Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Proteiinipitoinen kanelikierre | Herkullinen jälkiruoka kupissa

Proteiinipitoinen kanelikierre | Herkullinen jälkiruoka kupissa
Lauren Dawes
Writer and expert3 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Makeaa, tahmaista ja todella yksinkertaista.

Näihin kotitekoisiin kanelikierteisiin voit luottaa kerta toisensa jälkeen, kaipasitpa sitten nautinnollista proteiinipitoista aamupalaa tai jotain makeaa tyydyttämään iltaista herkkuhimoa.Tarvitset vain kourallisen perustarpeita keittiön kaapeista ja sinulla on aina mahdollisuus nauttia tästä maukkaasta herkusta. Sokerisen kuorrutuksen sijaan totesimme, että yksinkertainen sekoitus maitoa ja meidän korvapuustin makuista Impact Whey -proteiinijauhetta ajaa saman asian – ja sehän sopii paljon paremmin treenitavoitteillesi.2 anosta

https://youtu.be/fmT8yqAZPR8

Ainekset

Kanelikierre proteiinivälipala

Valmistus

1) Esilämmitä uuni 180°C.2) Sekoita pienessä kulhossa keskenään maito ja korvapuustin makuinen proteiinijauhe, kunnes seos on täysin tasaista. Jätä seos odottamaan.3) Sekoita yhteen jauhot ja kreikkalainen jogurtti, kunnes ne muodostavat yhdessä taikinan. Ripottele keittiön tasolle hieman jauhoja, jottei taikina tartu siihen kiinni ja vaivaa sitten taikinaa edestakaisin, kunnes saat siitä pitkän, noin 1 cm paksuisen siivun. Tästä taikinasta riittää 2 annokseen, mutta voit pitää puolet yön yli ilmatiivissä pakkausessa jääkapissa, jos haluat valmistaa toisen vasta seuraavan päivänä.4) Leikkaa veitsellä epätasaiset sivut suoriksi, jotta saat pitkä suorakaiteen muotoisen siivun taikinaa. Sivele taikina sulatetulla kookosöljyllä ja ripottele päälle reilusti kanelia. Rullaa sitten taikina tiiviiksi rullaksi.5) Aseta taikinarulla pieneen uunin kestävään astiaan tai mukiin ja paista noin 15-20 minuuttia, kunnes väri näyttää kullanruskealta ja taikina on läpikotaisin kypsää. 6) Anna jäähtyä muutaman minuutin ajan ja ja ripottele sitten päälle reilusti maidon ja proteiinijauheen sekoitusta kuorrutukseksi. Käy kiinni ja nauti – niin helppoa ja niin herkullista!

 

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit357
Rasvan kokonaismäärä9g
Hiilihydraatit yhteensä47g
Proteiini19g
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein