Ruokaohjeet

Vähähiilihydraattinen kalkkuna-noodeliresepti | Kevyemmät ruokaohjeet

Meidän Zero Noodelit on valmistettu glukomannaanista, joka voi auttaa sinua pääsemään eroon niistä viimeisistä itsepintaisist kiloista. Glukomannaani on erittäin kuiturikasta ja tukee näin myös jokaista ruokavaliota.

Mitä siis enää odotat? Katso video alapuolelta ja anna tälle reseptille mahdollisuus!

Annoksia 4

Ainekset

Valmistus

  1. Vatkaa 1rkl seesamiöljyä maapähkinävoin, soijakastikkeen, valkosipulin, omenasiiderietikan ja sweet chili kastikkeen. Laita kastike sivuun.
  2. Lämmitä loput seesamiöljystä pannussa ja paista kalkkunan jauheliha siinä kunnes se on täysin kypsää. (noin 8-10 minuttia).
  3. Valuta Zero Noodelit ja lisää ne pannulla. Anna paistua noin 2 minuuttia.
  4. Lisää kastike ja sekoita hyvin kunnes noodelit ja kalkkuna ovat tasaisesti sen peitossa.
  5. Päällystä annos kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä.


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Writer and expert

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.


Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon upeista tarjouksistamme! Tilaa nyt