Siirry pääsnäyttöön
Hyvinvointi

Fitneksen löytäminen synnytyksen jälkeen | Naomin tarina

Fitneksen löytäminen synnytyksen jälkeen | Naomin tarina
Lauren Dawes
Writer and expert4 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Juhlistamme sinua. 8 miljoonaa tavoitetta.

Kahden lapsen äiti Naomi Houldsworth-Gregson ei ole koskaa ennen kokenut kunnossa pysymistä ongelmaksi kunnes hän sai lapsia. Raskauden jälkeen hänellä oli ongelmia tunnistaaa itsensä ja hän ajatteli, että ainoa keino oli ryhtyä laihdutuskuurille todella alhaisilla kaloreilla.

Hän oli yksinäinen ja todella väsynyt, mutta ei siltikään tyytyväinen ulkonäköönsä kunnes hän tajusi, että hänen täytyi tehdä jotain toisin. Tässä on hänen tarinansa.

 

“Olin hyvin onnekas sen suhteen, että olin aina ollut laiha – minun ei tarvinnut ajatella asiaa tai katsoa mitä söin. Moni oletti, että sen jälkeen kun olen synnyttänyt olisin taas S kokoa, mutta se ei ollut totta. Näytin jopa enemmän raskaana olevalta raskauden jälkeen kuin sen aikana.

Olin tilanteessa, jossa en enää tunnistanut itseäni. Se oli todella vaikeaa, joten päätin tehdä asialle jotain. En halunnut muutosta vain fyysisistä syistä halusin myös voida hyvin henkisesti.  

En silloin tiennyt mikä olisi paras tapa päästä kuntoon, joten halusin vain saavuttaa tulokset nopeasti. Laskin kalorini todella alhaiseksi ja söin noin 500 kilokaloria päivässä. Laihduin todella paljon kaikkialta muualta paitsi alavatsastani, mikä oli suurin ongelmakohtani. Laihtuminen sai sen jopa näyttämään vain entistä pahemmalta, koska olin niin laiha muualta kehostani.

Tuo oli todella yksinäistä aika. Minulla ei ollut energiaa treenata eikä energiaa olla sosiaalinen. Ei oikeastaan energiaa yhtään mihinkään koska söin niin vähän kaloreita.

Kävin todellakin pohjalla kunnes päätin ottaa asioista enemmän selvää ja tehdä asiat oikein. Minulle selvisi, että voisin nostaa kaloreitani korkeaproteiinisella ruokavaliolla. Se oli oikea ratkaisu minulle. Sain uudesta ruokavaliostani todella paljon energiaa ja jaksoin taas olla aktiivinen ja tervellinen.

Verkkopallon löytäminen oli kuitenkin se asia, joka antoi minulle eniten ja auttoi minua oikeasti olemaan terveellinen. Näin mainoksen, jossa mainittiin kaikenikäisten olevan tervetulleita milla tahansa tasolla. Ajattelin, että tämä olisi ratkaisu kahteen ongelmaani: tapaisin uusia ihmisiä ja olisin aktivinen samalla.

Voin todella suositella verkkopalloa muillekkin äideille. Suurin osa joukkueestamme on äitejä ja he rakastavat sitä. Minusta tämä on todella hyvä tapa olla aktiivinen , sillä moni ei tykkää salillakäymisestä. Verkkopallo antaa mahdollisuuden olla aktiivinen ja moni äiti tuo jopa lapsensa katsomaan pelejä.

Verkkopallon lisäksi teen omia treenejä kotona aina kun minulla on ylimääräiset 20-30 minuuttia. Teen treenin joko heti aamusta tai illalla kun lapset ovat nukkumassa. Tämä tarkoittaa usein sitä, että treenaan pyjama päälläni.

Olen oppinut olemaan stressaamatta liikaa erityisesti kehostani ja siitä mitä muut ajattelevat minusta. Opin myös, että on aina hyvä ottaa asioista itse selvää ennen kuin kokeilee jotain uutta erityisesti jos kyseessä on todella rajoittava ruokavalio. Ota aina asioista selvää ensin.”

Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein