Ruokaohjeet

Kinkku-juustopannukakut | Kokeilisitko?

Väittely suolaisten pannukakkujen hyväksyttävyydestä vain jatkuu vuosi vuodelta – ovatko ne ok vai ei?

Me emme ole turhan tarkkoja mitä tulee pannukakkuihin, pinottuna, täytettyinä, dipattuina – me olemme kokeilleet niitä kaikissa muodoissa, joten päätimme testata myös tätä herkullista suolaista reseptiä vaihtelun vuoksi.

K*inkun ja juuston yhdistelmä on klassinen yhdistelmä, joka maistuu taivaalliselta lämpimänä voileipänä. Kiitos reseptikuningattaren @healthy_floflo nyt voit nauttia tästä herkullisesta täytteestä myös pannukakuissasi. Etkö ole vielä vakuuttunut? Emme usko, että tulet pettymään.

Annoksesta tulee 4 pannukakkua

 

Ainekset

Valmistus

  1. Sekoita kulhossa Protein Pancake Mix ja lisää maito joukkoon vähän kerrallaan, kunnes taikina on sopivan paksuista.
  2. Kaada noin 2rkl takinaa kuumalle pannulle, lisää kinkku ja juusto päälle ja sinetöi vielä yhdellä ruokalusikallisella pannukakkuseosta. Paista 1-2 minuuttia ja sitten käännä.
  3. Toista sama, kunnes sinulla on herkullinen kasa suolaisia pannukakkuja! 

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 372
Total Fat 9.2g
Total Carbohydrates 11g
Protein 60g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Writer and expert

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä