Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Cola Float | Clear Whey -proteiinijuoma twistillä

Cola Float | Clear Whey -proteiinijuoma twistillä
Lauren Dawes
Writer and expert10 kuukautta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Proteeinijuoma twistillä – cola floatina!

Kaipaatko nautinnollista tapaa nauttia proteiini treenin jälkeen? Tuleeko kaverit kylään viikonlopputreenin jälkeen? Tämä cola float on paras tapa nauttia auringosta, makeista mauista, ja päästä proteiinitavoitteisiin kuumana kesäpäivänä. Ota Cola Bottle Clear Whey osaksi jokaista päivääsi ilman omantunnon tuskia.1 annos

Ainekset

Valmistus

  1. Täytä shakeriin 300-400ml kylmää vettä.
  2. Lisää yksi annos Cola Bottle Clear Whey -proteiinijauhe veteen, kiinnitä shakerin kansi ja sekoita noin 15 sekuntia, kunnes jauhe sekoittuu kokonaan veteen.
  3. Kaada colajuoma lasiin ja kaada päälle ripaus kevyt lemonadea sekä jäitä.
  4. Viimeistele annos lisäämällä päälle annos vaniljajäätelöä.
Ruokaohjeet

Green Apple Clear Whey Slushie | Jelly Belly

Kesä ei ole vielä ohi! Viilenny treenin jälkeen Green Apple Slushiella, joka sammuttaa janon ja auttaa tankkaamaan proteiinia.

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit169
Rasvan kokonaismäärä4g
Hiilihydraatit yhteensä12g
Proteiini21g
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein