Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Clear Protein Mehujää | Viilenny herkuilla treenin jälkeen

Clear Protein Mehujää | Viilenny herkuilla treenin jälkeen
Lauren Dawes
Writer and expert3 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili
Maistuisiko viileä ja virkistävä mehujää rankan treenin jälkeen? Mitäs jos mehujää sisältäisi vielä paljon proteiinia ja vähän sokeria? Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta totta se on meidän Clear Protein -sekoituksillamme. Täydellinen herkku viilentämään treenin jälkeen tai kesäillan nautintona.4 annosta

https://youtu.be/MtfaGCC33E4

Ainekset

Valmistus

1) Lisää vesi ja Clear Protein annos shakeriin. Tähän reseptiin on käytetty Clear Whey -proteiinia maussa Appelsiini Mango, mutta mikä tahansa makuvaihtoehdoista käy yhtä hyvin.2) Sekoita hyvin ja anna juoman sitten asettua noin 15 sekunnin ajan.3) Lisää sillä välin marjat mehujäämuotteihin.4) Kaada Clear Protein muotteihin ja laita pakkaseen ainakin 4 tunnin ajaksi, tai jätä yön yli.5) Nauti!
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein