Väittely suolaisten pannukakkujen hyväksyttävyydestä vain jatkuu vuosi vuodelta – ovatko ne ok vai ei?
Me emme ole turhan tarkkoja mitä tulee pannukakkuihin, pinottuna, täytettyinä, dipattuina – me olemme kokeilleet niitä kaikissa muodoissa, joten päätimme testata myös tätä herkullista suolaista reseptiä vaihtelun vuoksi.
K*inkun ja juuston yhdistelmä on klassinen yhdistelmä, joka maistuu taivaalliselta lämpimänä voileipänä. Kiitos reseptikuningattaren @healthy_floflo nyt voit nauttia tästä herkullisesta täytteestä myös pannukakuissasi. Etkö ole vielä vakuuttunut? Emme usko, että tulet pettymään.
Annoksesta tulee 4 pannukakkua
Ainekset
- 6 annosta Protein Pancake Mix (Unflavoured)
- 170ml valitsemaasi maitoa
- 4 palaa kinkkua
- 4 palaa cheddarjuustoa
Valmistus
- Sekoita kulhossa Protein Pancake Mix ja lisää maito joukkoon vähän kerrallaan, kunnes taikina on sopivan paksuista.
- Kaada noin 2rkl takinaa kuumalle pannulle, lisää kinkku ja juusto päälle ja sinetöi vielä yhdellä ruokalusikallisella pannukakkuseosta. Paista 1-2 minuuttia ja sitten käännä.
- Toista sama, kunnes sinulla on herkullinen kasa suolaisia pannukakkuja!
Kinkku-juustopannukakut | Kokeilisitko?
Nutritional Facts
Amount per serving
Calories | 372kcal | 83 Calories from Fat |
---|
% Daily Value * | ||
---|---|---|
Total Fat | 9.2g | 14% |
Total Carbohydrates | 11g | 4% |
Protein | 60g | 120% |