Siirry pääsnäyttöön
Uncategorized

Tartu näihin rajoitettuihin Impact Week -tarjouksiin

Tartu näihin rajoitettuihin Impact Week -tarjouksiin
Myprotein
Writer and expert3 vuotta Ago
Näytä Myprotein:n profiili
Kaikkien aikojen ensimmäinen Impact Week on täällä ja sitä varten olemme tehneet mahtavia tarjouksia tuotteistamme, uusia makuja suosituimmille tuotteillemme ja kokonaan uusia välipaloja!Ikään kuin viikon upeat tarjoukset eivät riittäisi, saat myös kuntosalikaverisi kateellisiksi herkullisilla maku-uutuuksilla, joita olemme lisänneet Clear Protein- ja Layered Bar -tuotteisiimme.Täältä saat lisätietoja Impact Weekin mahtavista rajoitetuista tarjouksista.

Upouusi Blue Rasberry

Rakastamme kokeilla uusia tuotemakuja, mutta joskus klassikoiden palauttaminen on vielä parempi vaihtoehto. Jos Blue Rasberry ei vie sinua takaisin lapsuuteen, joka on täynnä makeisia ja slusheja, niin olet missannut paljon.Tätä nostalgista makua ei lisätty ainoastaan yhteen, vaan kolmeen Clear Protein -tuotteeseemme, joten voit nauttia siitä tavoitteistasi riippumatta. Erottuva maku tarvitsee myös erottuvan ilmeen, joten olemme lisänneet erityisen hohteen, jotta Blue Rasberry Clear Protein -tuotteemme näyttäisivät myös yhtä hyviltä kuin ne maistuvat.Ota annos puhdasta heraproteiinia, kirkasta vegaaniproteiinia tai kirkasta kollageenia ja sekoita jääkylmään veteen saadaksesi herkullisen ja virkistävän juoman. Jos olet oikein juhlatuulella, sekoita joukkoon jäitä ja koristele sateenvarjolla tehdäksesi oikein kunnon slushie-mocktailin.

 

Jos et ole vielä kokeillut Clear Protein -sarjaamme, niin missä olet oikein ollut?! Se on täydellinen mehukas ja proteiinipitoinen lisä kesän harjoitteluohjelmaasi tai lepopäivääsi.

Esittelyssä *Crispy* Layered Bar

Myydyin patukkamme on palannut kahdella maukkaalla uudella maulla, ja tällä kertaa olemme lisänneet vielä kerroksen rapeutta mukaan.Jos rakastat maukasta, rapeaa, pureskeltavaa patukkaa, tämä on sinulle. Siinä on vain vähän sokeria, runsaasti proteiinia ja täynnä herkullista makua. Valitse uskomattomista uusista mauista: valkoinen suklaa ja maapähkinävoi, tai suklaakaramelli harjoittelun jälkeiselle välipalallesi, ja lupaamme, ettet tule pettymään.Juuri kun luulit, että Layered Bar ei voisi tulla paremmaksi…

Avaa Fizzy Vegan Protein Water 

Hiilihapolliset juomat saattavat sammuttaa janon, mutta ne eivät ole täynnä ravinteita. Tähän asti. Esittelyssä nyt hiilihapotettu vegaaniproteiinivesi.Ihanteellinen tapa virkistää päivääsi luonnollisella kofeiinin lähteellä, runsaalla proteiinilla ja kahdella virkistävällä maulla - Mixed Berry ja Lemon & Lime.Juomaa ei tarvitse sekoittaa, sillä tämä tölkki on käyttövalmis, kun sinäkin olet, ja se voidaan myös helposti kierrättää. 

Saatavilla verkkokaupasta 23. toukokuuta.

Juo vitamiinisi

Oletko jo väsynyt shoppailemaan tarjouksiamme? Meillä on sinulle täydellinen tapa ladata akkuja - uusi Ready to Drink Vitamin -sarja.Tuotteissa ei ole yhtään sokeria, mutta ne sisältävät kofeiinia ja ne on suunniteltu luonnolliseen tasapainottamiseen ja palautumiseen vitamiinien ja kivennäisaineiden avulla.Valitse:- Immuniteetti (Orange & Mango) - Vahvista immuunijärjestelmääsi ja taistele väsymystä vastaan

 

- Keskity (Tropical) - Tue henkistä voimaa ja taistele väsymystä vastaan

 

- Hehku (Peach Tea) - Rakenna kauniit, vahvat hiukset, iho ja kynnet

 

- Lataa voimavarojasi (Raspberry & Cherry) - Tasapainota kehon energia, immuniteetti ja elektrolyytit

 

Nämä juomat on suunniteltu auttamaan sinua saamaan kaiken irti päivästä. Jos pelkät hyvinvointihyödyt  eivät riittäneet, niiden hedelmäiset ja virkistävät maut saavat sinut kyllä haluamaan lisää.

Muista tämä

Joitakin näistä jännittävistä uusista mauista ei tule olemaan kauan, eikä myöskään Impact Week -alennuksia, joten jos pidät jostain mitä näit, tiedät mitä tehdä!Impact Week ei myöskään lopu tähän - voit tutustu myös muihin tarjouksiimme ja tapahtumiin.
Uncategorized

Onko virtuaalinen todellisuus kuntoilun tulevaisuus?

Virtuaaliset treenit ovat nousseet viimeisen vuoden aikana suuren suosioon. Onko tässä nyt treenamisen seuraava aikakausi ja voiko VR-treeneillä todella pitää kuntoa yllä?

3 vuotta AgoMyprotein tasolla
Lisäravinteet

Impact Week | Parhaat tarjoukset juuri sinulle | Tämä sinun tulee tietää

Mikä on Impact Week? Se on jotain, mitä et todellakaan halua missata!

10 kuukautta AgoMyprotein tasolla
Treeni

Impact Week Vaatteet | Limited Edition mallit ja tarjoukset

Impact Week on täällä ja nyt voit päivittää vaatekaappisi täydellisillä uskomattomilla tarjouksilla sekä limited edition Impact Week -tuotteilla.

10 kuukautta AgoMyprotein tasolla
Uncategorized

Blue Raspberry Clear Whey Isolate – Kahdella tapaa

Tämä rajoitettu uusi maku tuo mieleen muistoja lapsuudesta! Kokeile Impact Week makua Blue Raspberry kesän treeneihin

3 vuotta AgoMyprotein tasolla
Myprotein
Writer and expert
Näytä Myprotein:n profiili
myprotein