Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Proteiinipitoinen Appelsiini-Mango Smoothie Bowl

Proteiinipitoinen Appelsiini-Mango Smoothie Bowl
Lauren Dawes
Writer and expert10 kuukautta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili
Smoothie bowl, joka sopii Instagram-feediisi.Smoothie bowlit, eli kulhoon tehtävät smoothiet, ovat edelleen suuressa suosiossa. Onko parempaa tapaa aloittaa viikonloppuaamu, kuin tankkaamalla proteiinipitoisella smoothiella, joka miellyttää myös esteettistä silmää. Kaiken lisäksi se sisältää 20g proteiinia ja paljon vitamiineja, joten tämä smoothie ei ole vain hyvä päältäpäin, vaan täynnä kunnon sisältöä.

 

1 annos
applesiini-mango-smoothie

Ainekset

  • 1 kourallinen jäisiä ananaspaloja
  • 1 kouralline jäisiä mangopaloja
  • 200 g kreikkalaista jogurttia
  • 1 annos Clear Whey Isolate (Orange & Mango)
  • Täytteet oman maun mukaan. Kokeile esimerkiksi kiiviä, karhunvatukoita, kookoslastuja ja auringonkukan siemeniä.

Valmistus

  1. Sekoita kaikki smoothien ainekset keskenään tehosekoittimissa.
  2. Sekoita aineksia tehosekoittimessa, kunnes ne muodostavat tasaisen samettisen seoksen. Jos koostumus on liian paksua, voit lisätä tässä vaiheessa hieman vettä 
  3. Lusikoi smoothie sitten kulhoon ja asettele haluamasi täytteet päälle. Valitse suosikkihedelmiäsi ja et voi mennä vikaan.

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit360
Rasvan kokonaismäärä14g
Hiilihydraatit yhteensä33g
Proteiini27g
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein