Siirry pääsnäyttöön
Hyvinvointi

Lähettiläämme kertovat salaisuutensa itsevarmuuteen

Lähettiläämme kertovat salaisuutensa itsevarmuuteen
Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili

Kardioalueelta painonnostoalueelle siirtyminen voi tuntua pelottavalta tehtävältä millä tahansa kuntosalilla. Onkohan ryhtini varmasti oikea? Tuijottavatko ihmiset minua? Ovatko legginsini kyykyn kestävät? Me kyllä ymmärrämme! Kuntosalin tulisi olla pakopaikka, jossa saat veren virtaamaan, eikä paikka jossa tulet epävarmaksi. Juhliaksemme naisten voimaantumista tämän Power Weekin aikana, pyysimme lähettiläitämme jakamaan kanssamme asioita, jotka saavar heidät tuntemaan olonsa itsevarmoiksi – jotta voisit tuntea itsesi kuin paikan pomoksi salilla.

Suunnittele, suunnittele, suunnittele

Mikä voisi mahdollisesti mennä vikaan, jos sinulla on hyvä suunnitelma? Jos ei muuta, suunnitelma voi vähintääkin auttaa sinua suoriutumaan huolimatta siitä, miten epämukavaksi tunnet olosi. Anna vain mennä – kyllä se olo helpottaa! Vaihtoehtoisesti voit kokeilla myös motivoitua salivaatteiden suunnittelusta ja suunnitella treeniisi sopivan asun – ei tänään läpinäkyviä legginsejä! Lähittiläämme pitävät myös suunnittelusta...

Elle Edwards 

“Rakastan hyvää suunnitelmaa! Jos en suunnittele mitä teen, päädyn usein hieman mitäänsanomattomaan treeniin ja hukkaan aikaa puhelimellani ja unelmoiden. Loistava treeniohjelman, joka saa minut hikoilemaan ja tuntemaan saa poltteen kaikissa oikeissa paikoissa, saa minut tuntemaan oloni mahtavaksi! Kivat Myprotein vaatteet ja kova soittolista auttaa myös.”

Hanh Dinh

“Uskon vakaasti siihen, että kun näytät hyvältä myös tunnet olosi yväksi, ja minulle se tarkoittaa korkeaa ponnaria ja päälleni hauskoja kirkkaita värejä! Jos on vain laitettava päälleen lempishortsit, kiristettävä ponnaria, ja ryhdyttävä töihin! Tämä asenne toimii minulla joka kerta kun menen treenaamaan.”

[instagram url=https://www.instagram.com/p/CRzfWHsHAR1/]

Itsensä rakastaminen on parasta rakkautta

Miksi meiltä puuttuu itseluottamusta? Usein se johtuu siitä, että etsimme vahvistusta muilta ihmisiltä, mutta jos itse tiedämme keitä olemme, niin mitä sillä on merkitystä, mitä joku toinen ajattelee? Itseluottamus tulee sisältä käsin, sinun on vain löydettävä se. Lähettiläämme ovat kanssamme samaa mieltä...

Elle Edwards 

“Vertaa itseäsi ainoastaan aikaisempaan versioon itsestäsi. Olet juuri siellä missä sinun kuuluukin olla ja luota siihen.”

Hanh Dinh 

“Muuta tarinaa – epävarmuudet ja negatiivisesti itsestä puhuminen ovat tapoja sabotoida omaa potentiaalia. Meidän on kehystettävä ajatuksemme uudelleen, jotta ne toimivat hyödyksemme eivätkä meitä vastaan!”

Lesley Fernandez 

“Feikkaa kunnes onnistut toimi minulle. Minun oli muututtava itseni suurimmasta kriitikosta itseni kannustajaksi, vaikka en uskonut niihin positiivisiin asioihin, joita kerroin itselleni. Ajan kanssa aloin uskomaan positiivisiin affirmaatioihin, joita annoin itselleni. Lopetin myös vertailemasta itseäni epärealistisiin kauneusstandardeihin. Keskityin olemaan paras versio itsestäni, en se kenen uskoin minun pitävän olla.”

Marisa Turner 

“Kehu itseäsi päivittäin. Kerro itsellesi, mitä rakastat itsessäsi ja keskity vahvuuksiisi. Kun keskitymme rakastamaan itseämme, meistä tulee itsevarmempia koko olemukseltamme.”

 

Lähettiläämme ovat löytäneet rakkauden itseään kohtaan, nyt on sinun vuorosi. Itsensä rakastaminen on yhtä kuin itsevarmuus. Nyt sano se vielä lujempaa, jotta takarivikin kuulee. 

[instagram url=https://www.instagram.com/p/CRE2hqHrm38/]

 

Ota askel taaksepäin

On liian helppoa verrata itseään ympärillä oleviin ihmisiin. On kuitenkin tärkeää muistaa, että sinä et tiedä kaikkea ympärilläsi olevista ihmisistä, joten miten voisit tehdä kunnon vertailun? Vastaus on yksinkertainen – et voi. Lähettiläämme ovat ottaneet tämän taidon haltuunsa...

Hanh Dinh 

“Aseta mitattavia tavoitteita ja seuraa kehitystäsi – valitse tavoitteita, joita voi laskea! Numerot eivät valehtele ja se voi tuoda ison itsevarmuusboostin, kun näet miten pitkälle olet tullut siitä un aloitit matkasi!”

Marisa Turner 

“Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet – tietäen sinulla voi silti olla vielä työstettävää, mutta samalla arvostaen sitä, miten pitkälle on päässyt. Itsensä hyväksyminen voi alla kehittämään uuden perspektiivin itseäsi kohtaan, joka voi johtaa vielä suurempaan itsevarmuuteen.”

rspective towards yourself that can lead to greater self-confidence.” 

 

Älä erehdy vertailemaan. Keskity itseesi, itsesi parantamisee, siihen miten pitkälle olet päässyt ja siihen, miten tulet pääsemään tavoitteisiisi.

[instagram url=https://www.instagram.com/p/CSUw7FHnm31/]

Päivän lainaus

Elle Edwards 

“Kasvu tapahtuu mukavuusalueesi ulkopuolella. Asiat jotka pelottavat, auttavat sinua kasvamaan ja tulemaan itsevarmemmaksi.”

Muista tämä

Pidä mielessä nämä vinkit lähettiläiltämme, kohtaa pelkosi ja suuntaa sinne painonnostoalueelle pää pystyssä tekemään lantionnostoja sydämesi kyllyydestä. Niin kauan kuin olet itse onnellinen ja teet sitä mitä rakastat, sillä ei ole mitään merkitystä, mitä muut ajattelevat. Anna palaa!

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein