Siirry pääsnäyttöön
Treeni

Soittolista juoksulenkille

Soittolista juoksulenkille
Laura Myllykoski
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Juoksijoilla ei ole helppoa. Pitää herätä aikaisin kylminä ja pimeinä aamuina ja tallata asfalttia säällä kuin säällä. Motivaation ylläpitäminen voi olla vaikeaa.Olitpa sitten konkari maratoonari tai aloittelija juoksuharrastuksen parissa, niin meillä on sinulle hyviä uutisia. Tämän soittolistan avulla avulla ylläpidät vauhtia ja juoksumotivaatiota koko pimeän talvenkin ajan.Löydät listalta parhaat biisit lenkille ja mukana on huippuartisteja – mm. Calvin Harris, Swedish House Mafia, Doja Cat sekä Charli XCX.  

https://open.spotify.com/playlist/3BoQlLWxXsy0WNK86ao5vG?si=faa57c14fbcf4b70

Ruoka on polttoainetta

Kyse ei ole vain motivaatiosta. Kehon oikeanlainen tankkaaminen on tärkeää juoksulenkkiä ennen sekä sen jälkeen. Se vaikuttaa sekä suorituskykyyn että palautumiseen.
Ravinto

Ravinto-opas | Näin syöt ennen ja jälkeen juoksulenkin

Juoksijan ravinto on tarkkaan harkittu treenien ympärille. Näillä vinkeillä tankkaat oikein juoksulenkkejä varten.

Juokse pidempään

Kehity juoksuharrastuksessa seuraavalle tasolle kunnon harjoitusohjelman kanssa. Tämä harjoitusohjelma sopii sekä vasta-alkajille että sellaisille juoksijoille, joilla on jo perusteet kunnossa.
Treeni

Pitkän matkan juoksu: Neljän viikon harjoitusohjelma

Haluatko aloittaa pitkän matkan juoksun? Tai kehittyä siinä entisestään? Tämä harjoitusohjelma auttaa sinua rakentamaan kestävyyttä pitkän matkan juoksuun.

Pähkinänkuoressa

Lisää energiaa seuraavalle juoksulenkille hieman lisämotivaatiolla. Oikea yhdistelmä ravintoa, treeniä ja loistavaa soittolistaa parantaa mahdollisuuksia onnistumiseen.
Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein