Ruokaohjeet

4 aineksen suklaakaurakakku | Ei paistamista

Kaipaatko jotain, jolla aamuherätys olisi vähän helpompaa?


Tämä @healthy_floflo kehittämä suklaalla ja kaurahiutaleilla höystetty kakku on herkullinen tapa aloittaa päivä. Sen rakenne on silkkistä ja maku nautinnollinen, mutta älä huoli – se on myös todella makroystävällinen. Jokainen annos sisältää vain 236 kaloria ja tarjoaa 9g boostauksen proteiinia päivääsi.

Tämä sopii täydellisesti myös päivällisen jälkeen taltuttamaan makeanhimot. 

6 annosta

Ainekset

  • 100 ml kookosmaitoa (metallipurkista)
  • 2 annosta Impact Whey Protein (Chocolate Smooth)
  • 140 g tummaa suklaata (sulatettuna)
  • 180 g kaurahiutaleita
  • Koristeluun: kookoshiutaleita ja raastettua tummaa suklaata

Valmistus 

  1. Lisää ensin kookosmaito ja proteiinijauhe tehosekoittimeen ja sekoita kunnes seos on tasaista nestettä.
  2. Kaada neste paistinpannulle ja lämmitä varovasti keskilämmöllä. Sekoitaa mukaan sulatettu suklaa ja sekoita hyvin yhteen.
  3. Lisää joukkoon kaurahiutaleet ja poista sitten seos levyltä ja kaada pyöreään kakkuvuokaan. Jäähdytä jääkaapissa yön yli.
  4. Kun olet valmis tarjoilemaan, ripottele päälle kookoshiutaleita ja raasta mukaan hieman tummaa suklaata ennen leikkaamista paloiksi. Tämä kakku sopii mainiosti myös marjojen ja banaanisiivujen kera.

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 236
Total Fat 10.5g
Total Carbohydrates 24g
Protein 9g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Writer and expert

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä