Siirry pääsnäyttöön
Hyvinvointi

Lomavaatteet – matkusta näissä upeissa treenivaatteissa

Lomavaatteet – matkusta näissä upeissa treenivaatteissa
Lauren Dawes
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Mitä tulee kesän äkkilähtöihin tai jo pitkään suunniteltuihin matkoihin on helppo viihdyttää itseään pitkäänkin ennen lomaa tilaamalla esim viidennet bikinit vaatekaappiin ja katsastamalla ravintolavalikoimaa Trip Advisorista - samalla kun usein tärkein asia,  mitä sitä oikeasti laittaa päälleen, unohtuu. Lomavaatteet ja erityisesti matkustusvaatteet kannattaa katsastaa hyvissä ajoin, jotta sinun ei tarvitse lomalla huolehtia asukriisistä. Vaatetus saattaa kuulostaa, ehkä pieneltä yksityiskohdalta, mutta kukaan ei tee oikeita päätöksiä kun tavoitteena on ehtiä kello neljältä yöllä lennolle.

Älä  huoli - me olemme täällä varmistamassa, että kaikki menee mahdollisimman hyvin mitä tulee asusteisiin sekä vaatteisiin. Kokosimme listan tärkeimmistä asusteista sekä vaatteista matkustaessasi.

Vaatteet joissa matkustaa

Sääntö #1: mukavuus on tärkeintä

Jollet ole A-luokan julkkis, jota paparazzi odottaa kohteessa, miksi laittautuisit vain istuaksesi useamman tunnin tuntien olosi erittäin epämukavaksi? Itseasiassa, vaikka olisitkin julkkis tulisi sinun silloinkin olla oikeutettu pukeutumaan juuri niin mukavasti kuin haluat!

Jos olet tarpeeksi onnekas ja kohteesi on todella kaukana kotoa tai olet valinnut kohteen hieman lähempää - meidän parhaat valintamme auttavat sinut matkan läpi.

Miehille

Paidaksi: Neon Signature Tank tai T-paita Miksi et juhlistaisi kesää hieman kevyemmällä paidalla? Jos olet rohkealla tuulella suosittelemme ehdottomasti valitsemaan neonkeltainen. Jos neon-värit eivät kuitenkaan ole sinua topin muodossa, voit valita hieman turvallisemman vaihtehdon, t-paidan. Molemmat on tehty 100% puuvillasta pitäen sinut varmasti renotutuneena.

Alaosaksi: Neon Signature Sweat Shortsit Älä ujostele sääriesi paljastamista, se on melkein jopa vaatimus tähän aikaan vuodesta. Plus, ei kellään ole aikaa matkustaa tosi epämukavissa farkuissa tai vaihtaa kohteeseen päästyä.

Kerrosta: Neon Signature Huppari tai Crew Sweat Vaikka matkakohteesi saattaakin olla erittäin lämmin, olet kuitenkin todennäköisesti lentämässä Suomesta. Älä siis aliarvioi lentokoneiden ja lentokentän lämpötilaa vaan pukeudu tarpeeksi lämpimästi. Lentokoneissa erityisesti on usein kylmä, joten ylimääräisen kerroksen mukaan ottaminen on viisasta. Huppari on helppo vetää päälle kun sitä tarvitset, mutta meidän kevyet hupparit menevät myös pieneen tilaan ja sujahtavat hetkessä kassisi pohjalle kun et enää sitä tarvitse.

Naisille

Yläosaksi: Escape Vest tai Fly T-Paita Molemmat on tehty erittäin kevyestä ja pehmeästä materiaalista tehden niistä erityisen hyviä matkustamiseen. Molempien selissä on kauniit yksityiskohdat, jotka myös lisäävät tyylikkyyttä asuusi unohtamatta mukavuutta.

Alaosaksi: Original Leggingssit Kuten mainitsimme, lomavaatteet ja niiden tärkein tehtävä on taata mukavuus. Ei kellääon ole aikaa matkustaa tiukoissa farkuissa. Nämä legginssit on tehty todella pehmeästä kankaasta ja niissä on joustava vyötärönauha.

Kaiken tämän alla: Seamless Bralette and Stringit Tiesitkö sinä, että meillä on myös myynnissä alusvaatteita? Meidän Seamless-alusvaatemallistomme on juuri mitä tarvitset matkustaessasi. Lomavaatteet voivat olla mukavat, mutta tärkeintä on ehkä jopa niiden alta löytyvät alusvaatteet, sillä jos alusvaatteesi ovat epämukavat eivät pehmeät vaatteet niiden päällä auta yhtään. Seamless alusvaatteemme ovat pehmeitä ja erittäin joustavia sekä unohtamatta niiden todella hyvää hengitysominaisuutta.

Kerrosta: Icon Cropped Huppari Tämä on kesän varmin vaihtoehto mitä tulee huppareihin. Meidän päänyli vedettävä huppari on täydellisen pituinen antaen vartalollesi imartelevan lookin. Huppari on myös saatavilla useissa eri väreissä joten jokaiselle on varmasti jotakin - onnea päättäessäsi mistä tykkäät eniten.  on your

Must have-asusteet

1. Kamat kassiin

Vaatteiden lisäksi, myös laukun tärkeys korostuu ollessasi liikkeellä. Tarvitset hyvän laukun johon saat varmasti kaiken tarvittavan. Laukkuun pitää mahtua kaikki olennainen kuten puhelimesi, lompakkosi, passisi sekä tietenkin välipalat. Meillä on useita eri laukkuvaihtoehtoja, joista voit helposti valita suosikkisi. Reppu on erittäin hyvä vaihtoehto jos olet myös kuljettamassa esimerkiksi tietokonettasi matkakohteeseesi.

2. Hatut

Jos haluat olla tarkempi auringon kanssa tai piilottaa totuuden siitä milloin pesit hiuksesi viimeksi... suosittelemme kääntymään Baseball-lippiksiemme puoleen. Nämä tyylikkäät lippikset auttavat hiuskriisissä tai sopivat täydellisesti aktiivilomaan.

3. Nesteytys

Ei ole mitään pahempaa kuin olla jumissa liikenteessä ja tuntea miten nestehukka on jo yltynyt liian pahaksi. Matkustaessasi nesteytys on avain onneen. Varmista siis, että juot tarpeeksi ja sinulla on aina vesipullo mukanasi, jotta voit helposti täyttää pullon aina tilaisuuden tullen.

4. Ravitsemus liikkeellä

Saatat olla menossa viettämään lomaa, mutta monelle tämä ei siltikään tarkoita sitä, että ravitsemus menisi täysin ympäri 360 astetta. Emme tietenkään sano, että sinun tulisi olla syömättä paikallisia herkkuja ja kantaa omat mitatut kanat laatikossasi. (Tiedämme kyllä mitä kohtuus kaikessa tarkoittaa).

Haluamme vain muistuttaa ravintoasi tukevasta osuudesta - vitamiineista, kivennäisaineista sekä omega 3ista. Näihin säilytyslaatikoihin sujautat helposti koko loman aikana tarvitsemasi vitamiinit ja huolehdit, että vaikka lomalla tulisikin ehkä syötyä ohi ruokavalion ja juhlittuakin hieman, että olet silti täysin terveessä kunnossa palatessasi kotiin.

Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein