Ruokaohjeet

Clear Whey Hyytelökarkit

Etsitkö helpotusta makean nälkään? Kokeile näitä!


Nämä @healthy_floflo:n proteiinia täynnä olevat hyytelömakeiset ovat ideaalinen tapa ladata proteiinivarstoja treenin jälkeen. Boostina toimii meidän Clear Whey Isolate, joissa on runsaasti hedelmäistä makua eikä yhtään lisättyä sokeria. Suurena plussana reilu annos proteiinia, joka auttaa sinua edistymään treeneissäsi.

Erä hyytelömakeisia syntyy helposti ja voit hyvin pitää näitä terveellisiä herkkuja jääkaapissasi myös ennalta-arvaamattomaan makeannälkään

18 annosta

Ainekset

Vaaleanpunainen kerros:

Valkoiseen kerrokseen:

  • 150g rasvatonta jogurttia
  • 50ml kauramaitoa
  • ½ annos gelatiinia

Proteiinikarkki Resepti

Valmistus

  1. Hedelmäistä päällikerrosta varten lisää vesi ja Clear Whey Isolate shakeriin ja sekoita kunnes jauhe on täysin liuennut veteen. KAada seos pannulle ja lisää gelatiini. Anna gelatiinin tehdä työnsä, jättämällä se liukenemaan noin minuutin ajaksi.
  2. Sekoita seosta ja lämmitä miedolla lämmöllä –– huomaat seoksen tasoittuvat sileäksi, mutta varmista ettei see pääse liian kuumaksi tai kiehu. Kun seos on lämmin, kaada se astiaan ja laita jääkappiin vähintään 4 tunnin ajaksi tekeytymään.
  3. Valmista sillä aikaa kermainen kerros lisäämällä jogurtti ja kauramaito pannulle gelatiinin kera. Anna gelatiinin jälleen liueta ja sekoita ja lämmitä seos samaan tapaan kuin aikaisempi kerros.
  4. Kun seos on valmis, kada se ensimmäisen kerroksen päälle ja laita takaisin jääkaappiin tekeytymään 3-4 tunnin ajaksi, jotta  hyytelö asettuu.
  5. Leikkaa kuutioiksi ja nauti välittömästi tai pidä jääkaapissa muutaman päivän ajan napostelua varten.

Clear Whey Hyytelokarkit

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 18
Total Fat 0.1g
Total Carbohydrates 0.8g
Protein 3.4g


Laura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä