Siirry pääsnäyttöön
Treeni

Salille Yhdessä | 4 Syytä Treenata Yhdessä

Salille Yhdessä | 4 Syytä Treenata Yhdessä
Lauren Dawes
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Pysy terveenä yhdessä ja treenaa parisuhdettasi salilla

Olet varmasti lukenut tai nähnyt seuraavan sanonnan: “Couples who train together stay together”. Yhdessä salille meneminen ja sen vaikutus parisuhteeseen saattaa kuulostaa kaukaalta haetulta, mutta sanonnassa saattaa olla jotain perää.

Romanttisuus ei ole välttämättä ensimmäinen asia, joka tulee mieleen salille yhdessä menemisestä ja kovan hikitreenin vetämisestä. Päätimmekin siis haastatella erästä fitness-pariskuntaa, Tilly Hulsenia ja Chris Cullenia, ja selvittää mikä yhteistreenissä viehättää ja mikä on heidän parisuhteensa salaisuus.

Tilly on yksi Myprotein tiimiläisistä ja treenaaminen on yksi hänen tärkeimmistään intohimoistaan. Tilly valmistui juuri Leedsin yliopistosta ja opiskelee juuri personal traineriksi. Hänellä on 60 tuhatta seuraajaa Instagramissa (@tillyhulse_fit)

Tilly ja Chris tutustuivat yhteisten kavereiden kautta ja he huomasivat jakavansa saman kiinnostuksen kohteen, salitreenin. Salitreenistä ja terveellisesti syömisestä tuli heidän parisuhteensa lähtökohta ja tukipilari alusta lähtien.

“Olemme treenanneet yhdessä suhteen alusta lähtien - varmaan jo ensitreffeillämme kävimme salilla! Treenaamme yhdessä melkein joka päivä ja nautimme siitä, koska meillä on melko samat tavoitteet niin fyysisesti kuin uriemme ja tulevaisuutemme suhteen.” Tarvitsetko vielä lisää vakuuttelua, miksi ensitreffit salilla voivat olla todella hyvä idea? Tilly ja Chris listasivat 4 hyvää syytä mennä salille yhdessä kumppanin kanssa:

1. Motivaatio

Ei ole parempaa kuin salikumppani, joka motivoi sinua olemaan paras versio itsestäsi niin henkisesti kuin fyysisesti. Chris ja Tilly kertovat pyrkivänsä tähän joka päivä ja haastamaan toisiaan niin uusien ennätysten kuin urien suhteen.Mielestäni se, että salilla on toinenkin henkilö sinun lisäksesi jolle sinun suorituksesi on tärkeää on todella motivoivaa. On myös erittäin kätevää kun sinulla on joku, jolla on samat kiinnostuksenkohteet kuin sinulla. Heti kun toisen motivaatio hiipuu tai on koetuksella voi toisesta saada hurjasti apua. Toisen tuki motivoi myös pysymään oikealla tiellä niin salin ulkopuolellakin erityisesti ruokavalion suhteen. Cheat dayt ovat myös tuplasti hauskempia kun saat toisen ihmisen mukaasi!

 

fitness-pari salilla
2. Itseluottamus

Treenaaminen yhdessä on antanut meille molemmille erittäin paljon itseluottamusta, mukavuudentunnetta sekä kasvattanut luottamustamme. Se pitää suhteemme onnellisena ja positiivisena - olemme läsnä toistemme kasvussa ja autamme toisiamme pääsemään eteenpäin. Yksi parisuhteen tärkeimmistä asioista mielestämme on saada kumppani tuntemaan itsensä itsevarmaksi ja viihtymään itsensä kanssa. On tärkeää kannustaa toista olemaan paras versio itsestään.

 

salille yhdessä
3. Laatuaika

Treenaaminen yhdistää meitä ja se onkin yksi syy siihen miksi näemme toisiamme melkein joka päivä. Olemme treenanneet yhdessä suhteemme alusta lähtien ja aloitimme hyvinkin nopeasti treenaamaan yhdessä joka päivä - se toi meidät yhteen.Mitä tulee itse treeniin treenaamme yleensä esimerkiksi käsiämme ja keskivartaloa yhdessä. Harvemmin teemme erilaisia moninivelliikkeitä yhdessä, sillä käyttämämme painot ovat niin kaukana toisistaan, että treeni kulkisi paljon hitaammin jos painoja pitäisi koko ajan säätää. Autamme silti toisiamme esimerkiksi jos toinen tarvitsee varmistajaa suurten painojen kanssa.

 

salille yhdessä parisuhde
4. Suhteen vahvistuminen

Uskomme, että voimme väittää treenaamisen yhdessä vahvistavan suhdettamme. Vaikka monen mielestä kovan hikitreenin vetäminen yhdessä ei ole mitenkään mielekästä ja toisen näkeminen hiestä märkänä ja ehkä jopa hieman ällöttävänä koemme sen toimivan meidän suhteellemme erittäin hyvin ja vahvistavan sitä.

 

salille poikaystävän kanssa

 

Treenaaminen kumppanisi kanssa voi siis olla tapa vahvistua - ja emme viittaa vain lihaksiisi...

Haluatko tietää enemmän tästä salipariskunnasta? Löydät heidät Instagramista seuraavilta käyttäjätileiltä: Tilly (@tillyhulse_fit) and Chris (@chriscullenfitness).

Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein