Ruokaohjeet

Vähäkaloriset vadelmajuustokakkuset

Juustokakkua välipalaksi? Miksipä ei, jos se on näin terveellistä!


Juustokakku on yksi parhaita jälkiruokia ja mikä voisikaan tehdä siitä parempaa, kuin saada sitä sopivan kokoisina annoksina välipalaksi mukaan. @raziyyz selkeästi osaa hommansa, sillä loihti tämän yksinkertaisen, mutta herkullisen reseptin, joka on linjassa makrojen kanssa. Siinäpä vasta musiikkia korville.

Nämä juustokakkuset ovat vähäkalorinen ja terveellisempi vaihtoehto tyydyttää juustokakkuhimot ja saat niistä myös paljon proteiinia.

6 annosta

 

Ainekset

Juustokakku:

  • 1 dl rasvatonta tuorejuustoa
  • ¾ dl rasvatonta kreikkalaista jogurttia
  • 1 kokonainen kananmuna
  • 1/2 tl vaniljauutetta
  • Puristus sitruunaa
  • 2-3 rkl sokeritonta vaahterasiirappia (tai muuta makeuttajaa)
  • 1/8 tl suolaa
  • 1 & 1/2 annosta (35-50g) proteiinijauhetta

Päälle:

  • 1,5 dl jäisiä vadelmia
  • 1/2 tl hunajaa (tai sokeritonta vaahterasiirappia)
  • Puristus sitruunaa (vaihtoehtoinen)
  • 0,5 dl murskattuja muroja tai granolaa tai murskattuja pähkinöitä

 

Valmistus

  1. Yhdistä kaikki juustokakun ainekset keskenään kulhossa ja sekoita hyvin.
  2. Täytä 6 muffinivuokaa sekoituksella.
  3. Then fill a muffin tray with muffin liners and fill these with the mixture. 
  4. Laita paistumaan esilämmitettyyn uuniin (190 astetta) 22-24 minuutiksi. 
  5. Kun kakut ovat paistumassa uunissa, laita jäiset vadelmat paistinpannulle hunajan ja sitruunan kanssa, kunnes sekoitus muuttuu tahnaksi.
  6. Kun juustokakut ovat paistuneet, ota ne pois uunista ja anna jäähtyä ennen vadelmatahnan lisäämistä.
  7. Ripottele päälle muroja (tai valitsemaasi vaihtoehtoa) ja laita sitten jääkaappiin siihen asti, että kaipaat herkullista välipalaa.

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 104
Total Fat 2g
Total Carbohydrates 7g
Protein 14g


Laura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä