Treeni

Uusi My Street My Style – mallistomme miehille on liian hyvä vain salille

Uuden vaatemallistomme julistus tapahtui tällä kertaa salin ulkopuolella, sillä halusimme kokeilla jotain uutta.

Treenaaminen on oikeastaan vain yksi osa koko kokonaisuutta. On hyvä mitata omaa edistymistä ja huomata miten painot ja toistot paranevat aikanaan, mutta jos tavoitteesi on olla ylipäätään terve ja elää terveellistä ja tasapainoista elämää, eivät painot ja toistot aina kerro koko tarinaa. Tasapaino on tie onneen ja tämä tarkoittaa sitä, että on myös välillä hyvä antaa jalkojen levätä ja pitää rehellinen lepopäivä.

Tästä syystä meidän #MyStreetsMyStyle kampanjamme keskittyy salin ulkopuolelle ja halusimme kuulla missä meidän urheilijamme mielellään viettävät lepopäivänsä.

Alex Beattie, Yhdistynyt kuningaskunta

 

Alexin asu:

 

Clément Pouyatos, Ranska

“Olen ollut nyt 3 vuotta rakastunut tähän kaupunkiin. Tulin tänne alunperin opiskelemaan, mutta täällä asuessani olen oppinut paikasta paljon enemmän ja todella kiintynyt paikkaan. Tämä on todella dynaaminen paikka – täynnä opiskelijota ja elämää sekä ylipäätään vain todella upea paikka asua.”
 

Clémentin asu:

Miguel Camarena, Espanja

“Lempipaikkani Madridissa on Madrid Rio ja kaikki seuraajani varmasti tietävät tämän, sillä vietän siellä niin paljon aikaa!”
 

Miguelin asu:

Gooerki, Saksa

“Berliini on minulle kaikki kaikessa – Berliinin ilmapiiri kiehtoo ja motivoi minua. ”
 

Gooerkin asu:

Guy, Taiwan

“Tämä on minun lempipuistoni Taipeissa. Puisto ei välttämättä näytä mitenkään erikoiselta monen silmään, mutta minulle tämä on täydellinen paikka rentoutumiseen ja pakenen tänne aina vilkasta kaupunkielämää ja nautin kahvini rauhassa.”

Guysin asu:

Haluatko nähdä lisää kokoelmastamme? Tässä on koko kokoelma hieman yksityiskohtaisemmin.


Neon Signature

Tämä mallisto on kaikki mitä tarvitset – jokainen vaate on tehty 100% puuvillasta tehden niistä todella mukavia. Jokaisessa vaatteessa on myös tyylikäs neon-yksityiskohta. Löydät malliston vaatteet täältä:  HuppariT-paitatoppicollege-housutshortsit sekä college-paita.

 

 

Pace

Tämä mallisto sopii jokaiseen tarkoitukseen olit sitten suuntaamassa salille tai jäämässä kotisohvalle. Mallistoon kuuluvat: collegehousut sekä ½ Zip Pullover.

 Lauren Dawes

Lauren Dawes

Writer and expert

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.


Haluatko tietoa mahtavista tarjouksistamme? Tilaa uutiskirjeemme Tilaa