Siirry pääsnäyttöön
Treeni

Soittolista lämmittelyyn | Virittäydy treenin makuun

Soittolista lämmittelyyn | Virittäydy treenin makuun
Laura Myllykoski
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Kuntosalilla käymisen yksi isoimmista ongelmista on sinne pääseminen ylipäätään. Mutta meillä on siihen nyt jotain, joka auttaa pääsemään treenitunnelmaan.Myproteinin lämmittelyyn suunniteltu soittolista auttaa pääsemään liikkeelle. Laita volyymit kaakkoon ja valmista lihaksia treeniin suosikkiartistiemme saattelemana.Madonna ja Kendrick Lamar auttavat sinua valmistautumaan omien ennätysten rikkomiseen ja Desmond Dekker sekä The Dramatics saavat sinut tuntemaan olosi voittamattomaksi.

https://open.spotify.com/playlist/0EqCdqnc3yrB7V9lVEi5jF?si=c95863328cf044a4

 

Valmistaudu kuin ammattilainen

Lämmittely ei ole vain tunnelmaan virittäytymistä, vaan se auttaa ehkäisemään loukkaantumisia ja valmistautumaan parempaan suoritukseen. Tämä valmentajan laatima lämmittelyopas auttaa sinua tuntemaan olosi itsevarmaksi ja kohtaamaan treenin haasteet.
Treeni

Lämmittelyopas | Ehkäise loukkaantumiset ja suoriudu paremmin treeneistä

Lämmittely on yhtä tärkeää kuin itse treenikin. Näin lämmittelet oikein ja valmistat kehosi rikkomaan omia ennätyksiä kerta toisensa jälkeen.

 

Enemmän irti treeneistä

Oikea pre-workout voi tehdä suuren eron, kun haluat saavuttaa omat tavoitteesi. Tässä artikkelissa käymme läpi ei pre-workout vaihtoehdot ja autamme valitsemaan juuri sinulle sopivan lisäravinteen.
Lisäravinteet

6 Pre-Workout -lisäravinnetta joilla pääset parempiin tuloksiin

Oikeanlainen pre-workout auttaa keskittymään ja parantaa suorituskykyä. Näillä lisäravinteilla mahdollistat jatkuvan kehityksen omien ennätysten rikkomisen.

 

Pähkinänkuoressa

Lämmittely on äärimmäisen tärkeä osa treenaamista, eikä sen tarvitse todellakaan olla tylsää. Vain ripaus luovuutta auttaa tekemään lämmittelystä hauskaa.Pidä huolta kehostasi oikeanlaisella lämmittelyllä ja saavuta tavoitteesi helpommin oikean pre-workoutin avulla samalla kun loistava soittolista saa virittäytymään treenin makuun. Nyt mennään!
Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein