Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Pysy miinuskaloreilla ja pääse proteiinitavoitteisiisi näillä uusilla lisäravinteilla

Pysy miinuskaloreilla ja pääse proteiinitavoitteisiisi näillä uusilla lisäravinteilla
Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Emme ole varmoja kenen pitää tämä kuulla, mutta vegaaneilla on muitakin tavoitteita, kuin pelkästään noudattaa tiettyä ruokavaliota. Tämän vuoksi Myvegan tuotetiimimme on tehnyt kovasti töitä tarjotakseen tuotteita, jotka tukevat tavoitteita myös ruokavalion ulkopuolella.Myvegan Diet -valikoima on helppo vaihtoehto painonpudostukseen uhraamatta elämäntyyliä, makroja tai makua.

 

Vegan Diet Blend

Te toivoitte ja Myvegan toteutti toiveenne. The Vegan Diet Blend on vihdoin saapunut auttamaan ihmisiä toteuttamaan kestävää kalorivajetta vegaanilla elämäntyylillä.Jokainen annos sisältää 25g proteiinia lihasten ylläpitämiseksi samalla tukien painonpudotusta. Riippuen valitsemastasi mausta, yksi annos sisältää maksimissaan 170 kaloria.Mutta hyödyt eivät lopu tähän. Sekoitukseen on lisätty koliinia tukemaan metaboliaa sekä omega-3 rasvahappoja, jotka tukevat yleisesti terveyttä.Sekoitus on saatavilla kolmessa herkullisessa maussa, white chocolate raspberry (valkosuklaa-vadelma), coffee caramel (kahvi-caramel) ja yksi maku, jota emme ole vielä paljastaneet, mutta se tulee olemaan makusensaatio.

Clear Vegan Diet

Etkä pidä kermaisista (joskin maidottomista) proteiinijuomista? Silloin vastaus on clear ja me tarjoamme dieettivaihtoehdon myös siihen.Tämä uusi Clear Vegan Diet on resepti menestykseen. Aktiiviset ainesosat pitävät sinut kylläisenä pidempään ja juoman sisältävät välttämättömät vitamiinit tekevät tästä suosikkiproteiinisi.Tämä on mehukas ja virkistävä proteiinijuoma, joka tekee olon kylläiseksi ilman maitomaista makua tai koostumusta. Kuulostaa taianomaiselta. Saat 10g proteiinia per annos, joka tekee tästä erinomaisen tuotteet vegaanin painonpudotuksen avustamiseen.

Pähkinänkuoressa

Se on vegaania, maistuu hyvältä, tarjoaa paljon proteiinia ja auttaa kestävän kalorivajeen ylläpitämisessä. Myvegan dieettivalikoima on valmis ja täällä auttamassa sinua saavuttamaan tavoitteesi uhraamatta elämäntyyliä.

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein