Siirry pääsnäyttöön
Hyvinvointi

Joululahjaopas | Joululahjaideat kuntoilun ystäville

Joululahjaopas | Joululahjaideat kuntoilun ystäville
Laura Myllykoski
Writer and expert5 kuukautta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Mikään ei voita sitä tunnetta, kun saat antaa täydellisen lahjan tärkeälle ihmiselle. Vaikeinta on vain päättää, mitä ostaa. Onneksi tämä joululahjaopas auttaa tämän joulun tonttuja! Löydät listalta kaikkea mahdollista treenivaatteista ravintoon – jokaiselle kuntoilijalle jotakin. 

Mikä on hyvä joululahja?

Hyvän joululahjan tunnistaa siitä, että se on harkittu ostos. Lahja vastaa saajansa toiveisiin ja elämäntyyliin, olipa se sitten joogavälineet äidille, joka haluaa haluaa aloittaa joogan, tai lisäravinteita ystävälle, joka treenaa tosissaan. Valikoimastamme löydät mieluisia lahjoja kaikenlaisille kuntoilijoille.

 

Terveelliset lahjaideat

Terveelliset lahjat ovat ideaalisia kaikille, jotka haluavat aloittaa uuden vuoden oikein. Terveellinen lahja voi olla huomaavainen myös ahkeralle kuntosalikävijälle – esimerkiksi täydennys suosikkituotteita.
Terveelliset joululahjaideat
Tässä lista terveellisiä lahjaideoita:
  • Impact Whey Protein -heraproteiinijauhe. Tämä klassinen proteiinijauhe tekee paksuja kermaisia proteiinijuomia, joista jokainen annos sisältää 23g proteiinia tukemaan lihasten kasvua ja ylläpitoa. Saatavilla 50 eri makua, mukaan lukien klassiset Chocolate (suklaa), Vanilla (vanilja), White Chocolate (valkosuklaa), Blueberry (mustikka), ja monta muuta.

 

  • Clear Whey Protein -proteiinijauhe. Jos kermaiset proteiinijuomat eivät houkuttele, hanki lahjaksi Clear -proteiinijauhetta, josta syntyy mehumaisia proteiinijuomia. Saatavilla 20 eri makua, muun muassa asiakkaidemme suosikit Orange & Mango (appelsiini-mango), Peach Tea (persikkajäätee), Watermelon (vesimeloni), ja monta muuta.

 

  • Clear Whey Variety Pack -pakkaus. Jos et ole varma siitä, mitä makua kannattaisi tilata, hanki lahjaksi näytepakkaus. Se sisältää Clear -proteiinijauheannoksia useissa eri mauissa, joista ystäväsi voi löytää oman suosikkinsa. Makuina pakkauksessa Orange & Mango (appelsiini-mango), Peach Tea (persikkajäätee), Watermelon (vesimeloni), Cranberry & Raspberry (karpalo-vadelma), Raspberry Lemonade (vadelmalemonadi), Strawberry Kiwi (mansikka-kiivi), Pineapple (ananas), Apple (omena), Mojito, sekä Grape (greippi).

 

  • Vegan Protein Blend. Haussa terveellinen lahja vegaanille tai flexaajalle? Tämä vegaani proteiinijauhe on loistava vaihtoehto! Se sisältää 22g kasviperäistä proteiinia per annos, mikä täydentää kätevästi kenen tahansa kasvissyöjän tai vegaanin proteiinin saantia. Saatavilla 14 eri maussa, mukaan lukien Carrot Cake (porkkanakakku), Coffee & Walnut (kahvi-saksanpähkinä), Turmeric Latte (kurkumalatte), ja monta muuta.

 

  • BCAA -jauhe. Haaraketjuiset aminohapot välttämättömiä aminohappoja, joita keho ei pysty itse tuottamaan. BCAAt sopivat täydellisesti ihmisille, jotka haluavat kasvattaa lihasta ja/tai pudottaa painoa. Saatavilla 15 eri maussa, mukaan lukien Cola, Grenadine, Ramune, bitter Lemon ja monta muuta.

 

  • Creatine Monohydrate -kreatiinijauhe. Kreatiini on kehossa luonnostaan esiintyvä kemikaali, jota löytyy myös tietyistä lihatuotteista pieninä määrinä. Kreatiinimonohydraatti jauheen muodossa on kätevä tapa tankata kreatiinia, joka auttaa tehostamaan suorituskykyä.

 

  • Creatine Gummies. Tämä tuote sopii kaikille, jotka haluavat kreatiinilisäravinteiden hyödyt vieläkin kätevämmässä muodossa, gummies -karkkeina. Sitruunaiset karkit maistuvat kenelle tahansa, joka haluaa tehostaa omia treenejään.
 

Terveelliset välipalat joululahjaksi

Välipalat ovat aina hyvä lahjaidea joulusukan täytteeksi. Tässä parhaat terveelliset välipalat, joista jokainen kuntoilun ystävä voi nauttia.
Terveelliset välipalat joululahjaksi
  • Vegan Protein Crisps. Tässäpä maukas ja rouskuva tapa kasvattaa lihaksia. Saatavilla kahdessa eri maussa: Barbeque ja Thai Sweet Chilli.

 

  • Crispy Wafers. Lahja makeannälkään. Nämä suussa sulavat rapeat vohvelipatukat sisältävät 15g proteiinia, ja tyydyttävät sekä makeannälän että makrot. Saatavilla viidessä maussa: Chocolate (suklaa), Chocolate Hazelnut (suklaa-hasselpähkinä), Cookies & Cream, Peanut Butter (maapähkinävoi), sekä Vanilla (vanilja).

 

  • Protein Brownie. Kukapa ei rakastaisi klassista jälkiruokaa, brownieta! Tämä herkullinen taskukokoinen herkku on täydelline  lahjaidea makean ystäville. Jokainen browniepala sisältää 23g proteiinia, jonka voi nauttia kotona, menossa, ennen, tai jälkeen treenien. Makuina Chocolate (suklaa) ja White Chocolate (valkosuklaa).

 

  • Hazelnut Whip.Tämä herkku on kaikille hasselpähkinän ystäville. Suklainen vohveli, jossa on hasselpähkinätäyte kuorrutettuna suussa sulavaan suklaaseen. Tämä nautinnollinen herkku sisältää 5.2g proteiinia ja vain 138 kaloria.

 

  • Pop Rolls. Tämä pieni terveellinen välipala tyydyttää makeannälän vain 100 kalorin ja 7g laadukkaan proteiinin muodossa. Näitä haluat pitää varmuuden vuoksi kaapissa aina saatavilla! Makuina Chocolate Caramel, Salted Caramel, ja Golden Caramel.

 

  • Oat Bakes. Tämä välipala on lahja kaikille, jotka tarvitsevat välipalaa jo aamiaisen ja lounaan välissä. Oat Bakes on saatavilla kahdessa eri maussa (Chocolate Chip ja Berry & White Chocolate).

Joululahjaideat hyvinvointiin

Kokosimme listan joululahjaideoita, joilla voi tukea hyvinvointia. Nämä lahjat sopivat täydellisesti niille, jotka ottavat hyvinvoinnin tosissaan.
Joululahjat hyvinvointiin
  • Daily Multivitamin Tablets. Pidä huolta rakkaimpiesi hyvinvoinnista lahjomalla heitä välttämättömillä vitamiineilla ja mineraaleilla, jotka kaikki mahtuvat kätevästi yhden tabletin muotoon.

 

  • Multivitamin Jelly Beans. Tämä hyvinvointilahja mahdollistaa välttämättömien vitamiinien nauttimisen makean ja hedelmäisen karkin muodossa.

Parhaat joululahjat kuntosalilla treenaaville

Anna lahjaksi mukavuutta ja tyyliä Myproteinin treenivaatteilla.

Lahjoja naiselle:

 

  • MP Women’s Power Ultra Split Back T-Shirt. Pehmeä ja hengittävä materiaali, hikeä hylkivä ja nopeasti kuivuva, leikkaus, joka mahdollistaa lämpötilan säätelyn, sekä halkio, joka mahdollistaa kaikenlaisen liikkumisen. Väreinä Danger (punainen), Lagoon (sininen) ja Sangria (violetti).

 

  • MP Women’s Power Ultra Leggings. Legginsien paneelit auttavat tuulettumaan ja nopeasti kuivuva, hikeä hylkivä kangas pitää olon mukavana koko treenien ajan. Legginseissä on myös tasku, jossa puhelin pysyy kätevästi mukana. Väreinä Danger (punainen), Lagoon (sininen) ja Sangria (violetti).

 

  • MP Women’s Composure Racerback Vest. Aivan välttämätön treenitoppi joogeille. Pitkä malli, joka on valmistettu pehmeästä, hyvin laskeutuvasta materiaalista. Saatavilla väreissä Black (musta) ja Pink (vaaleanpunainen).

 

  • MP Women’s Curve High Waisted Shorts. Suosikkivaate treeneihin: saumaton malli ja hikeä hylkivä viimeistely. Saatavilla kolmessa eri värissä: Black (musta), Marl (harmaa-musta) ja Danger Marl (vaaleanpunainen).

 

  • MP Women’s Engage Hoodie. Tämä huppari tarjoaa lämpöä ja mukavuutta talven treeneihin. Lyhyt malli on hengittävä ja säädettävät nauhat auttavat optimoimaan mukavuuden. Saatavilla kaksi eri väriä, Black (musta) ja Deep Purple (violetti).

 

  • MP Women’s Engage Leggings. Vaate, joka tarjoaa mukavuutta treeneihin. Rento malli, jossa sivutaskut ja joustava vyötärönauha.

 

Lahjoja miehelle:

 

  • MP Men’s Windbreaker. Tämän lahjan saaja voi voittaa luonnon elementit tyylillä, heijastavan takin avulla.

 

  • Limited Edition MP Men’s Dynamic Training Shorts. Anna lahjaksi tyyliä ja mukavuutta treeneihin. Saatavilla kaksi eri väriä, Black (musta) ja Olive (vihreä). Nämä ovat välttämättömyys koviin treeneihin.

 

  • MP Men’s Tempo Oversized Cotton T-Shirt. Tämä tyylikäs t-paita peittää pumpin kuntosalilla ja toimii myös rentoon oleiluun kotona. Saatavilla kolme eri väriä,  Black (musta), Slate Grey (harmaa) ja Storm Marl.

Parhaat joululahjat kotitreenaajille

Kuntosali ei ole kaikkien juttu. Tässä lahjaideoita kotitreenien harrastajille.

 

  • Heavy Resistance Booty Band. Tämän vastustuskuminauhan avulla jokainen päivä olla jalkapäivä ja lahjan saaja treenata muodokkaat lihakset oman kodin rauhassa.

 

  • Muscle Roller. Hoida lihaksia kevyellä putkirullalla. Sopii erinomaisesti kotitreenaajille lihashuoltoon.

 

  • Yoga Recovery Mat. Olipa tämän joogamaton omistaja missä tahansa, mukavuus on taattu. Matto sopii niin treeniin valmistautumiseen, itse treeniin, kuin myös treenin jälkeiseen palautumiseen.

Pähkinänkuoressa

Joulu tulee kovaa vauhtia, joten käytä nyt tilaisuus hyväksi ja valitse lahjoja, joilla teet vaikutukset itsestään huolta pitäviin läheisiisi. Valikoimastamme löytyy jotain kaikille, olipa kuntotaso tai laji mikä tahansa. Valitse pukinkonttiin parhaat proteiinijauheet, treenivaatteet, vitamiinit ja terveelliset välipalat, joita lahjan saajat varmasti arvostavat.

 

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein