Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Myproteinin asiakkaiden valitsemat parhaat heraproteiinimaut

Myproteinin asiakkaiden valitsemat parhaat heraproteiinimaut
Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Me Myproteinilla tiedämme asian tai kaksi proteiinijauheista. Koska rakastamme proteiinilisäravinteita, pyrimme aina keksimään uusia maukkaita makuja valikoimaamme. Tuotetiimillämme on aina kiire – onhan meillä jo yli 40 makua Impact Whey -heraproteiinia pelkästään.Jos sinulla on ikinä ollut vaikeuksia valita makua proteiinijauheellesi kannattaa katsoa, mitä muut asiakkaamme suosivat. Katsoimme tilastojamme ja esittelemme tässä 10 suosituinta Impact Whey Protein sekä Clear Whey makua.Löydät tästä artikkelista seuraavaa:
  • Top 10 heraproteiinimakua
  • Top 10 Clear Whey makua
  • Vaihtoehtoja heraproteiinille

Top 10 heraproteiinimakua

Impact Whey Protein on meidän proteiinivalikoimamme kuningas. Jokainen annos sisältää 21g laadukasta proteiinia ja valittavanasi on yli 40 erilaista makua. Impact Whey on luotettava heraproteiini, joka auttaa sinua tavoitteissasi.

1. Vanilla (vanilja)

Se että vaniljan makuinen heraproteiini on listan kärjessä, ei tule yllätyksenä.Se joka sanoo, että vanilja on on tylsä maku, ei ole maistanut meidän Vanilla Impact Whey Protein -proteiinijauhetta. Se ei petä koskaan, sillä se on kermainen ja maistuu täyteläiselle vaniljalle.

2. Chocolate Brownie (suklaabrownie)

Hyvänä kakkosena tulee klassikko Chocolate Brownie. Myös tämä on täyteläinen heraproteiini maultaan ja hyvin suklainen. Ei ole yllätys, että myös tämä maku on yksi asiakkaidemme suosikkeja.

3. Chocolate Smooth (suklaa)

Vahva klassikko. Tarjoaa juuri sen, mitä lupaakin – tasainen ja kermainen suklaajuoma, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin: ennen treeniä, treenin jälkeen, tai vaikkapa vain välipalaksi.Chocolate Smooth Impact Whey Protein sekoittuu hyvin myös kaurahiutaleisiin, sopii lisäksi pirtelöön tai maistuu suklaalta sellaisenaan.

4. Cookies and Cream (keksi ja kerma)

Cookies & cream on yksi kaikkien aikojen suosikkiduoista, joten tottakai se löytyy myös tältä listalta.Tämä on ideaalinen maku heraproteiinille, jos pidät makeasta. Tyydytä makeannälkä ja saat samalla 21g proteiinia per annos. 

5. Natural Chocolate (luonnollinen suklaa)

OK, nyt tämä alkaa hahmottua. Te kaikki pidätte suklaan makuisesta proteiinista.Sijalla numero viisi maku Natural Chocolate Impact Whey Protein -heraproteiinijauhe. Kaikille, jotka pitävät klassikoista, tämä on ehdoton suosikki.Tämä suklaan makuinen proteiinijauhe sopii hyvin jogurtin sekaan, kaurapuuroon tai pirtelöön, sillä se on monipuolinen makuvaihtoehto, joka toimii myös sellaisenaan.

6. Salted Caramel (kinuski)

Yksi asia on ainakin varmaa: asiakkaillamme on loistava maku.Kuudenneksi suosituin Impact Whey Protein maku on Salted Caramel. Jos rehellisiä ollaan, niin kinuksi kun löytyy ruokalistalta, niin sitä tilataan. Ja kun se vielä sisältää proteiinia? Myyty. 21g proteiinia per annos, loistava maku ja tasainen koostumus.

7. White Chocolate (valkosuklaa)

Tiedät varmasti jonkun, joka pitää valkosuklaasta enemmän kuin tavallisesta suklaasta. Jos et tiedä, niin se on todennäköisesti sinä itse.Tämä nautinnollinen maku on kaikille valkosuklaan rakastajille, joita selkeästi löytyy paljon myös asiakkaidemme joukosta. Tämä maku sekoittuu hyvin erilaisiin aterioihin tai maistuu sellaisenaan.Valkosuklaa ei ehkä ollut listan kärjessä, mutta se on silti selkeä voittaja.

8. Strawberry Cream (mansikka-kerma)

Mieti pitkiä kesäpäiviä nauttien mansikoita ja kermaa puutarhassa. Nyt kuvittele siihen vielä 21g proteiinia ja sinulla on sekoitus Strawberry Cream -heraproteiinijauhetta.Se voi olla listan sijalla kahdeksan, mutta se on aikamoinen saavutus ottaen huomioon, että valikoimastamme lötyyy yli 40 eri makua. Strawberry Cream maku ei ehkä ole kaikkia varten, mutta se on selkeästi monien suosikki.

9. Chocolate Mint (minttusuklaa)

Toista perässäni: minttusuklaa ei maistuu hammastahnalla voidellulta suklaalta.Tämä proteiinijauheen maku ehkä jakaa mielipiteitä, mutta se on klassikko. Mieti vaikka minttusuklaajäätelöä. Tämä maku sopii täydellisesti myös pirtelöön (lisää mukaan minttusuklaajäätelöä ja kiitä meitä myöhemmin) tai maistuu sellaisenaan välipalaksi treenin jälkeen.

10. Natural Strawberry (luonnollinen mansikka)

Päätetään tämä lista kesäisesti sijaan kymmenen, jota hallitsee Natural Strawberry.Jos valitset aina mansikkapirtelön suklaan sijaan, niin tämä maku on sinua varten. Voit luottaa tähän mansikan makuiseen heraproteiinijuomaan treenin jälkeen, aamupalalla tai milloin vaan.

Top 10 Clear Whey makua

Mehukas proteiini on kesän MUST -juttu. Kun kermainen proteiinijuoma ei maistu, kokeile kevyempää Clear Whey -heraproteiinia, joka on virkistävä mehumainen vaihtoehto perinteisille kermaisille proteiinijuomille. Tässä Top 10 Clear Whey makua, joita asiakkaamme suosivat.

1. Orange Mango (appelsiini-mango)

Instagram-kommenteistamme päätellen ei ole mikään ihme, että maku Orange Mango kruunataan parhaaksi Clear Whey mauksi.Tämä maku oikein huutaa kesää. Lisää se ostoskoriisi ja nauti kesästä vuoden ympäri.

2. Cranberry & Raspberry (karpalo-vadelma)

Seuraavana listalta löytyy Cranberry & Raspberry Clear Whey.Tämä maku on fanien suosikki. Se maistuu mehukkaalta ja sisältää 20g proteiinia, joten sen voi hyvin nauttia sellaisenaan. Varma vaihtoehto.There’s no doubt this flavour is a fan favourite. Tasting just like squash and containing 20g of protein, Cranberry & Raspberry is too juicy for its own good. Definitely a good choice.Tästä mausta voit tehdä myös paljon erilaisia reseptejä – kokeile vaikka näitä hyytelökarkkeja:

3. Peach Tea

Yksi siemaus Clear Whey Peach Tea -proteiinijuomaa ja pääset makumatkalle kaikille niille ulkomaanmatkoille, joilla olet nauttinut jääteetä.Tämä vastustamaton maku on virkistävä, sisältää 20g proteiinia ja mahdollistaa lomatunnelman. Hyvä valinta, erittäin hyvä valinta.

4. Watermelon (vesimeloni)

Vesimeloni on ehkä yksi kesän parhaista välipaloista. Miksi et siis nauttisi siitä yhdessä 20g proteiinia kanssa?Clear Whey maku Watermelon on listan sijalla numero neljä. Ja tämä ihan syystä, sillä se on todella hyvä.Tästä mausta valmistuu muuten erittäin makoisia jäätelöpuikkoja:
Ruokaohjeet

Proteiinijäätelö kolmella tapaa

Tänä kesänä voit viilentyä jäätelöllä vaikka joka päivä! Proteiinijäätelö pelastaa kuuman kesäpäivänja pitää samalla huolen hyvistä makroista.

5. Pineapple (ananas)

Trooppinen maku ananas on sijalla viisi asiakkaidemme suosikkina.

Tästä teet virkistävän kesäisen proteiinijuoman ja nautit samalla 20g proteiinia trooppisessa maussa. Clear Whey Pineapple maistuu hyvin sellaisenaan, mutta kokeile myös kesän grillijuhliin alkoholitonta Piña Coladaa.

6. Orange (appelsiini)

Jos pidät klassikoista, niin appelsiinin makuinen Clear Whey voi olla suosikkisi. Ja teitä näyttää olevan paljon, sillä onhan sija numero kuusi aikamoinen saavutus.20g proteiinia per annos takaa sen että tankkaat treenin jälkeen riittävästi proteiinia samalla kun sammutat janon. Kokeile sellaisenaan tai testaa mocktail -reseptejämme.

7. Apple (omena)

Tämä kirpeä maku löytyy listan sijalta seitsemän, tyydyttäen sekä makunystyrät että makrojen tarpeet 20g proteiinia. Sekoita juomaksi heti treenin jälkeen tai kokeile makoisia mehujäätelöitä tästä mausta.

8. Rainbow Candy

Rainbow Candy on nostalginen maku sijalla kahdeksan.Tämän maku saa ehdottomasti veden herahtamaan kielelle samalla kun täyttää proteiinitarpeet.

9. Grape (greippi)

Vaikka tämä maku on ehkä enemmän kulttiklassikko, se on silti testaamisen arvoinen, sillä onhan se kiivennyt sijalle yhdeksän.Virkistävä greipin makuinen proteiinijuoma menee nopasti alas treenin jälkeen kuumana kesäpäivänä. Voit kokeilla tätä makua mihin tahansa Clear Whey -reseptiimme, tai nauttia sen ihan sellaisenaan.

10. Mojito

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä Mojito.Olet ehkä nähnytkin tämän jo sosiaalisessa mediassa ja siihen on syynsä. Mojito on rakastettu maku, joka tekee sekä proteiini- että mocktail-unelmistasi totta.Tuotekehittäjämme työskentelivät tekivät paljon töitä sen eteen, että tämä maku maistuisi juuri samalta kuin oikea virkistävä Mojito. Ja he todellakin onnistuivat siinä. Täydellinen tapa nauttia 20g proteiinia per annos tänä kesänä.

 

Vaihtoehtoja Impact Whey -proteiinijauheelle

Vaikka Impact Whey on alkuperäinen luottoproteiini, ei se ehkä ole kaikkia varten. Jos olet vegaani tai sinulla on laktoosi-intoleranssi, tai jos kaipaat hieman kevyempää vaihtoehtoa painonpudotukseen, voit valita monista muista vaihtoehdoista.

Impact Whey Isolate – heraproteiini-isolaatti

Impact Whey Isolate -valikoimasta löytyy myös paljon makuvaihtoehtoja kaikille, jotka kaipaavat proteiinijauhetta, joka sisältää hieman enemmän itse proteiinia. Tämä tuote ei sisällä yhtään rasvaa ja tarjoaa huikeat 23g proteiinia per annos. Näitä makroja ei voi vastustaa.

 

Vegan Protein

Me tarjoamme vaihtoehtoja myös vegaaniin ruokavalioon.

Vegan protein blend on hyvä yleispätevä proteiinijauhe. Tässä tuotteessa yhdistyy herne- sekä favapapuproteiini-isolaatti, jolloin muodostuu täysi aminohappoprofiili (joka on harvinaista vegaqaniproteiineissa). 20g laadukasta kasviperäistä proteiinia on loistava valinta.

Meiltä löydät myös: Soy Protein Isolate (soijaproteiini-isolaatti), Hemp Protein (hamppuproteiini), Pea Protein Isolate (herneproteiini-isolaatti) sekä Brown Rice Protein. Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdoista, tulee se auttamaan sinua kasviperäisten tavoitteidesi saavuttamisessa.

Jos etsit kevyempää kasviperäistä proteiinia, kokeile Clear Vegan tai Clear Soy -proteiinijauhetta. Mehukas maku takaa sen, että et tule pettymään.

Lisäravinteet

Myprotein parhaat proteiinipatukat | Asiakkaidemme suosikit

Kaipaatko herkullista proteiinipatukkaa, mutta et tiedä mikä maku valita? Tässä tulee kaikki asiakkaidemme suosikkimaut – löydä niistä omasi!

Lisäravinteet

Vegaani proteiini | Parhaat maut

Vegaanit proteiinit ovat nykyään todella kehittyneitä ja valinnanvaraa löytyy erilaisista lähteistä ja makuasioissa. Nämä ovat asiakkaidemme suosimat vegaaniset maut!

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein