Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Pannukakkutacot | Maailmanluokan aamiainen

Pannukakkutacot | Maailmanluokan aamiainen
Lauren Dawes
Writer and expert6 kuukautta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili
Tämä on aamiaisresepti, jota et ikinä tiennyt tarvitsevasi, ja jota ilman et enää voi elää.Onko sinulla vaikeuksia päästää päivittäiseen proteiinitavoitteeseen? Aloita päivä vahvasti isolla proteiiniannoksella, niin et voi mennä vikaan.Yhdistimme kaksi suosikkia – proteiinipannukakut ja aamiaistacot. Yhdessä ne tarjoavat massiivisen määrän proteiinia: 62g tankkaamaan päivää. Kaiken lisäksi ne tarjoavat herkullisen makuelämyksen jo ennen lounasta. Kaksin verroin hyvää siis!Jos kaipaat vaihtelua viikonloppuaamuihin, tai vain rakastat ruokaisaa aamupalaa, niin tämä resepti on sinua varten.1 annos

Ainekset

Valmistus

  1. Esilämmitä uuni 180°C.
  2.  Sekoita kulhossa keskenään jogurtti, yksi kananmuna, jauhot, proteiinijauhe, leivinjauhe ja FlavDrops -tipat.
  3. Lämmitä iso paistinpannu levyllä keskilämmöllä ja suihkauta siihen vähäkalorista paistosuihketta. Kun pannu on kuuma, lusikoi pannukkakkutaikina siihen ja paista molemmin puolin kullanruskeaksi.
  4. Laita samaan aikaa kalkkunapekoni uunipellille ja esilämmitettyyn uuniin 15 minuutin ajaksi.
  5. Vispaa kananmunien rakenne rikki ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Laita kananmunat sitten mikroon 1,5 minuutiksi.
  6. Taita pannukakut tacot mallisiksi ja aseta ne tarjoiluastiaan. Laita päälle kalkkunapekonia, munakokkeli ja hienoksi leikattu pinaatti.
  7. Viimeistele koko komeus ripauksella Sugar-Free Syrup ja nauti!

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit481
Rasvan kokonaismäärä22g
Hiilihydraatit yhteensä18g
Proteiini62g
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein