Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

FlavDrops – sokeriton ja kaloriton makeuttaja

FlavDrops – sokeriton ja kaloriton makeuttaja
Daniela Flaszka
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Daniela Flaszka:n profiili

FlavDrops: Sokeriton ruoka-aine, joka pelastaa arjen

 

FlavDrops - Mitä ne ovat?

Ei hiilihydraatteja, sokeria eikä rasvaa! FlavDrops ovat täydellisiä ruokien tai juomien makeuttamiseen ilman, että sinun tarvitsisi huolehtia niiden kalorisisällöstä. Erityisesti jos haluat kiinteytyä, laihtua tai muuten vain välttää ylimääräisten kalorien sekä sokerin syöntiä, mutta olet esimerkiksi erittäin suuri makean ystävä - ovat flavdropsit täydellisiä sinulle!

FlavDrops on saatavilla useissa eri mauissa omenasta suklaaseen. Ne ovat erittäin helppokäyttöisiä sekä monipuolisia ja voit lisätä niitä melkein mihin tahansa kuten puuroon, smoothieeseen, protskusheikkiin tai kahviin.

Yksinkertainen arjen pelastus - kaloriton, herkullisen makuinen ja oiva vaihtoehto sokerille tai kastikkeille.

 

Uudet FlavDrops makuvaihtoehdot

Jos olit jo kolunnut kaikki 17 makuvaihtoehtoamme tai mikään ei jostain syystä houkuttanut sinua niin käännä katseesi kohti kuutta uutuusmakuamme. Nyt takaamme, että jokaisen lempimaku on saatavilla.

Uudet makumme ovat erittäin freesejä ja sopivat täydellisesti esimerkiksi rahkan, smoothien tai ihanan smoothiebowlin joukkoon! Näiden uutuusmakujen avulla saat takuuvarmasti ihania välipaloja tai aamiaisia loihdittua: kirsikka, sitruuna, persikka, mango, kookos sekä mustikka.

 

 
flavdrops sokeriton ja kaloriton makeuttaja
 

Missä voin käyttää FlavDropseja?

Paranna palkkarisi tai smoothieidesi makua

Yksi todella hyvä puoli flavdropseissa on se että, voit helposti muokata proteiinijauheesi makua lisäämällä sekaan haluamaasai flavdrops makua. Et siis ole enää jumissa samaan proteiinimakuun kilon tai useamman verran, sillä lisäämällä tipan uutta makua saat luotua täysin uudenlaisen makuelämyksen. Jos siis kaapissasi lymyilee vielä vanha proteiinipussi, jonka mausta et välittänytkään kokeile mukauttaa sitä flavdropsien avulla. Tämä on myös pelastus niille, jotka kokevat kyllästyvänsä yhteen makuun nopeasti!

Flavdropsit sopivat hyvin niin maustamattoman heran maustamiseen kuin mitä maukkaimpien kombinaatioiden luomiseen jo valmiiksi makeutettujen herojen kanssa. Kokeile esimerkiksi sekoittaa impact whey protein kookoksen makuisena yhteen vaniljadropsien tai vaikka mangodropsien kanssa! Trooppinen ja pehmeä makukombo on varma näillä yhdistelmillä. Kun vielä yhdistät nämä asiat jäisten marjojen sekä pakastepinaatin kanssa blenderissä saat helposti loihdittua terveellisen ja maukkaan smoothiebowlin! Heraproteiini antaa smoothiebowlille hyvän kermaisen koostumuksen ja mangodropsit, tai muut maut, tuovat sille extramakeutta ja uudenlaisen ihanan sivumaun. Säästät kaiken lisäksi myös rahaa sen sijaan, että ostaisit oikeita mangoja tai kookosta. Tämän lisäksi pakastepinaatista ja marjoista tehty pohja on täynnä kuitua, sisältää vähemmän sokeria ja antaa sinulle annoksen myös vihreää.

 

 

 

flavdrops sokeriton ja kaloriton kahvi

Makeuta kahvisi ja loihdi ihana kahvijuoma

Vaikkakin monet kahvilat nykyään tarjoavat sokerittomia siirappeja voit silti säästää paljon rahaa tekemällä herkullisen kahvijuomasi itse. Lisäämällä 1-2 tippaa haluamaasi makua voit helposti korvata esimerkiksi mokkafrapen täydellisen maun ilman sokeria tai ylimääräisiä kaloreita.

Flavordrops on myös siitä kätevä, että se tulee vain pienessä pullossa, jolloin voit myös helposti kuljettaa sen mukanasi. Pieni koko ei kuitenkaan tarkoita, että tuote loppuisi heti, sillä flavordropsien maku on erittäin intensiivinen ja vain muutama tippa riittää antamaan paljonkin makua.

Parhaat maut kahvin tai esimerkiksi kuuman kaakaon sekaan ovat mielestämme suklaa, suklaa-maapähkinävoi, mokka, toffee, vanilja tai valkosuklaa - mutta emme kuitenkaan tuomitse jos haluat esimerkiksi kokeilla banaania kahvisi seassa!

flavdrops sokeriton puuro

Loihdi herkullisia aamiaisruokia

Moni syö samaa aamiaista joka päivä joko tottumuksesta tai mieltymyksestä. Huolimatta siitä, oletko vain täysin rakastunut jokapäiväiseen aamiaiseesi vai onko se sinusta vain helppo tehdä, voit silti kokeilla sen maustamista flavdrops makutippojen avulla! Lempiaamiaisesi voi helposti muuntautua entistäkin maukkaammaksi.

Flavdropsit ovat myös makean ystävän paras ystävä. Sen sijaan, että laittaisit proteiinipannareittesi tai puurosi päälle makeaa, kalori- ja sokeritiheää siirappia voit helposti saada saman maun lisäämällä 2 tippaa flavordrops makutippaa! Kykenet siis pitämään maun, mutta säästämään erittäin paljon kaloreissa. Tämän lisäksi sokerin määrä on myös helpompi pitää aisoissa.

Kokeile perinteisiä makujamme kuten vaahterasiirappi tai maapähkinävoi tai anna mahdollisuus marjaisille vadelmalle sekä mansikalle. Flav

FlavDrops work just as well for overnight oat recipes too, so that’s breakfast sorted whatever the season.

 

Vie leipomuksesi uudelle tasolle

Flavdropsit sopivat hyvin myös leipomiseen. Voit lisätä ne suoraan taikinaan tai valmistaa esimerkiksi herkullisen lisukkeen pannukakuillesi sekoittamalla Flavdropseja esimerkiksi jugurttiin tai maitorahkaan. Saat helposti perinteisessä leipomisessa käytettävän sokerin minimiin lisäämällä maun flavdrops tippojen avulla.

Flavdropsit käyvät myös erittäin hyvin kuorrutteiden värjäykseen sekä makeuttamiseen!

 

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Daniela Flaszka
Writer and expert
Näytä Daniela Flaszka:n profiili
Daniela on auktorisoitu 4. tason EHFA Personal Trainer ja kuuluu täten EREPS:in (The European Register of exercise Professionals) auktorisoituihin personal trainereihin. Hän on aikaisemmin saanut Itä-Suomen Yliopistolta todistuksen liikuntalääketieteiden ja terveystieteiden perusteista vuonna 2016. Tällä hetkellä Daniela opiskelee Amsterdamissa urheiluliiketoimintaa ja saa liikuntatieteiden kandidaattinsa vuonna 2020. Tämä koulutus tarjoaa hänelle mahdollisuuden työskennellä johtamisen ja liiketalouden puolella urheilumaailmassa. Daniela nauttii terveellisestä sekä tasapainoisesti elämäntavasta. Urheilu, erityisesti salitreenaaminen, sekä ravitseva ruoka ovat isossa osassa hänen arkipäiväänsä ja hän on myös todella kiinnostunut työskentelystä urheilusektorilla valmistauduttuaan. Daniela uskoo, että tasapaino on avainasemassa terveellisen elämän saavuttamisessa tai ylläpidossa ja siksi on tärkeää kuunnella sekä kehoa kuin mieltä. Lue lisää Danielasta täältä.
myprotein