Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Proteiinimehujää | Clear Whey Isolate on taas täällä!

Proteiinimehujää | Clear Whey Isolate on taas täällä!
Lauren Dawes
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Muutama viikko sitten sekoitimme urheiluravitsemuspakkaa oikein urakalla uusimman  Clear Whey Isolataatti tuotteemme julkaisulla.

Clear Whey Isolaattimme on ainutlaatuinen mehukas proteiinilisäravinne, joka antaa kehollesi 20g proteiinia yhdessä 4g BCAAan ja 3g glutamiinin kanssa - ilman maitomaista koostumusta tai makua.

Myimme tuotteen loppuun alle viidessä päivässä, sillä emme osanneet arvata tuotteen olevan niin suosittu!

Nyt voimme kuitenkin ilolla ilmoittaa, että tuotetta on taas varastoss - valmiina odottamassa tilaustasi. 

Ei tässä vielä kaikki. Juhlistaaksemme upeaa menestystämme tuotteen kanssa ja sen vallankumousta lisäravinteiden parissa, halusimme jakaa myös erittäin yksinkertaisen, mutta todella herkullisen, reseptin, jotta saat kaiken ilon irti uutuustuotteestamme. Nämä Clear Whey mehujäät sopivat niin treenin jälkeen tai herkuksi syötyäsi.

Annoksia 4

Ainekset:

  • 1 mitallinen Clear Whey Isolaattia
  • 300ml vettä
  • Kourallinen vadelmia
  • Kourallinen viipaloituja mansikoita
  • Jääpalamuotti
 

Valmistus

1) Lisää vesi ja mitallinen Clear Whey Isolaattia sheikkeriin. Käytimme appelsiini-mangoa tähän reseptiin, mutta kaikki viisi eri makua toimivat myös todella hyvin.

2) Ravista hyvin ja anna juoman sitten olla paikallaan noin 15 sekunnin ajan, jotta syntynyt vaahto voi laskea.

3) Laita haluamasi hedelmät mehujäämuottiin.

4) Kaada sitten Clear Whey jääpalamuotteihin ja aseta pakastimeen ainakin 4 tunniksi, mutta mielelään yön yli.

5) Nauti!

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein