Siirry pääsnäyttöön
Treeni

Vaateuutuksia: Crayola X MP Activewear

Vaateuutuksia: Crayola X MP Activewear
Laura Myllykoski
Writer and expert10 kuukautta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Tässä yhteistyö, jota et tiennyt tarvitsevasi elämääsi... Crayola X MP Activewear.

Luit aivan oikein, lyöttäydyimme yhteen luodaksemme malliston, jossa näkyy Crayolan eläväiset värit ja Myproteinin toiminnalliset tyylit. Mallisto sisältää hauskoja T-paitoja, värikkäitä salivaatteita ja lepopäivän collareita, joissa on rento oleskella.

Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää tästä uudesta mallistosta.

Crayola Myprotein hupparit ja housut

Mikä on Crayola?

Crayola on koulutarvikkeiden aatelia, sillä heidän valikoimastaan löytyy parhaat taidetarvikkeet. Yritys on perustettu jo 1885, joten he todella tietävät, miten värit saadaan juuri oikein. Niinpä pyysimme heidän apuaan luodaksemme tämän malliston.

 

Mitä mallisto sisältää?

College-settejä

Crayola Essentials verryttelyhousut ja huppari on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Ne on valmistettu paljon puuvillaa sisältävästä kankaasta, joten ne ovat erittäin mukavat päällä olit sitten menossa kauppaan tai hengailemassa kotona. Ja ne on valmistettu kirkkaissa Crayola -väreissä.

Naisten mallistossa voit valita väreistä Space Grey tai Aquamarine, miesten mallistossa vaihtoehdot ovat Space Grey tai Cadet Blue.

Crayola Myprotein hupparit

T-paitoja

Crayola Rest Day T-paita on oversize -mallinen ja sopii täydellisesti niin salille kuin muuten vain pidettäväksi. Valitse omasi väreistä Space Grey tai Black (musta).

 

Legginsit ja treenitopit

Emme voineet olla tekemättä myös kunnon salivaatteita näissä ihanissa väreissä. Treenitoppi on suunniteltu tukemaan ja muotoilemaan, kun taas legginsit imartelevat kurveja, jotta voit tuntea olosi itsevarmaksi kuntosalilla. Molemmat on valmistettu hikea hylkivästä materiaalista, jotta pysyt kuivana koko treenin ajan.

Valitse väreistä Vivid Violet tai Aquamarine.

 

Asusteet

Tarvitsetko asusteita? Täältä tulee! Tämän malliston sukat sopivat täydellisesti verryttelyhousujen ja legginsien väreihin ikonisissa väreissä Aquamarine, Vivid Violet, Outer Space Grey ja Cadet Blue.

Pidä myös huolta nesteytyksestä ½ Gallon Hydrator -vesipullon avulla, jossa näkyy värikäs Crayola -logo, tai nauti seuraava proteiinijuoma uudesta Crayola -sekoituspullosta.

Crayola Myprotein Sukat

 

Millaista laatu ja materiaali on?

Crayola -malliston verryttelyhousut ja hupparit on valmistettu paljon puuvillaa sisältävästä materiaalista, johon on sekoitettu polyesteria.

Malliston legginsit ja treenitopit on valmistettu 97% nylonista, joten ne ovat todella kestävät ja sopivat kaikenlaiseen harjoitteluun.

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein