Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Parhaat lisäravinteet tavoitteisiisi | Ravintoterapeutti suosittelee

Parhaat lisäravinteet tavoitteisiisi | Ravintoterapeutti suosittelee
Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Lisäravinteiden maailma voi olla pelottava jopa paljon kokeneille konkareille. Onneksi saimme asiantuntijat kertomaan lisäravinteidemme  parhaista hyödyistä, jotta voit päättää, mitkä parhaiten sopivat tavoitteisiisi.Eikä ole parempaa aikaa täyttää täydentää varastoja kuin Impact Week! Hyvien neuvojen lisäksi tarjoamme alennuksia lähes kaikesta. Juuri ajoissa ennen kesää.Löydät tästä artikkelista seuraavaa:
 • Painonpudotus
 • Kasvata lihasta
 • Kiinteydy 
 • Aloittelijalle
 • Palautuminen
 • Parempia välipaloja
 • Terveys 

Tavoite

Painonpudotus

Tärkeintä painonpudotuksessa on kalorivaje, eli sinun tulee polttaa enemmän kaloreita kuin syöt.1 Tämä on mahdollista saavuttaa monin keinoin. Seuraavat tuotteet avustavat painonpudotuksessa eri tavoin ja auttavat esimerkiksi ylläpitämään rasvatonta massaa (lihasta) painonpudotuksen aikana sekä kontrolloimaan kaloreita.

Impact Diet Whey  

 • 39g proteiinia per annos, 1g glutamiinia ja vain 220 kaloria. Sisältää myös koliinia, joka tukee metaboliaa.
 • Impact Diet Whey sisältää paljon proteiinia, joka auttaa sinua pysymään kylläisenä ja ylläpitää kehon rasvatonta lihasmassaa kalorivajeenkin aikana.1  Proteiini hidastaa ruoansulatusta, joka voi pitää näläntunteen poissa kauemmin ja ehkäistä ylensyöntiä.2 Impact Diet Whey sisältää myös vähemmän hiilihydraatteja samalla kun se tarjoaa proteiinia lihasten palautumiseen.3 Koliini ja glutamiini ovat ravinteita, joiden on osoitettu tukevan painonpudotusta.4,5 

Impact Diet Lean  

 • Impact Diet Lean on proteiinirikas lisäravinne, joka sisältää monia ravinteita (ravintokuitua, vitamiineja ja mineraaleja) tukemaan painonpudotusta.
 • Impact Diet Lean auttaa myös lisäämään ravintokuidun määrä ruokavaliossasi.6 Kuitu on hiilihydraatin muoto, jota keho ei pysty sulattamaan; se saa olon kylläiseksi. LeanBiome, yksi Impact Diet Leanin ainesosista sekä runsas 17g proteiinia per annos auttavat sinua pysymään kylläisinä ja vähentää todennäköisyyttä kalorien ylensyöntiin.

CLA  

 • CLA (conjugated linoleic acid) on luonnollisesti ruoassa esiintyvä omega-6 rasvahappo, mutta keho ei pysty tuottamaan sitä itse. 
 • Joidenkin tutkimusten mukaan CLA tukee painonpudostusta ylipainoisilla henkilöillä. CLA lisäravinteena tarjoaa sinulle kaikki sen hyödyt ilman extra kaloreita ruoanlähteistä, joista se on saatavilla, kuten esimerkiksi liha ja maitotuotteet.

FlavDrops  

 • Jos haluat lisätä makua ruokaan ilman lisättyä sokeria ja kaloreita, FlavDrops on täydellinen vaihtoehto sinulle. Niitä on saatavilla yli 15 kaloritonta makua.
 • Mitä tulee painonpudotukseen, kalorivaje on tärkein tekijä sen saavuttamisessa ja FlavDropsilla voit makeuttaa ruokasi ilman ylimääräisiä kaloreita.

Kasvata lihasta  

Lihasten kasvattaminen on yleinen tavoite, josta tehdään usein liian monimutkaista. Lihasten kasvattamiseksi tarvitsee runsaasti kaloreita, vastustusharjoitteluohjelman ja tarpeeksi proteiinia lihaskasvua ja palautumista treenin jälkeen.3 Lisäravinteet ovat hyvä tapa tukea lihaskasvua, sillä niistä saa kätevästi tarvittavaa ravintoa ja energiaa.

Kreatiinimonohydraatti  
 • Kreatiini on suosittu lisäravinne, jolla on todetusti lihaskasvua tukevia ominaisuuksia. Kreatiinia pidetään yhtenä tehokkaimmista ergogeenisistä avuista lihaskasvulle ja lisäämään kapasiteettiä intensiiviseen harjoitteluun.8 
 • Säännöllinen kreatiinin käyttö alustaa lihaksia maksimoimalla niissä kreatiinivarastoja valmiudeksi lihasten rakentamiseen.8

Clear Whey Gainer  

 • Lihasten kasvattaminen vaatii kolme tekijää: tarpeeksi kaloreita, tarpeeksi proteiinia ja tarpeeksi harjoittelua.9 Clear Whey Gainer on paras proteiinivalinta lihasten kasvattamiseksi, sillä siitä saa tarvittavaa energiaa ja ravinteita, joita tarvitsee lihaskasvuun.9 
 • Clear Whey Gainerin kaltainen proteiinijauhe tukee sekä kalorien- että proteiininsaantia, mutta se on virkistävä vaihtoehto, joka ei ole kermainen eikä maistu liian raskaalle.

Peanut Butter  

 • Maapähkinävoi on ravinnetiheä proteiininlähde, jonka kalorit on helppo sisällyttää erilaisiin ruokavalioihin, myös vegaaneille.
 • Se sisältää myös paljon terveellisiä rasvoja, jotka voivat auttaa lisäämään kaloreita ja proteiinia ruokavalioon. Molemmat ovat tärkeitä lihaskasvulle.
Kaurahiutaleet  
 • Kaurahiutaleet ovat erinomainen täysjyvien, kuidun, hiilihydraattien ja kasviperäisen proteiinin lähde, joita sisällyttämällä ruokavalioosi voit tukea sekä treenejä että yleisesti terveyttä.
 • Kun tavoitteena on lihaskasvu, kaurahiutaleista voi saada kasviperäistä proteiinia ja täysjyvähiilihydraatteja, jotka antavat energiaa, jota keho tarvitsee voiman kehittämiseen harjoittelun aikana.

 

Kiinteydy

Kiinteytyminen on yleinen tavoite. Tällöin tavoitteena ei ole painonpudotus tai lihasten kasvattaminen, vaan rasvanpoltto ja lihasten ylläpitäminen siinä prosessissa. Seuraavat lisäravinteet tukevat kehonkoostumuksen ylläpitämistä yhdessä terveellisen ruokavalion ja hyvin suunnitellun harjoitteluohjelman kanssa.

Clear Whey Isolate  

 • Clear Whey Isolate on palkintoja voittanut vaihtoehto tavalliselle heraproteiinille. Se sisältää 20g proteiinia per annos ja on paras vaihtoehto silloin kun haluat taukoa kermaisista proteiinijuomista. Saatavilla on useita virkistäviä makuja, jotka sopivat nautittaviksi mihin tahansa aikaan päivästä.
 • Clear Whey Isolate tarjoaa laadukasta hienonnettua proteiinia, joka voi tukea rasvattoman massan ylläpitämistä silloinkin kun kalorit ovat miinuksella tai joudut tekemään extra kovasti töitä salilla.2 Ja koska se ei sisällä lähes ollenkaan sokeria tai rasvaa, Clear Whey Isolate on täydellinen lisäravinne tukemaan kiinteytymistä.

Impact Whey Isolate  

 • Impact Whey Isolate on yksi puhtaimpia proteiinin muotoja markkinoilla, sisältäen 90% proteiinia ja 23g per annos. Se on täydellinen lisäravinne treenien jälkeen joko välipalana tai aterian lisäksi mihin tahansa aikaan päivästä.
 • Kun yrität kiinteytyä ilman bulkaamista, kannattaa valita puhtaita proteiininlähteitä ilman ylimääräisiä hiilihydraatteja ja kaloreita. Proteiininkulutus kannattaa pitää korkealla, vaikka kalorit pysyvät matalalla – tämä on avain lihasmassan ylläpitämiseksi rasvaa poltettaessa. 
 • Impact Whey Isolate on saatavilla monessa eri maussa, jotta voit aina pitää lisäproteiinin nauttimisen mielenkiintoisena.

Soy Protein Isolate  

 • Jos noudatat kasvis- tai vegaaniruokavaliota, mutta haluat panostaa laadukkaaseen proteiininlähteeseen, on Soy Protein Isolate ideaalinen vaihtoehto sinulle. Se sisältää 90% proteiinia ja 27g proteiinia per annos. Se sisältää vain vähän sokeria ja sopii kasvipohjaiseen elämäntyyliin.
 • Jos haluat ylläpitää rasvatonta lihasmassaa samalla kun työskentelet kovasti salilla kiinteytyäksesi, tarvitset puhtaan proteiininlähteen, kuten Soy Protein Isolate, tukemaan tavoitteitasi. Yksi annos sisältää 110 kaloria, joten tämä on täydellinen vaihtoehto sinulle, jos haluat kiinteytyä.

 

Aloittelijalle

Jos lisäravinteet ovat sinulle uusi rutiini, etkä ole ihan varma mistä kannattaisi aloittaa, niin tässä muutamia hyviä vaihtoehtoja sinulle. Löydät varmasti maun, josta pidät joko heraproteiinijauheiden valikoimastamme tai vegaanisesta proteiinisekoituksesta. Proteiinijauhe on hyvä lisä osaksi terveellistä ruokavaliota, joko sellaisenaan välipalaksi korvaamaan huonompia valintoja tai vain salin jälkeen lisäproteiiniksi.

Impact Whey Protein  

 • Impact Whey Protein tarjoaa 21g proteiinia per annos. Löydät siitä 40 eri makuvaihtoehtoa, joten löydät varmasti sellaisen, josta pidät. Käytä Impact Whey Protein -jauhetta välipaloihin mihin aikaan tahansa.
 • Jos olet vasta-alkaja ja haluat tukea kehoasi ja sen yleistä terveyttä, on Impact Whey Protein helppo vaihtoehto lisäproteiiniksi, jotta voit tuntea olosi energiseksi ja valmiiksi mihin päivän aikaan tahansa. Se on helppo sekoittaa veteen, mutta myös niin monipuolinen, että voit käyttää sitä lukuisiin eri resepteihin.

Vegan Protein Blend  

 • Jos noudatat kasvipohjaista ruokavaliota, tiedät varmasti että useiden kasviperäisten proteiinien yhdistäminen voi tarjota parhaan aminohappoprofiilin ja se on juuri se, mitä Vegan Protein Blend tekee. Se on valmistettu herneiden ja fava-papujen proteiini-isolaatista ja tarjoaa huikeat 22g proteiinia per annos.
 • Jos olet kasvipohjainen urheilija, joka on vasta aloittelemassa, niin kannattaa pitää Vegan Protein Blend osana rutiinia tukemassa terveyttä ja urheiluun liittyviä tavoitteita.

Palautuminen

Kaikkihan me tiedämme, että kovaa treenaaminen voi tuntua hyvältä. Osa meistä kaipaa intensiivisiä treenejä. Palautuminen on kuitenkin yhtä tärkeää mielelle ja keholle kuin itse treenikin. Aika palautumiselle ja jälleenrakennukselle on perusta onnistuneelle harjoitteluohjelmalle.

Relax Gummies  

 • Laadukas lepo ja riittävä uni optimaalisen palautumiseen ovat yhtä tärkeässä roolissa kuin itse salilla tehty työkin. Relax Gummies sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän vitamiineja, mineraaleja ja luonnonuutteita tukemaan psykologista toimintaa ja minimoidakseen oksidatiivisen stressin.9,10 
 • Riittävä palautuminen on yhtä tärkeää tavoitteisiin pääsemiselle kuin treenitkin. Jos et anna lihaksillesi, mielellesi ja kehollesi aikaa rentoutua ja korjata itseään, et pysty toimimaan parhaimmillasi. Relax Gummies voivat auttaa kun kova työ on tehty ja olet valmis rentoutumaan ja latautumaan uudelleen.

Slow-Release Casein  

 • Vaikka monet meistä tietävät miten tärkeää on saada tarpeeksi proteiinia, niin emme silti ehkä kuitenkaan mieti minkälainen proteiini olisi paras eri aikoina.  Heraproteiini toimii nopeasti treenin jälkeen ja auttaa kehoa rakentamaan ja korjaamaan,2 mutta kaseiini puolestaan  imeytyy hitaammin.11
 • Kun haluat boostata proteiinia päivän päätteeksi tai jos treenaat myöhään illalla, Slow-Release Casein on täydellinen vaihtoehto sinulle kasvattamaan ja korjaamaan lihaksia nukkuessasi. Lihasten palautumisen optimointi yön aikana käyttämllä Slow-Release Casein -proteiinijauhetta voi olla se extra boosti, jota lihaksesi kaipaavat palautuakseen seuraavaa kovaa treeniä varten.

Overnight Recovery Blend  

 • Ainutlaatuinen sekoitus, josta saat 45g proteiinia per annos – Overnight Recovery Blend yhdistää useita eri proteiinilähteitä yhdessä glutamiinin kanssa tukeakseen lihasten palautumista.12
 • Tässä yhdistyy toisiaan täydentävät muna- ja maitoproteiinit sekä hitaasti vapautuva kaseiini, jotka auttavat tukemaan lihasten korjautumista ja kasvamista samalla kun saat siitä tarvittavia ravinteita tuntemaan olosi hyvin palautuneeksi seuraavaa treeniä varten.

 

Parempia välipaloja

Monet meistä ovat nälkäisiä aterioiden välissä. Välipalojen syönti on ihan normaalia. Jotkin välipalat voivat kuitenkin olla haitallisia salilla edistymiselle. Suunnittelemalla etukäteen ja pitämällä proteiinipitoisia välipaloja kätevästi saatavilla, voit pitää nälän poissa haittaamatta edistystäsi. Proteiinipitoiset välipalat kuten Impact Bar ja Double Dough Brownie voivat tyydyttää makeanhimon samalla tukien lihaksiasi.

Impact Protein Bar  

 • Impact Protein Bar -patukat sisältävät 45g proteiinia, joten ne ovat helppo välipala napata menossa. Niissä on vain vähän sokeria ja paljon kuitua ja ne voivat tukea kuntotavoitteitasi ja pitää sinut kylläisenä samaan aikaan.
 • Kun olet menossa, voi olla vaikea tehdä terveellisiä valintoja. Pidä mukana proteiini- ja kuitupitoisia välipaloja, niin vältät todennäköisesti myös ylensyöntiä myöhemmin päivällä.2

Layered Bar  

 • The Layered Bar -patukat maistuvat herkulta, mutta sisältävät laadukasta proteiinia, hiilihydraatteja ja kuituja. Yksi patukka sisältää 20g proteiinia ja valittavanasi on lukuisia eri makuja, joilla tyydytät samalla makeanhimot.
 • Kuusi kerrosta makua ja tekstuuria pitää sinut kylläisenä seuraavaan ateriaan asti, eikä kova työsi salilla valu hukkaan.  

Vegan Double Dough Brownie  

 • Jos noudatat kasviperäistä ruokavaliota, tämä on välipala sinulle, silloin kun olet menossa. The Vegan Double Dough Brownie on nautinnollinen herkku, joka yhdistääkeksin ja brownien parhaat puolet, mutta vain minimaalisella määrällä sokeria ja rasvaa. Tämä herkku sisältää 13g kasviperäistä proteiinia sekä kuitua, joka auttaa kehoa toimimaan sulavammin.
 • Saatavilla on monia herapohjaisia välipalapatukoita, mutta Vegan Double Dough Brownie on välipala, jota myös vegaanit arvostavat. Se on proteiinipitoinen välipala, jota voit pitää myös vaikka työpöydän laatikossa tai laukussa valmiina niihin hetkiin, kun tarvitset lisäproteiinia päivääsi.

 

Terveys 

Lisäravinteet ja ravintolisät eivät ole ainoastaan salikävijöille. Terveellinen ja monipuolinen ruokavalio on tärkeää, mutta joskus on vaikeaa saada pelkästään ruoasta tarpeeksi ravinteita, joita keho tarvitsee pysyäkseen kunnossa ja terveenä. Vitamiini- ja mineraalilisäravinteet ovat hyvä tapa tukea terveyttä.

Multivitamin Gummies  

 • Vaikka tekisimme parhaamme syödäksemme terveellisesti, joinain päivinä voimme jäädä tavoitteista saada ideaalinen määrä kehon tarvitsemia vitamiineja ja mineraaleja. Multivitamin Gummies sisältävät sekoituksen 11 eri vitamiinia ja mineraalia, jotka voivat auttaa sinua saamaan tarvittavat ravinteet silloinkin kun yksin ravinto ei siihen riitä.
 • Vaikka kehomme ovat tehokkaita koneita, ne eivät voi voi tuottaa itse kaikkia vitamiineja ja mineraaleja, joita ne tarvitsevat toimiakseen optimaalisesti. Multivitamin Gummies sisältävät välttämättömiä ravinteita joita keho tarvitsee antamaan boostia silloinkin kun ravinto ei riitä.
 

Pähkinänkuoressa

Impact Week on alkanut ja tarjoamme 45% alennusta lähes kaikesta, joten nyt on hyvä aika täydentää lisäravinnevarastoja. Olipa tavoitteenasi sitten painonpudotus, lihasten kasvattaminen, kiinteytyminen tai joku muu, löydät valikoimastamme kaikki tarvitsemasi ravinnelisät tavoitteidesi tueksi.
Lisäravinteet

Impact Week | Parhaat tarjoukset juuri sinulle | Tämä sinun tulee tietää

Mikä on Impact Week? Se on jotain, mitä et todellakaan halua missata!

7 kuukautta AgoMyprotein tasolla
Treeni

Impact Week Vaatteet | Limited Edition mallit ja tarjoukset

Impact Week on täällä ja nyt voit päivittää vaatekaappisi täydellisillä uskomattomilla tarjouksilla sekä limited edition Impact Week -tuotteilla.

7 kuukautta AgoMyprotein tasolla
Treeni

Tavoitteellisia treenioppaita ilmaiseksi

Kaipaatko tavoitteidesi tueksi ammattilaista ohjeita? Lataa ilmaiset oppaat treeniesi ja ruokavaliosi tueksi ja varmista, että saat tuloksia!

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

 1. Johnston, B. C., Kanters, S., Bandayrel, K., Wu, P., Naji, F., Siemieniuk, R. A., … & Mills, E. J. (2014). Comparison of weight loss among named diet programs in overweight and obese adults: a meta-analysis. Jama, 312(9), 923-933. 
 2. Paddon-Jones, D., Westman, E., Mattes, R. D., Wolfe, R. R., Astrup, A., & Westerterp-Plantenga, M. (2008). Protein, weight management, and satiety. The American journal of clinical nutrition, 87(5), 1558S-1561S. 
 3. Ivy, J. L. (2004). Regulation of muscle glycogen repletion, muscle protein synthesis and repair following exercise. Journal of sports science & medicine, 3(3), 131. 
 4. Elsawy, G., Abdelrahman, O., & Hamza, A. (2014). Effect of choline supplementation on rapid weight loss and biochemical variables among female taekwondo and judo athletes. Journal of human kinetics, 40, 77. 
 5. Laviano, A., Molfino, A., Lacaria, M. T., Canelli, A., De Leo, S., Preziosa, I., & Rossi Fanelli, F. (2014). Glutamine supplementation favors weight loss in nondieting obese female patients. A pilot study. European journal of clinical nutrition, 68(11), 1264-1266. Howarth, N. C., Saltzman, E., & Roberts, S. B. (2001). Dietary fiber and weight regulation. Nutrition reviews, 59(5), 129-139. 
 6. Chen, S. C., Lin, Y. H., Huang, H. P., Hsu, W. L., Houng, J. Y., & Huang, C. K. (2012). Effect of conjugated linoleic acid supplementation on weight loss and body fat composition in a Chinese population. Nutrition, 28(5), 559-565. 
 7. Buford, T. W., Kreider, R. B., Stout, J. R., Greenwood, M., Campbell, B., Spano, M., … & Antonio, J. (2007). International Society of Sports Nutrition position stand: creatine supplementation and exercise. Journal of the International Society of Sports Nutrition, 4(1), 1-8. 
 8. Patrick J Stover, Martha S Field, Vitamin B-6, Advances in Nutrition, Volume 6, Issue 1, January 2015, Pages 132–133, https://doi.org/10.3945/an.113.005207 
 9. Yamauchi, R. (1997). Vitamin E: mechanism of its antioxidant activity. Food Science and Technology International, Tokyo, 3(4), 301-309. 
 10. Soop, M., Nehra, V., Henderson, G. C., Boirie, Y., Ford, G. C., & Nair, K. S. (2012). Coingestion of whey protein and casein in a mixed meal: demonstration of a more sustained anabolic effect of casein. American Journal of Physiology-Endocrinology and Metabolism, 303(1), E152-E162. 
 11. Street, B., Byrne, C., & Eston, R. (2011). Glutamine supplementation in recovery from eccentric exercise attenuates strength loss and muscle soreness. Journal of Exercise Science & Fitness, 9(2), 116-122.
Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein