtyvälle kuntoilijalle on helppo ostaa lahjoja, sillä vaihtoehdot ovat loputtomat – proteiinivälipaloja, apuvälineitä treeniin, vaatteita, salikassi, shaker… 

Uusia tuotteita jouluksi

Impact Whey Protein – Pumpkin Spice & Cinnamon Danish

Virittäydy juhlatunnelmaan näillä jouluisilla uutusmaulla Pumpkin Spice ja Cinnamon Danish Impact Whey Protein. Ne sisältävät samaa laadukasta heraproteiinia (18g) kuin aina ennenkin, mutta maut saavat jokaisen treenin jälkeisen proteiinijuoman maistumaan joululta.

 

Gingerbread Layered Bar

Toinen juhlakauden suosikki on Gingerbread Layered Bar – piparin makuinen proteiinipatukka. Tämä on täydellinen tuote täyttämään joulusukkaa kenelle tahansa, joka arvostaa proteiinipitoista välipalaa. Kuusi kerrosta makua, tekstuuria ja 20g proteiinia. 

 

Vaatelahjoja miehille

Salivaatteita ei ikinä ole liikaa. Mitä enemmän niitä on, sitä vähemmän täytyy olla koko ajan pyykkäämässä, mikä on ehkä paras lahja ikinä. Tänä jouluna kannattaa siis antaa lahjaksi tyyliä ja antaa salikaverille lahjaksi uusia salivaatteita.

 

Limited Edition MP Men’s Oversized T- Shirt – Dark Olive

Oversize paita on pakollinen salivaate jokaisessa vaatekaapissa. Se sopii mihin tahansa muuhun vaatetukseen ja on todella mukava treenatessa – etenkin sen jälkeen, kun on tullut santsattua hieman liikaa joulupöydässä. Tämän haluat ehkä sittenkin hankkia itsellesi.

 

Limited Edition MP Men’s Dynamic Training Shorts – Washed Black

Näissä shortseissa tyyli kohtaa toiminnallisuuden, joten ne kannattaa klikata suoraan ostoskoriin. Vain paras salikaveri ansaitsee jotain näin mahtavaa lahjaksi tänä jouluna, mutta älä kerro sitä muille.

 

MP Men’s Rest Day Hoodie – Black

Tämä huppari sopii treenajalle, joka pitää kerooksista, tai jonka täytyy suojata itsensä matkalla salille. Oli motiivi mikä tahansa, yksinkertainen musta huppari ei ole ikinä huono vaihtoehto.

 

MP Men’s Original Drop Armhole Tank Top – Black

Tämä toppi sopii treenajalle, jota ei haittaa lihasten pullistelu muiden salikävijöiden edessä. 

 

MP Men’s Rest Day Joggers – Navy

Reissu ruokakauppaan, löhöily sohvalla, etäpäivä kotona, treeni kaverin kanssa – nämä MP collarit sopivat moneen.

 

MP Men’s Crew Socks – White (2 Pack)

Sukkia tarvitaan aina, joten lahjo salikaveri upouusilla sukilla.

 

Vaatelahjoja naisille

Pelkkä salille lähteminen voi olla vaikeaa kun on nainen. Niin paljon valinnanvaraa eri malleista ja vain yksi keho, johon niitä kaikkia käyttää. Tee ystäväsi elämästä vain himpun verran hankalampaa lahjoittamalla uusia salivaatteita vaikeuttamaan valintaa. Hän kiittää kyllä myöhemmin. 

Limited Edition MP Women’s Training Seamless Leggings – Dark Olive

Yksi juhlakauden huonoista puolista on rajoitetut erät tuotteita, joiden haluaisit olevan saatavilla vuoden ympäri. Nämä legginsit eivät ole siihen poikkeus. Rohkaise kaikkia kahvakuulatunnillasi hankkimaan nämä, jotta yhteistreenit sujuvat tyylillä.

 

Limited Edition MP Women’s Training Seamless Sports Bra – Dark Olive

Täysi setti on aina paras vaihtoehto. Olisi töykeää olla hankkimatta yhteen sopivaa urheiluliiviä legginisien pariksi.

 

MP Women’s Power Mesh Slim Fit Jacket – Black

Tämä takki kruunaa treenilookin, jotta kaverisi (tai sinä itse) voi ilmestyä salille tyylikkäämpänä kuin kukaan muu.

 

MP Women’s 1/4 Zip Fleece – Black

Kenen tahansa joulusukkaan tämä päätykään, siitä tulee hänen suosikkinsa. Kätevät vetoketjuilla varustetut taskut pitävät puhelimen, avaimet ja kuulokkeet tallessa. Se pitää myös lahjan saajan aina lämpimänä, joten hän tulee muistelemaan sinua lämmöllä.

 

MP Women’s Velocity Ultra Cropped Gilet – Black

Tässä yhdistyy tyyli, mukavuus ja käytännöllisyys, eikä se ole vain salille, vaan siinä viihtyy hyvin koko päivän.

 

MP Women’s Power Cross Back Sports Bra – Black

Nämä urheiluliivit ovat oiva lisä kenen tahansa kuntoilijan vaatekaappiin. Ne ovat vain niin hienot, ettei niitä voi olla antamatta lahjaksi.

 

MP Women’s Power Open Back Crop Top – Orchid

Tässä topissa on hyvä näyttää tyylikkäiden urheiluliivien selkämystä (kuten edellä mainitut). Todella imartelevat yksityiskohdat ja elastinen vyötärö tekevät tästä täydellisen yhdistelmän korkeavyötäröisten legginsien kanssa.

 

MP Women’s Rest Day Relaxed Fit Joggers – Grey Marl

MP collarit sopivat kotisohvalla löhöilyyn tai lämmikkeeksi shortsien päälle matkalla salille. Ne ovat välttämättömyys ja varmasti tuntemasi kuntoilija olisi samaa mieltä kanssamme.

 

MP Women’s Shape Seamless Cycling Shorts – Navy

Voit ehkä miettiä, että tämä on väärä sesonki pyöräilyshortseille, mutta se ei pidä paikkaansa. Nämä shortsit kyllä miellyttävät saajaansa, oli sesonki mikä hyvänsä. Muista vain antaa lisäksi collegehousut, jotka laittaa päälle vilun yllättäessä.

 

Parhaat lisäravinnelahjat kuntoilijalle

Myproteinin valikoimapakkaukset ovat paras lisäravinnelahja tänä jouluna. Meidän tontut ovat työskennelleet kovasti tänä vuonna saadaakseen aikaan valikoimia, jotka sisältävät parhaat yhdistelmät lisäravinteita ja herkkuja. Eli siis kaikki, mitä tarvitset joulusukan täytteeksi yhdessä pakkauksessa.

 

Vegan Sample Box

Vegaani tammikuu on jo kulman takana, joten miksi et antaisi lahjaksi helppoa vegaanikokemusta. Vegaani valikoimapakkaus on täydellinen tapa löytää omat suosikit vegaaneista lisäravinteista.

 

Vegan Protein Starter Pack

Jos ystäväsi ei pysty pitämään kiinni vegaanista tammikuusta, sen ei pitäisi ainakaan olla vegaaneista lisäravinteista kiinni. Tällä pakkauksella pidät siitä huolen.

 

The Gainer Bundle

Tämä on lahja sille ystävälle, jonka uuden vuoden lupaus on saavuttaa kuntosalitavoitteet. Auta ystävää mäessä ja anna lahjaksi suosittu valikoimapakkaus lisäravinteita, jotka auttavat lisäämään massaa.

 

Clear Whey Starter Pack

Tämä on hittituote, olipa lahjan saaja sitten keltanokka tai kokenut lisäravinteiden käyttäjä. Ja mukana tulevat Impact Bar -proteiinipatukat ovat kaikkien aikojen parhaita.

 

Pancake Bundle

Kaikki välttämättömät tuotteet täydelliseen pannukakkupinoon. Tässä on lahja, joka miellyttää.
 

Joululahjoja kotitreeneihin

Kotitreeneistä on tullut tuttu treenimuoto meistä monelle. Samalla voi rahaa salijäsenyydestä, säästää aikaa matkassa ja mikä parasta, proteiini on todella lähellä treenin jälkeen. Tässä tulee lista parhaita joululahjoja läheistesi kotitreenejä parantamaan.

 

11-osainen vastutuskuminauhasetti

Kaksi jalkanauhaa, kaksi kahvaa, oviankkuri, viisi vastustusnauhaa ja nylonkassi, jossa kantaa tyylikkäästi tätä kaikkea. Tässäpä vasta oiva joululahja kotitreenien ystävälle.

 

Vatsalihasrulla

Väline jolla saa vatsalihakset nopeasti treenattua aivan loppuun on toivelistan kärjessä monille kuntosalikävijöille. Älä edes yritä ymmärtää sitä.

 

Jumppapallo ja pumppu

Jumppapallon mahdollisuudet ovat rajattomat – se on täydellinen treenipartneri kaikenlaisiin treeneihin. Ja se saapuu pienessä pakkauksessa, jottei sinun tarvitse käyttää koko lahjapaperirullaa sen paketoimiseen.

 

Grip Strengthener

Älä anna tarttumaotteen vahvuuden estää läheistäsi tekemästäuusia ennätyksiä. Mikä parasta, tällä voi treenata samalla kun katsoo lempisarjoja Netflixistä.

 

Joogamatto

Harrastipa ystäväsi joogaa tai ei, jokainen treenaaja tarvitsee joogamattoa. Se sopii hyvin kotitreeneihin ja treenin jälkeiseen venyttelyyn.

 

Vastustuskuminauha

Tiedätkä treenaajan, joka kaipaa poltetta pakaroihin – tämä on hänelle. Sopii erittäin pieneen tilaan ja kulkee kätevästi mukana – kuin tehty lahjaksi.

 

Metalli shaker

Ja loppuun vielä lahja, joka on kaikkien toivelistalla – uusi shakeri korvaamaan sen vanhan elämää nähneen version. Ja koska on joulu, haluat antaa ystävällesi kestävän metallisen shakerin, joka kestää monta tulevaa joulua.

 

Pähkinänkuoressa

Jos tiedät jonkun, joka miettii lahjoja kuntoilijalle, lähetä tämä opas hänelle. Mitä muuta voisit toivoa? Tämä lahjaopas on täydellinen lista joulun 2022 parhaita lahjoja sälikävijöille ja kotitreenaajille.

 

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein