Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

8 Proteiinivälipalaa | Näitä on pakko kokeilla

8 Proteiinivälipalaa | Näitä on pakko kokeilla
Laura Myllykoski
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Päivittäisiin proteiinitavoitteisiin pääseminen voi olla haastavaa ja samojen ruokien syöminen päivästä toiseen voi olla todella puuduttavaa. Jos kaipaat vaihtelua välipaloihin, nämä kahdeksan proteiinipitoista välipalaa ovat juuri se mitä tarvitset. 

8 proteiinipitoista välipalaa

1. Protein Crisps

Jos pidät sipseistä, tulet rakastamaan Protein Crisps sipsejä. Ne sisältävät 11g laadukasta soijaproteiinia ja vain 100 kaloria per pussi. Nämä sipsit eivät ole kuten mitkä tahansa kaupan sipsit, sillä ne sisältävät myös 60% vähemmän rasvaa.Täydellinen välipala iltapäivän väsymykseen ja jos haluat hullutella, kokeile lisätä niitä lounaalla leivän päälle.

2. Pop Rolls

Uusin tulokas Myproteinin välipalaperheessä on Pop Rolls. Nämä herkulliset välipalat ovat vähäsokerisia, mutta sisältävät runsaasti proteiinia. Jokainen patukka sisältää alle 100 kaloria, joten nämä voi huoletta lisätä mukaan lounasrasiaan.

3. Rajoitettu erä Layered Protein Bar — Easter Egg

Pääsiäinen on jo aivan kulman takana, eikä koskaan ole liian aikaista virittäytyä juhlan tunnelmaan. 20g proteiinia sekä runsaasti suklaata tekee tästä rajoitetusta Easter Egg -makuelämyksestä paremman kuin tavallinen suklaamuna. Kokeile vaikka rankan salitreenin jälkeen tankkaukseen.

4. Protein Choc Crispies

Haussa maukasu välipala kuntosalin jälkeen? Protein Choc Crispies on siihen oikea valinta. Yksi pakkaus sisältää 9g heraproteiinia, sekä lisättyjä aminohappoja, jotka auttavat rakentamaan ja korjaamaan lihaksia. Täydellinen tapa tehdä aikaisista treeniaamuista siedettävämpiä.

5. Protein Spread

Elvytä paahtoleivät takaisin ruokavalioosi Myproteinin proteiinilevitetrion avulla. 100g proteiinilevitettä sisältää 21g proteiinia ja 87% vähemmän sokeria kuin kaupan vastaavat tuotteet. Näin saat kahvihetken paahtoleivän kanssa aivan uudelle tasolle. Valitse suosikkimakusi: Milk Chocolate, White Chocolate, tai Chocolate Hazelnut

6. Nuts Mix

Nuts Mix on ideaalinen välipala – proteiinipitoinen, kuitupitoinen ja alle 10 kaloria per pakkaus. Valittavanasi on kolme herkullista makua: Salt & Black Pepper, Chilli & Lime, or BBQ. 

7. Protein Chocolate

Jos vielä päivällisen jälkeen makeanhimo vaivaa, Protein Chocolate on täydellinen myöhäisillan välipala. Yksi levy sisältää 19g proteiinia ja 62% vähemmän sokeria kuin kaupan vastaavat suklaat. Ultimaattinen tapa siis tyydyttää makeanhimo.

8. Protein Break Bar

Kaipaatko gluteenitonta proteiinivälipalaa? Protein Break Bar on vastaus etsintääsi. Se valmistetaan aidosta maitosuklaasta ja sisältää 90% vähemmän sokeria kuin kauan vastaavat tuotteet, joten valinta on helppo.

Pähkinänkuoressa

Jos kaipaat vaihtelua päivittäisiin välipaloihin, mieltä löytyy jokaiselle jotakin. Kokeile siis jotain uutta ja saa vaihtelua rutiineihin. Näistä kahdeksasta eri vaihtoehdosta löydät varmasti uuden suosikin.

 

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein