Siirry pääsnäyttöön
Treeni

Kauden hienoin treenitakki | Tutustu uuteen valikoimaamme

Kauden hienoin treenitakki | Tutustu uuteen valikoimaamme
Daniela Flaszka
Writer and expert4 vuotta Ago
Näytä Daniela Flaszka:n profiili

On aika myöntää totuus - takkikeli on ollut täällä jo jonkin aikaa ja talvi on virallisesti alkamaisillaan. Kesä on nyt ohi ja syksykin lähenee loppuaan...

Kieltäminen ei auta sitä tosiasiaa, että päivät käyvät yhä lyhyemmiksi ja pidemmiksi. On aika aloittaa kerrospukeutuminen jälleen kerran. Yksi helppo keino selvitä syysmasennuksesta on myös tietenkin vaatekaapin päivittäminen - upouusi valikoima kivoja takkeja vaatekaapissasi varmasti saa sinutkin paremmalle tuulelle!

treenitakit

Halusit sitten treenata ulkona tai varmistaa pysyväsi lämpimänä kun lähdet asioille aikaisin aamulla kylmään - voit luottaa meihin.

Miesten

Double Panel Puffer Jacket

Tämä on talven yksi kulmakivistä, jonka täytyy löytyä vaatekaapistasi. Tämä topattu takki on erittäin mukava, tyylikäs ja se suojaa sinua kylmältä.

Korkea kaulus lämmittää niskaasi ja vetoketjulliset taskut varmistavat, että tavarasi pysyvät mukanasi.

treenitakit
 

Colour Block Puffer Jacket

Etsitkö jotain hieman kirkkaampaa? Pieni määrä väriä saattaa olla juuri se mitä tarvitset kylmänä ja pimeänä talviaamuna. Valmistaudu siis erottumaan joukosta tällä upealla puffer-takilla.

Myös tässä takissa on korkea kaulus ja varmasti kiinni pysyvät vetoketjut. Pysyt lämpimänä olit sitten missä tahansa. Piilotimme takkiin myös muutaman vetoketjullisen taskun, jotta voit sujauttaa arvoesineesi niihin.

treenitakit
 

Elite Quilted Jacket

Astu ulos tyylillä. Meidän Elite Quilted takki on luotu pitämään sinut lämpimänä, mutta näytät silti coolilta sen kanssa. Tässä takissa liikkuminen on erityisen helppoa ja takki sopiikin täydellisesti myös ulkotreeneihin.

treenitakit
 

Borg Zip-Through

Aamulla sängystä nouseminen saattaa vaatia paljonkin, mutta tämän takin kanssa se on hieman helpompaa, sillä tiedät olevasi taas pian lämpimässä.

 

treenitakit
 

Double Panel Gilet

Haluatko selviytyä myös välikeleistä ja saada hieman lisää vapautta? Tämä hihaton takkimme pitää kehosi lämpimänä rajoittamatta liikkeitäsi.

treenitakki

 

City Parka

Tämä takki on hieman kevyempi ja se sopiikin täydellisesti katutyyliin.

Takki hylkii vettä ja pitää sinut kuivana ja siinä oleva piilotettu sisätasku vetoketjulla auttaa pitämään arvoesineesi myös kuivana.

treenitakki

 

Boost Jacket

Täydellinen vaihtoehto ulkotreeniin tai aamubussijuoksuun. The Boost takki huolehtii sinusta ensimmäisistä metreistä viimeisiin asti.

Takki hylkii vettä ja siinä olevat heijastimet auttavat autoja näkemään sinut myös pimeällä. Takissa on myös sisäänrakennettu kuulokereikä, jotta saat kätevästi sujautettua kuulokkeesi korviisi.

treenitakki

 

Pro-Tech Quilted Bomber

Olit sitten menossa tekemään nopean kyykkysarjan tai nauttimaan pari lasillista kaverisi kanssa on tämä paneloitu bombertakki oikea valinta.

Kevyesti topattu ja vedenpitävä takki on mukava ja käytännöllinen ja se on saatavilla neljässä eri klassisessa värissä: musta, sininen ja oliivinvihreä.

takki

 

Women’s

Cropped Puffer

Tämä on ehkä suosikkimme mitä tulee naisten talvitakkikokoelmaamme. Jos et heti nähtyäsi lisää tätä takkia ostoskoriisi sitten sinun tahdonvoima on selkeästi parempi kuin meidän.

Takissa on topatut paneelit ja säädettävä vyötärönauha. Tämä takki on täydellinen kerros kylmiin a ja huurteisiin aamuihin.

naisten treenitakki

 

Cropped Velour Puffer

Onko sinulle tärkeintä mukavuus? Tämä takki on ehkä toiseksi paras asia mihin voit kääriä itsesi peittosi jälkeen - se on ehkä käytännöllisempi vaihtoehto myös.

Takki on tehty erittäin pehmeästi veluurista ja siinä on topatut paneelit, iso huppu sekä säädettävä vyörätö pitäen kaiken lämmön kehosi ympärillä.

 

naisten treenitakki

 

Elite Train Jacket

Halusit sitten treenata aamukuudelta tai myöhään illalla on ulkona takuuvarmasti kylmä ja meidän Elite Train takki pitää sinut lämpimänä treenisi ajan.

Takki on topattu kevyesti ja siinä olevat hihat ovat samat kuin hupparissasi. Saat sujautettua peukalosi molemmissa hihoissa olevasta reiästä ja pystyt liikkumaan juuri kuten haluat.

 

treenitakki

 

Oversized Quilted Bomber

Tämä ylisuuri takki on asuste, jolla voit helposti muuttaa koko lookkisi. Yhdistämällä normaalit treenilegginssit sekä topin voit tämän takin avulla kruunata asusis ja näyttää siltä, että olisit oikeasti käyttänyt paljonkin aikaa asusi suunnitteluun.

Takki on saatavilla kahdessa upeassa sävyssä ja sen olkapääleikkaus luo rennon tyylin.

 

treenitakki

 

Pro-Tech Reversible Bomber

Yksi takki ja kaksi eri lookkia. Voit vaihtaa takin ulkonäköä kiiltävän ja matan välillä kääntämällä tämän bomberin ympäri. Toinen lookki sopii kasuaaliin päiväshoppailuun josta voit jatkaa suoraan iltadrinksuille ystäviesi kanssa.

treenitakki

 

Colour Block Windbreaker

Kuka ei rakastwa vanhaa kunnon tuulitakkia? Tämä takki on saanut inspiraation sen väreihin vintage-tyylistä ja sen kevyet kerrokset estävät tuulta.

treenitakki

 

Racer Windbreaker Jacket

Onko kasuaali enemmän tyyliäsi?

Meidän racer windbreaker on takki, joka sopii kovempiikin suorituksiin ja sen upea Malbec-väri tekee siitä erityisen tyylikkään, mutta silti kasuaalin herättämättä liikaa huomiota.

 

treenitakki

 

Power Mesh Jacket

Kevyt ja istuva Power Mesh takkimme on täydellinen aamujuoksuusi tai iltasi treeniin.

Takissa on muotoilevat paneelit ja siinä olevat meshosuudet auttavat takkia hengittämään paremmin.

treenitakki

Tutustu koko miesten ja naisten valikoimaan nyt.

Daniela Flaszka
Writer and expert
Näytä Daniela Flaszka:n profiili
Daniela on auktorisoitu 4. tason EHFA Personal Trainer ja kuuluu täten EREPS:in (The European Register of exercise Professionals) auktorisoituihin personal trainereihin. Hän on aikaisemmin saanut Itä-Suomen Yliopistolta todistuksen liikuntalääketieteiden ja terveystieteiden perusteista vuonna 2016. Tällä hetkellä Daniela opiskelee Amsterdamissa urheiluliiketoimintaa ja saa liikuntatieteiden kandidaattinsa vuonna 2020. Tämä koulutus tarjoaa hänelle mahdollisuuden työskennellä johtamisen ja liiketalouden puolella urheilumaailmassa. Daniela nauttii terveellisestä sekä tasapainoisesti elämäntavasta. Urheilu, erityisesti salitreenaaminen, sekä ravitseva ruoka ovat isossa osassa hänen arkipäiväänsä ja hän on myös todella kiinnostunut työskentelystä urheilusektorilla valmistauduttuaan. Daniela uskoo, että tasapaino on avainasemassa terveellisen elämän saavuttamisessa tai ylläpidossa ja siksi on tärkeää kuunnella sekä kehoa kuin mieltä. Lue lisää Danielasta täältä.
myprotein